Familie Opstellingen

Heb je een vraagstuk, een dilemma of een probleem op werk of privé gebied? Kom dan naar de maandelijkse Familie Opstellingen avond. Krijg inzicht in wat er speelt en ervaar direct de impact van de transformerende werking van Systemisch Werk.

Wat is Systemisch Werk?

Familie en Werk/Bedrijf Opstellingen zijn onderdeel van Systemisch Werk. Bij veel mensen is de term Familie Opstellingen meer bekend, maar je kunt er zo veel meer mee. Sinds de grondlegger Bert Hellinger deze therapie vorm heeft geïntroduceerd, zijn er diverse varianten en werkwijzen ontwikkeld. Waaronder de intuïtieve vorm.

Doel vanuit Systemisch Werk is om zichtbaar te maken wat onder de oppervlakte speelt. Vanuit de aanname ‘Alles is Energie’ maken we gebruik van mensen en voorwerpen om het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken zodat duidelijk wordt wat er (onbewust) speelt.

We leven en werken allemaal in en vanuit diverse ‘systemen’ die invloed hebben op ons functioneren. Door middel van Systemisch Werk kun je onderzoeken waar de energie in een systeem stagneert. Nadat duidelijk wordt waarom, krijg je deze energie ook weer in beweging.

Waarom deze Familie Opstellingen avonden?

Maak kennis met deze werkvorm en/of breng je eigen vraag in. Er zijn mensen die Systemisch Werk betitelen als iets zweverigs, totdat ze er zelf mee in aanraking komen. Zeker ook interessant voor mensen die al ervaring hebben met de positieve impact van werken met Familie Opstellingen.

Het is zo concreet en tastbaar dat zelfs Organisatie Opstellingen binnen bedrijven steeds vaker voorkomt. Door bijvoorbeeld afdelingen op te stellen wordt duidelijk wat er binnen een organisatie niet ‘stroomt’. Maar ook culturen en wereldse onderwerpen worden met Systemisch Werk inzichtelijk gemaakt.

Gevolg van elke vorm van Systemisch Werk is dat er inzicht en bewustzijn ontstaat waardoor de persoonlijk ontwikkeling gestimuleerd wordt. Bijkomend voordeel is dat de omgeving automatisch meebeweegt, aangezien ook zij onderdeel zijn van ‘het systeem’.

Nieuwsgierig? Deelnemen?

Elke maand vindt er een Opstellingen avond plaats en iedereen is welkom als vragensteller, representant of toeschouwende deelnemer. Elke maand wordt eerst een stukje uitleg gegeven in wat het inhoud en wat representant zijn betekend.

De avonden zijn op vrijdag avond van 18:30-21:30 uur inclusief pauzes. Inloop vanaf 18:00 uur. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers en maximaal 3 vragenstellers. Wil je dat jouw vraag aan bod komt, laat dit dan vooraf weten tijdens je aanmelding per email.

Corona Maatregelen

Let op: In verband met de huidige maatregelen zijn de huidige maximale aantal 10 deelnemers en stoppen we om 20:30 uur in verband met de avondklok. Hierdoor er slechts ruimte voor maximaal 2 vragenstellers. 

Aanmelden en overige informatie:

Begeleider: Bianca Meijsen
Aanmelden via info@biancameijsen.nl

Data:

  • Vrijdagavond 14 mei 2021
  • Vrijdagavond 11 juni 2021
  • Vrijdagavond 9 juli 2021
  • Vrijdagavond 13 augustus 2021
  • Vrijdagavond 17 september 2021
  • Vrijdagavond 8 oktober 2021
  • Vrijdagavond 12 november 2021
  • Vrijdagavond 10 december 2021

Tijd: van 18.30 tot 21.30 uur. Inloop vanaf 18 uur.

Investering vragensteller: € 50,-
Investering deelnemers en representanten: € 15,-