Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Overige activiteiten

Naast opleidingen en trainingen hebben we nog een ruim aanbod aan overige activiteiten.

Meditatie & Creatie avonden
Deze bijeenkomsten o.l.v. Sandra Valk, Sascha Mols, Jacqueline van Wijk of Lula Kai zijn bedoeld om je met gelijkgestemden bezig te houden met meditatie, creatie en het verhogen van je bewustzijn en frequentie. Enige ervaring met geleide meditatie is wenselijk, maar de avonden zijn ook toegankelijk voor mensen die gewoon eens willen kennismaken met meditatie en bewustzijn.

Ademcirkels
Zoals je ademt, zo leef je! Als je je ademhaling verandert, kun je jouw leven veranderen. Dit is de essentie van Transformational Breath®, een krachtige, liefdevolle en zelfhelende ademhalingsmethode. Elke 1e en 2e woensdagavond van de maand kun je bij Rachida El Mokhtari terecht voor Ademcirkels.


Lachworkshops
. Iedere 3e dinsdagavond van de maand kun je terecht voor lachworkshops o.l.v. Rachida El Mokhtari en Louis van der Valk van Breathbalance. Een maandelijkse lachavond in Centrum Sensibel. Bij de introductie krijg je een uitleg over Lachyoga en verder doen we op deze avonden natuurlijk lachoefeningen en we eindigen in een voldane en relaxte meditatie.

 

Workout lichaamsbewustzijn in circuitvorm o.l.v. Sanne van Roosen; iedere maandagochtend van 9.30 tot 10.30 uur. Deze workout bestaat uit een circuit training met allemaal verschillende oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Hierin staat centraal dat je niet zomaar een oefening doet, maar dat je dat met aandacht doet. Door met aandacht te trainen train je je spieren effectiever. Daarnaast worden er oefeningen gedaan om je comfortabel te leren voelen in je lichaam. Kom het gerust een keer ervaren!

Ontdek samen de Tantrische liefde!  O.l.v. Belinda Christaans. Hoe zou het voor je zijn om samen te ontspannen, te onthaasten en jezelf en je partner te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking?  In een liefdevolle omgeving te genieten van alles wat Tantra kan geven? Een ervaring waar je kunt ontdekken dat deze aanraking en eventuele naaktheid binnen jouw grenzen een nieuw gevoel kan oproepen die je misschien nog maar zelden of nooit ervaren hebt. Leer elkaar een Tantrische massage geven!

Tantrisch genieten o.l.v. Hans en Ellen
Een paar uur de tijd nemen voor echt contact met je partner. Voor de een is het verdieping in de relatie, voor de ander gaat het om de tijd nemen om samen te verbinden. Fijn om elkaar op een andere manier te ontdekken.

 

Familie Opstellingen
Iedere 2e vrijdagavond van de maand kun je als deelnemer en/of als vragensteller deelnemen om het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken. Deze avonden met opstellingen zijn o.l.v. Bianca Meijsen.

 

Maan Ceremonies o.l.v. Samantha Verouden. Om de week kun je op donderdagmiddag terecht voor Yoga o.l.v. Samantha Verouden; een op ontdekkingsreis in jezelf.
Wil je werken met de krachtige energie van de maan? Om de week kun je op donderdagavond terecht Maan Ceremonie.

 

Magic Truffel ceremonies. Een reis met magische truffels o.l.v. LulaKai Smit helpt je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid, om helderheid te verkrijgen in levensvragen of in persoonlijke uitdagingen. Truffels kunnen je helpen bij jouw reis op weg naar spiritueel ontwaken, bewustzijn en healing.

 

Oefendagdelen voor therapeuten, healers en mediums (i.o.)
Deze oefengelegenheden zijn bedoeld voor mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt laagdrempelig komen oefenen in het geven van healing, reading, sessies en demonstraties.

 

Centrum Sensibel