Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Overige activiteiten

Meditatie & Manifestatie avonden
Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om je samen met gelijkgestemden bezig te houden met het realiseren van jouw gewenste werkelijkheid middels het verhogen van je bewustzijn en frequentie. De avonden zijn bedoeld voor mensen die al een training hebben gevolgd op het gebied van meditatie & manifestatie, bij Sensibel of elders.

Shadows Comeback avonden
Op deze terugkom avonden o.l.v. Lula Smit en Oisin verdiepen de oefeningen op het gebied van schaduwwerk. De avonden zijn bedoeld voor mensen die de 2-daagse training Shadwos, surrender & other scary stuff hebben gevolgd. De avonden vinden iedere 1ste woensdagavond van de maand plaats.

 

Open Healing avonden

Tijdens deze regelmatig terugkerende avonden kun je terecht voor een groepshealing en een (korte) individuele healing. Deze avonden worden als heel speciaal ervaren. Kom en beleef!

 

Familie Opstellingen

Iedere 2e vrijdagavond van de maand kun je als deelnemer en/of als vragensteller deelnemen om het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken. Deze avonden met opstellingen zijn o.l.v. Bianca Meijsen.

 

Oefendagdelen voor therapeuten, healers en readers (i.o.)

Deze oefengelegenheden zijn bedoeld voor mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt laagdrempelig komen oefenen in het geven van energetische zelfheling therapie, healing en reading.