Overige activiteiten

Overige activiteiten

Klik op de FOTO of onderstreepte NAAM van de activiteiten voor meer informatie, data en tarieven.

 

Ademcirkels en Lachworkshops o.l.v. BreathBalance
Zoals je ademt, zo leef je! Vanuit de Kosmische zaal van Centrum Sensibel zal Rachida El Mokhtari de volgende workshops verzorgen vanaf januari 2020: Elke 1e en 2e woensdagavond van de maand: Ademcirkels (Transformational Breath®). Elke 3e woensdagavond van de maand: Lachworkshop. Voor meer informatie en aanmelding: www.breathbalance.nl. Mail: info@breathbalance.nl. Telefoon: 06-38913514.

 

Godinnen LichtCirkels – Vrouwencirkel avonden
Deze helende en liefdevolle vrouwencirkels o.l.v. Karishma Sanchit van Stralen van Licht, vinden 1x per maand plaats op een zaterdagavond. We creëren altijd een veilige en heilige ruimte waar we kunnen delen en helen in een liefdevol zusterschap. Wees welkom. Contact: karishma@stralenvanlicht.nl of 06-25017637. Website: www.stralenvanlicht.nl.

 


Introductiedag Human Design o.l.v. Martin Doolaard van Natuurlijk geïnspireerd. Een boeiende en inspirerende dag voor mensen met interesse in een moeitelozer leven, hoe je in flow kunt leven met jeZelf, je energetische blauwdruk. Contact: info@natuurlijkgeinspireerd.nl of 06-19937380. Website: www.natuurlijkgeinspireerd.nl.

 

 

Truffel ceremonies o.l.v. Lula Kai. Vanaf zaterdag 31 oktober 2020 kun je ook bij Sensibel terecht voor truffel ceremonies. Uiteindelijk is de beste weg die je kunt nemen de weg naar jezelf. Een reisje met magische truffels helpt je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid, om helderheid te verkrijgen in levensvragen of in persoonlijke uitdagingen. Een truffel ceremonie helpt je om antwoorden te vinden, om inzichten te verkrijgen en om de diepere vreugde van het leven weer terug te vinden. Truffels kunnen je helpen bij jouw reis op weg naar spiritueel ontwaken, bewustzijn en healing. Contact Lula Kai: lalulakai@gmail.com of 06-45604983.

 

Oefendagdelen voor healers, therapeuten en mediums (i.o.). Een aantal keer per jaar kun je bij Sensibel terecht om te oefenen. Daarnaast kun je regelmatig bij Balansil in Schiebroek terecht om te oefenen.

 

 

 

Mediums op het podium. Een aantal keer per jaar zullen Elisabeth Veerbeek en andere mediums demonstraties mediumschap verzorgen voor publiek. Elisabeth maakt hierbij portretten.

 

 

Lifeflows Quantum-Touch® en Tao-trainingen o.l.v. Marion Groenendal
Marion Groenendal
geeft vanaf 2020 haar workshops en trainingen ook vanuit Centrum Sensibel. Het gaat om de training Quantum-Touch® en om Tao-trainingen. Contact Marion: smile@lifeflows.nl of 06-22291835. Meer informatie: https://lifeflows.nl en https://www.healingworkz.nl.