Overige activiteiten Sensibel:

Overige activiteiten Sensibel:

De activiteiten in het centrum worden zowel aangeboden door het team van Sensibel als door gasten die vanuit hun eigen onderneming vanuit de zalen van het centrum werken. 

Hieronder vind je de activiteiten van het team van Sensibel. 
Klik op de FOTO of onderstreepte NAAM van de activiteiten voor meer informatie, data en tarieven.

Mediums op het podium. Volgende datum: donderdag avond 10 oktober 2019 en daarna de kerstdemonstratie op zondag middag 22 december. Een paar keer per jaar worden er bij Sensibel demonstraties mediumschap gegeven door docenten en gastmediums. De mediums maken contact met dierbare overledenen voor verschillende mensen uit het publiek. Vanuit de spirituele wereld worden er details en boodschappen verwoord. Elisabeth Veerbeek zal hiernaast ook portretten tekenen (Spirit Art). Een bijzondere ervaring. 

 


Spirituele bewustzijnsavonden. Deze avonden zijn bedoeld om jou kennis te laten maken met je ziel en het grotere geheel. Sandra Valk zal thema’s behandelen waar mensen in hun leven tegenaan lopen. De wetten van het universum en bewustzijn over het leven op aarde staan centraal. Benieuwd? Kom het eens ervaren!

 

 


Spirituele filmavonden
. Op deze avonden kun je bij Centrum Sensibel terecht om mooie, inspirerende spirituele films en documentaires te kijken. Data: zaterdag avond 13 april, en zaterdag avond 11 mei. Tijd: inloop 19.30 uur, start 20 uur en einde 23 uur. Gastvrouw: Angela Disselen van Coaching en Healingpraktijk Soul2soul.

 


Reïncarnatiesessie/vorige levenssessie. 1 lesavond. Eerstvolgende mogelijkheid is op dinsdag avond 26 november 2019. Wil jij weten wie je in een vorig leven bent geweest? En wil je weten hoe dit nog doorwerkt in dit leven? Geef je dan op voor deze avond! Begeleider: Sandra Valk.

 

 

Oefenavonden Healing, Reading & Mediumschap.  Iedere derde vrijdag avond van de maand kunnen deelnemers tussen 19.15 en 22 uur terecht om met elkaar te oefenen. De avonden zijn bedoeld voor mensen die een training in healing of reading & mediumschap volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt op deze avonden laagdrempelig komen oefenen in het geven van healing, consulten en demonstraties. O.l.v. Sandra Valk of Elisabeth Veerbeek.