Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Overige activiteiten

Naast opleidingen en trainingen hebben we nog een ruim aanbod aan overige activiteiten.

Meditatie & Creatie avonden
Deze bijeenkomsten o.l.v. Sandra Valk, Sascha Mols, Jacqueline van Wijk of Lula Kai zijn bedoeld om je met gelijkgestemden bezig te houden met meditatie, creatie en het verhogen van je bewustzijn en frequentie. Enige ervaring met geleide meditatie is wenselijk, maar de avonden zijn ook toegankelijk voor mensen die gewoon eens willen kennismaken met meditatie en bewustzijn.

Reïncarnatie/vorige levens sessie in groepsverband
Wil jij weten wie je in een vorig leven bent geweest? Wil je een doorkijkje in jouw vorige levens en je huidige leven van ‘bovenaf’? Geef je dan op voor deze groepssessie o.l.v. Sandra Valk!

 

Ademcirkels
Zoals je ademt, zo leef je! Als je je ademhaling verandert, kun je jouw leven veranderen. Dit is de essentie van Transformational Breath®, een krachtige, liefdevolle en zelfhelende ademhalingsmethode. Elke 1e en 2e woensdagavond van de maand kun je bij Rachida El Mokhtari terecht voor Ademcirkels.


Lachworkshops
. Iedere 3e dinsdagavond van de maand kun je terecht voor lachworkshops o.l.v. Rachida El Mokhtari en Louis van der Valk van Breathbalance. Een maandelijkse lachavond in Centrum Sensibel. Bij de introductie krijg je een uitleg over Lachyoga en verder doen we op deze avonden natuurlijk lachoefeningen en we eindigen in een voldane en relaxte meditatie.

 

Workout lichaamsbewustzijn in circuitvorm
Iedere maandag kun je van 12 tot 13 uur terecht voor een workout o.l.v. Sanne van Rossen. Deze workout bestaat uit een circuit training met allemaal verschillende oefeningen met eigen lichaamsgewicht.

 

Tantrisch genieten voor koppels o.l.v. Hans en Ellen
Een paar uur de tijd nemen voor echt contact met je partner. Voor de een is het verdieping in de relatie, voor de ander gaat het om de tijd nemen om samen te verbinden. Fijn om elkaar op een andere manier te ontdekken.

 

Godinnen Lichtcirkels
Deze helende en liefdevolle vrouwencirkels o.l.v. Karishma Sanchit van Stralen van Licht, vinden 1x per maand plaats op een zaterdagavond rond nieuwe maan. We creëren altijd een veilige en heilige ruimte waar we kunnen delen en helen in een liefdevol zusterschap middels meditaties, healings, practises en rituelen.

 

Familie Opstellingen
Iedere 2e vrijdagavond van de maand kun je als deelnemer en/of als vragensteller deelnemen om het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken. Deze avonden met opstellingen zijn o.l.v. Bianca Meijsen.

 

Yoga Ceremonies en Maan Ceremonies o.l.v. Samantha Verouden. Om de week kun je op donderdagmiddag terecht voor een Yoga ceremonie o.l.v. Samantha Verouden; een op ontdekkingsreis in jezelf.
Wil je werken met de krachtige energie van de maan? Om de week kun je op donderdagavond terecht Maan Ceremonie.

 

Truffel ceremonies. Een reis met magische truffels o.l.v. Lula Kai helpt je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid, om helderheid te verkrijgen in levensvragen of in persoonlijke uitdagingen. Truffels kunnen je helpen bij jouw reis op weg naar spiritueel ontwaken, bewustzijn en healing.

 

Oefendagdelen voor therapeuten, healers en mediums (i.o.)
Deze oefengelegenheden zijn bedoeld voor mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt laagdrempelig komen oefenen in het geven van healing, reading, sessies en demonstraties.

 

Demonstraties mediumschap. Mediums op het podium. Een paar keer per jaar worden er bij Sensibel demonstraties mediumschap gegeven door docenten en gastmediums. De mediums maken contact met dierbare overledenen voor verschillende mensen uit het publiek. Vanuit de spirituele wereld worden er details en boodschappen verwoord. Elisabeth Veerbeek zal hiernaast ook portretten tekenen (Spirit Art).

Centrum Sensibel