Paramedische healing

Deze module (16) maakt onderdeel uit van de opleiding Energetisch zelfheling therapeut.
Al gevestigde coaches of therapeuten of mensen die elders in opleiding zijn, kunnen deze module alleen volgen na de verkorte specialisatie Regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden.

In deze module leer je hoe je ‘in gesprek’ kunt gaan met fysieke klachten en aandoeningen. De (vaak emotionele) oorzaak van een klacht of aandoening wordt hierdoor inzichtelijk gemaakt waarna er d.m.v. therapeutische technieken tot transformatie en healing kan worden overgegaan.

Een klacht of aandoening heeft vaak een diepere betekenis. Het vertelt je iets over een onbewust verlangen of een blokkade in de levensenergie. Het onderzoeken hiervan biedt een prachtige mogelijkheid tot groei, om zo weer dichter bij ons ware zelf te komen.

De methode is zeer effectief om een snelle verbetering van klachten te bewerkstelligen.

Je ontvangt een handout met schriftelijke informatie en de basis van anatomie, maar de training is vooral ervaringsgericht. Je oefent met je medestudenten. Deelnemers van de opleiding dienen daarnaast te oefenen in een oefengroep en ook het volgen van groepssupervisie is verplicht.

De training bestaat uit 2 lesdagen.
Data: vrijdag 2 april en vrijdag 16 april 2021.
Tijd: van 10 tot 16 uur.

Docent: Sandra Valk.

Klik HIER om terug te keren naar de pagina van de opleiding Energetisch zelfheling therapeut.