Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Pleiadiaanse healingstechniek Tamá Taié – Marina Breton

Marina Breton van Tamé Taié Nederland

Tamá Taié, verhoog je trillingsfrequentie.

Sinds begin 2021 geeft Marina Breton van Tamá Taié Nederland haar individuele-en groepssessies ook vanuit de praktijk van Centrum Sensibel. Tamá Taié is een Pleiadiaanse techniek om je trillingsfrequentie te verhogen en de herinnering aan je ware kracht te activeren. Het is een therapie die tot doel heeft het sterzaad dat latent in iedereen aanwezig is te doen ontwaken. Het richt zich op het uitlijnen van geest, emoties en lichaam om coherentie te vinden in jezelf. Het leidt tot een toestand van innerlijke vrede. Dit is vanaf het eerste moment voelbaar omdat de verbinding met je essentie herstelt en het energetische, emotionele en fysieke energieblokkades ontgrendelt.

“Het ontbreekt je niet aan energie om je doelen te bereiken.
Je bent energie, trillend op een frequentie.
Je kan je energie terugwinnen door je frequentie te verhogen.”


Over Marina

Sinds begin 2021 geeft Marina Breton van Tamá Taié Nederland haar individuele-en groepssessies ook vanuit de praktijk van Centrum Sensibel. Marina heeft zich bekwaamd in de healingmethode Tamá Taié, een Pleiadiaanse techniek om je trillingsfrequentie te verhogen en de herinnering aan je ware kracht te activeren.

Je kunt op dinsdag, woensdag en donderdag en incidenteel in weekenddagen terecht voor sessies en trajecten.

Contact Marina: info@tamataie.nl of 06-36008606.
Website: www.tamataie.nl.


Wat is Tamá Taié?

Het betekent “met kalmte gedaan” en is een Pleiadiaans systeem van energie activering. Tamá Taié is een techniek om de herinnering aan onze kracht als mens te activeren. Deze technologie focust zich op ons innerlijk. Het opent onze energiekanalen zodat we diep in onszelf kunnen kijken. Door middel van trillingen, frequentie en energie leidt het tot een toestand van vrede die vanaf het eerste moment voelbaar is. Het moedigt je aan om je eigen omgang met energie en je essentie als frequentiekanaal te herkennen.

Hoe ziet het eruit?
Ten eerste worden drie energiecentra in je lichaam; zonnevlecht, hartchakra en derde oog, geactiveerd met Pleiadiaanse symboliek. Dan ga je comfortabel liggen en wordt er een geometrische structuur gevormd met kristallen. Deze wordt geactiveerd met symbolen en de taal van het licht. Vervolgens wordt de energie van de structuur naar het lichaam overgedragen. Deze fase van de activering kan worden uitgevoerd zonder aanraking of door middel van handlegtechniek. Hiermee begint het werk aan de trillingsfrequentie van het lichaam. Tenslotte wordt het keel-chakra geactiveerd terwijl je luistert naar lichttaal. Ik harmoniseer op dat moment je aura veld en doe desgewenst een energetische waarneming. Daarmee eindigt de therapie.

Energetische waarneming
Met de energetische waarneming identificeer ik blokkades en energetische onevenwichtigheden. Ik communiceer met het lichaam en visualiseer wat het nodig heeft om te deblokkeren en te harmoniseren. Dan bespreken we wat ik heb waargenomen en stel ik een strategie voor om het evenwicht te herstellen. De informatie die uit een energetische lezing komt, kan tot nadenken stemmen. Vaak kost het tijd om die informatie te verwerken en te verankeren. Daarom kunnen we voor ongeveer een week erna een gesprek plannen om de vragen die uit de therapie zijn voortgekomen te beantwoorden.


Hoeveel sessies zijn nodig?

De trillingsfrequentie van Tama Taié stimuleert je om verbinding te maken met jezelf. De resultaten zijn individueel en specifiek. Het hangt af van je huidige situatie. Waar je staat én welke richting jouw leven op dit moment opgaat. Tastbare resultaten vereisen meestal een reeks van 3 of 5 sessies. Soms is en sessie genoeg om het verschil al te merken.


Tarieven en mogelijkheden

Je kunt terecht bij Marina voor sessies en trajecten Tamá Taié.

  • Voor individuele coaching, intakegesprek en nagesprek geldt hetzelfde uurtarief welke wordt afgerond op 15 minuten.
  • Een eerste Tamá Taié sessie duurt altijd minimaal 90 minuten en kost € 90,-
  • Daarna zijn vervolgsessies van een uur mogelijk. Kosten hiervoor bedragen € 70,-

Praktische informatie

  • Contact Marina: via info@tamataie.nl of 06-36008606. Website: www.tamataie.nl.
  • Adres: Johan Jongkindrade 285c, Capelle aan den IJssel.
  • Werkdagen: Dinsdag, woensdag en donderdag en incidenteel in weekenddagen.