Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Overige activiteiten

Naast opleidingen en trainingen hebben we nog een ruim aanbod aan overige activiteiten.

Nieuw! Blote voetjes dansen
Op deze maandelijkse avondjes uit bij Sensibel kun je langskomen om je heerlijk vrij te bewegen op de ritmische klanken van DJ Dylan Offermans. Ontmoet mooie gelijkgestemde mensen of ga gewoon helemaal op in je dans. Kom en beleef mee!

 

Meditatie & Creatie avonden
Deze bijeenkomsten o.l.v. Sandra Valk, Sascha Mols, Jacqueline van Wijk of Lula Kai zijn bedoeld om je met gelijkgestemden bezig te houden met meditatie, creatie en het verhogen van je bewustzijn en frequentie. Enige ervaring met geleide meditatie is wenselijk, maar de avonden zijn ook toegankelijk voor mensen die gewoon eens willen kennismaken met meditatie en bewustzijn.

Open Healing avonden
Tijdens deze regelmatig terugkerende avonden kun je terecht voor een groepshealing en een (korte) individuele healing. De healers zijn docenten en deelnemers van Sensibel Academie.

 

Ademcirkels
Zoals je ademt, zo leef je! Als je je ademhaling verandert, kun je jouw leven veranderen. Dit is de essentie van Transformational Breath®, een krachtige, liefdevolle en zelfhelende ademhalingsmethode. Elke 1e en 2e woensdagavond van de maand kun je bij Rachida El Mokhtari terecht voor Ademcirkels.

 

Ontdek samen de Tantrische liefde!  O.l.v. Belinda Christaans. Hoe zou het voor je zijn om samen te ontspannen, te onthaasten en jezelf en je partner te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking?  In een liefdevolle omgeving te genieten van alles wat Tantra kan geven? Een ervaring waar je kunt ontdekken dat deze aanraking en eventuele naaktheid binnen jouw grenzen een nieuw gevoel kan oproepen die je misschien nog maar zelden of nooit ervaren hebt. Leer elkaar een Tantrische massage geven!

Tantrisch genieten o.l.v. Hans en Ellen
Een paar uur de tijd nemen voor echt contact met je partner. Voor de een is het verdieping in de relatie, voor de ander gaat het om de tijd nemen om samen te verbinden. Fijn om elkaar op een andere manier te ontdekken.

 

Familie Opstellingen
Iedere 2e vrijdagavond van de maand kun je als deelnemer en/of als vragensteller deelnemen om het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken. Deze avonden met opstellingen zijn o.l.v. Bianca Meijsen.

 

Workshops Marianne Verboom
In de workshops laat Marianne Verboom je ervaren hoe gemakkelijk je bij je eigen helende kracht kunt komen en hoe je met deze helende energie kunt werken. Marianne werkt samen met gidsen en lichtwezens uit de kosmos. Er ontstaat tijdens de bijeenkomst vanuit de meditatie een energie-uitwisseling tussen mensen en de hogere bron.

Oefendagdelen voor therapeuten, healers en mediums (i.o.)
Deze oefengelegenheden zijn bedoeld voor mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt laagdrempelig komen oefenen in het geven van healing, reading, sessies en demonstraties.

 

 

Centrum Sensibel