Overige activiteiten Sensibel

Overige activiteiten Sensibel

Klik op de NAAM van de activiteiten voor meer informatie, data en tarieven.


Open dag Sensibel op zondag 16 december
Op deze dag kun je terecht voor informatie over de opleidingen en trainingen van Sensibel. Je maakt kennis met de docenten en er zijn gratis proeflessen. Tijd: van 10 tot 16.30 uur.

 


Open inloopmiddag op zondag middag 6 januari 2019.
Op deze middag kun je terecht voor informatie over alle activiteiten van Sensibel. Tijd: van 12.30 tot 16.30 uur. Van 14 tot 14.45 uur is er een gratis proefles yoga en van 15 tot 15.45 uur kun je meedoen met een 
gratis proefles voor de training Bewust Zijn en Spirituele ontwikkeling.

 


Oefenavonden Healing, Reading & Mediumschap.  Iedere derde vrijdag avond van de maand kunnen deelnemers tussen 19.15 en 22 uur terecht om met elkaar te oefenen. De avonden zijn bedoeld voor mensen die een training in healing of reading & mediumschap volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt op deze avonden laagdrempelig komen oefenen in het geven van healing, consulten en demonstraties.

 


Avonden met Healing sessies en Medium consulten.  Op deze avonden kun je om 19.30 of 20.30 uur terecht voor (korte) reading- en medium consulten van deelnemers van de opleidingen en trainingen. Data: vrijdag avond 1 februari, 5 april, 7 juni, 4 oktober en 6 december 2018.

 

 

Mediums op het podium. Volgende datum: donderdag avond 14 maart 2019. Een paar keer per jaar zullen er bij Sensibel demonstraties mediumschap worden gegeven door docenten en gastmediums. De mediums maken contact met dierbare overledenen voor verschillende mensen uit het publiek. Vanuit de spirituele wereld worden er details en boodschappen verwoord. Elisabeth Bieze-Veerbeek zal hiernaast ook portretten tekenen (Spirit Art). Een bijzondere ervaring. Tijd: inloop 19.30 uur, start 20 uur en einde 22 uur.

 

Spirituele meditatie avonden. Ben jij geïnteresseerd in meditatie, bewustzijn, healing en spirituele ontwikkeling? Kom dan naar deze avonden. Deze zijn bedoeld om in een fijne sfeer en met gelijkgestemden met spiritualiteit bezig te zijn. Wisselende begeleiding. Data: dinsdag avond 12 maart, vrijdag avond 10 mei, woensdag avond 26 juni, dinsdag avond 10 september en donderdag avond 12 december 2019.

 

 


Reïncarnatiesessie/vorige levenssessie. 1 lesavond (23 mei). Wil jij weten wie je in een vorig leven bent geweest? En wil je weten hoe dit nog doorwerkt in dit leven? Geef je dan op voor deze avond! Begeleider: Sandra Valk.

 

 

Training Energetisch beheer glastuinbouw. Deze training betreft een samenwerkingsverband tussen Sandra Valk van Sensibel en Theo van der Knaap van Van der Knaap ecoconsultancy. In de training maak je kennis met je eigen energetische systeem. Je leert gronden, eigen ruimte innemen en energie stromen. Dit doe je aan de hand van geleide meditatie, visualisatie en mindfulness. Je leert hoe je bewust een positieve invloed kunt uitoefenen op je leven, bedrijf en gewassen.