Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Workshops en overige activiteiten

Kundalini activatie
Tijdens een Kundalini activatie onder leiding van Sascha Mols en Sandra Valk word je teruggeleid naar jouw essentie. Jouw lichaam en onbewuste weten zelf de weg. Het is aan jou om je eraan over te geven. Zodra jouw levenskracht weer kan doorstromen, zal jij je krachtiger, fijner, energieker, beter gegrond en liefdevoller gaan voelen!

Familie Opstellingen
Iedere 2e vrijdagavond van de maand kun je deelnemen als observant, representant of vragensteller en ervaren wat jij onder de oppervlakte houdt, wat jou belemmert en/of tegenhoudt in jouw leven. We maken het ‘onzichtbare’ zichtbaar. Deze opstellingen worden begeleid door Bianca Meijsen.

 

VrouwencirkelVrouwencirkels
Doe iedere 4e vrijdag van de maand mee aan het delen in de kring, diverse activiteiten en verschillende meditaties waardoor je je geaard, verbonden, verjongd, geliefd en aanwezig zult voelen. Ervaar de magie die er gebeurt wanneer vrouwen samenkomen, tijd voor jezelf nemen en je kopje vullen. Deze avonden worden gefaciliteerd door Bianca Meijsen.

Meditatie & Manifestatie avonden
Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om je samen met gelijkgestemden bezig te houden met het realiseren van jouw gewenste werkelijkheid middels het verhogen van je bewustzijn en frequentie. De avonden zijn bedoeld voor mensen die al een training hebben gevolgd op het gebied van meditatie & manifestatie, bij Sensibel of elders.

Open Healing avonden
Tijdens deze regelmatig terugkerende avonden kun je terecht voor een groepshealing en een (korte) individuele healing. Deze avonden worden als heel speciaal ervaren. Kom en beleef!

 

Oefendagdelen voor therapeuten, healers en readers (i.o.)
Deze oefengelegenheden zijn bedoeld voor mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd bij Sensibel. Je kunt laagdrempelig komen oefenen in het geven van energetische kwantum therapie, healing of reading.