Overige activiteiten in het centrum:

Hieronder vind je de activiteiten van ondernemers die vanuit het pand van Centrum Sensibel werken.


Training ‘Werken met Lenormand kaarten
. In deze training o.l.v. Angela Disselen leer je in 4 avonden hoe je de Lenormand kaarten kunt gebruiken bij een reading. Je ontdekt hoe je mensen inzichten kunt geven op hun levenspad en hoe je een stukje mee kunt lopen in de toekomst! 

 


Biodanza met Brenda

Dans je leven! Biodanza is een vreugdevolle dans in verbinding met elkaar. Maandelijks op zaterdagavond en vanaf september is er een wekelijkse groep op vrijdagavond. Meer info over Brenda en Biodanza: www.biodanza-rotterdam.nl

 

 

Opleiding tot Luisterkindwerker gegeven door Monique Verhage van Praktijk voor Groot en Klein.
Leer luisteren in de energie naar kinderen én volwassenen. Om te horen wat er speelt, wat de ander nodig heeft het op te lossen en hoe het gekeerd kan worden in de energie. De volgende groep start op 19 maart 2019 op dinsdagen overdag. Op 1 september 2019 gaat er een groep op zondagen van start. Voor meer informatie bezoek www.voorgrootenklein.nl of neem contact op per info.voorgrootenklein@gmail.com

 

Activiteiten Arcada Beauty and Nature o.l.v. Paula de Bruin. Activiteiten: Werken met edelstenen, wierook maken, training Bachbloesem remedies, werken met aromatherapie en essentiële oliën etc.
Website: www.arcada.nl. Contact: paula@arcada.nl of 06-20538691.

 

Activiteiten LifeFlows o.l.v. Marion Groenendal.
Marion biedt vanuit Centrum Sensibel de training Quantum-Touch® Level I training en vanaf april op maandag avonden Healing Tao Basistraining (7 avondlessen). Op maandag avond 25 maart kun je meedoen met een gratis proefles voor de basistraining Healing Tao.
Website: www.lifeflows.nl. Contact Marion: smile@lifeflows.nl of 06-22291835.

Gewoon Yoga door Yvette Overbeeke
Dinsdag avonden: van 19 tot 20 uur en van 20.15 tot 21.15 uur.
Woensdag avonden: van 19 tot 20 uur zwangerschapsyoga. Van 20.30 tot 21.30 uur Do-In Yoga.
Meer informatie: www.gewoon.yoga. Contactinfo@gewoonyoga.nl of 06-485 06 424.