Overige activiteiten Sensibel

Overige activiteiten Sensibel

Klik op de NAAM van de activiteiten voor meer informatie, data en tarieven.


Open avonden met consulten.
  Op deze avonden kun je tussen 19.30 en 21.30 uur terecht voor (korte) reading- en medium consulten van deelnemers van de opleidingen en trainingen. Datum: vrijdag avond 30 november.

 


Reïncarnatiesessie/vorige levenssessie. 1 lesavond (4 december). Wil jij weten wie je in een vorig leven bent geweest? En wil je weten hoe dit nog doorwerkt in dit leven? Geef je dan op voor deze avond! Begeleider: Sandra Valk.

 

Open dag Sensibel op zondag 16 december
Op deze dag kun je terecht voor informatie over de opleidingen en trainingen van Sensibel. Je maakt kennis met de docenten en er zijn gratis proeflessen. Tijd: van 10 tot 16.30 uur.

 

 

Eindejaarsfeest Sensibel op 21 december 2018. Sensibel wil graag dansend en feestend met gelijkgestemden het jaar afsluiten. Jij komt toch ook?

 

 

Open inloopmiddag op zondag middag 6 januari 2019. Op deze middag kun je terecht voor informatie over alle activiteiten van Sensibel. Tijd: van 13 tot 16 uur. Van 15 tot 16 uur kun je meedoen met een gratis proefles voor de training Bewust Zijn en Spirituele ontwikkeling.

 

Spirituele open meditatie avonden. Ben jij geïnteresseerd in meditatie, bewustzijn, healing en spirituele ontwikkelin? Kom dan naar deze open avonden. Deze avonden zijn bedoeld om in een fijne sfeer en met gelijkgestemden met spiritualiteit bezig te zijn. De avonden zijn op iedere 4e woensdag avond van de maand van 19.15 tot 21.30 uur.

 

Open healing avonden. Op deze avonden kunnen mensen terecht om healing te ontvangen. De healers zijn mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. De avonden zijn op iedere 3e vrijdag avond van de maand tussen 19.30 en 21.30 uur.

 

Oefenavonden Reading en Mediumschap.  Iedere eerste vrijdag avond van de maand kunnen deelnemers tussen 19.15 en 22 uur terecht om met elkaar te oefenen. De avonden zijn bedoeld voor mensen die een opleiding/training in reading en mediumschap volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt op deze avonden laagdrempelig komen oefenen in het geven van consulten en demonstraties.

 

Mediums op het podium. Volgende datum: donderdag avond 14 maart 2019. Een paar keer per jaar zullen er bij Sensibel demonstraties mediumschap worden gegeven door docenten en gastmediums. De mediums maken contact met dierbare overledenen voor verschillende mensen uit het publiek. Vanuit de spirituele wereld worden er details en boodschappen verwoord. Elisabeth Bieze-Veerbeek zal hiernaast ook portretten tekenen (Spirit Art). Een bijzondere ervaring. Tijd: inloop 19.30 uur, start 20 uur en einde 22 uur.

 

Training Energetisch beheer glastuinbouw. Deze training betreft een samenwerkingsverband tussen Sandra Valk van Sensibel en Theo van der Knaap van Van der Knaap ecoconsultancy. In de training maak je kennis met je eigen energetische systeem. Je leert gronden, eigen ruimte innemen en energie stromen. Dit doe je aan de hand van geleide meditatie, visualisatie en mindfulness. Je leert hoe je bewust een positieve invloed kunt uitoefenen op je leven, bedrijf en gewassen.