Massage, healing, fysiotherapie en energetische therapie o.l.v. Sanne van Rossen

Massage, healing, fysiotherapie en energetische therapie o.l.v. Sanne van Rossen

A Healthy outside starts from the inside…

Je kunt bij Sanne van Rossen van Praktijk Natural terecht voor massage, healing, fysiotherapie en energetische therapie.

Praktijk Natural voor Fysiotherapie & Bewustzijn richt zich in eerste instantie op jouw lichamelijke klachten. Van daaruit kijken we samen naar wat de oorzaak zou kunnen zijn van de klachten vanuit een holistische benadering; de mens als geheel op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.

Wat kun je bij mij verwachten:

 • Ik bied als fysiotherapeut op methodische wijze expliciet, gewetensvol en oordeelkundig hulp aan cliënten met een probleem met bewegen.
 • Onder de competentie fysiotherapeutisch handelen zorg ik er als fysiotherapeut voor dat het screeningsproces, diagnostisch proces en het therapeutisch proces de start zal zijn bij binnenkomst.
 • Klachten die zich fysiek uiten kunnen een andere oorzaak hebben dan alleen fysiek. Samen gaan we op zoek naar die oorzaak en de reden waarom de klachten in stand worden gehouden. Van daaruit stellen we samen een behandelplan op.
 • Dat fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel weer in balans komen.

Je kunt bij mij terecht:

 • Voor een ontspannende massage.
 • Bij chronische pijn en vermoeidheidsklachten, bij fibromyalgie, burn-out, diabetes, whiplash etc.
 • Bij fysieke aandoeningen aan het bewegingsapparaat en bij rugklachten, nekklachten, bekkenklachten etc.
 • Als je meer wilt weten over de relatie tussen stress en je fysieke klachten.
 • Bij emotionele klachten/ traumatische ervaringen in het bijzonder voor mensen die geadopteerd zijn.
 • Als je vastloopt in je dagelijks functioneren.
 • Als je je bewustzijn wil vergroten en zelfkennis wil opdoen om te groeien naar een leven waar jij blij van wordt.


Tarieven en vergoedingen
Ik heb bewust gekozen om geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten om zo onafhankelijk mogelijk te blijven en de tijd voor jullie te kunnen nemen. Dit betekent dat ik de factuur direct naar jullie opstuur en dat jullie de factuur zelf indienen bij de zorgverzekeraar. Je krijgt dan tussen de 65%-80% vergoed.

Opleiding tot Energetisch zelfheling therapeut
Ik ben in opleiding bij Sensibel Academie tot Energetisch zelfheling therapeut. In deze opleiding leer ik om bewustzijnscoaching, healing en reading te combineren met therapeutische technieken. Hiermee kan ik op den duur energetische en therapeutische behandelingen geven en anderzijds kan ik cliënten begeleiden bij zelfgenezing. Samen met mijn fysiotherapeutische kennis en ervaring is dit mijns inziens een gouden combinatie. Reguliere- en alternatieve zorg komen op die wijze prachtig samen. In de toekomst zullen Sandra Valk van Sensibel en ik samen trajecten en programma’s aanbieden aan mensen met fysieke klachten en aandoeningen.  

Praktische informatie
Voor meer informatie kun je terecht op www.praktijknatural.nl.
Contact: info@praktijk-natural.nl of 0643525451.

Werktijden
Op afspraak.

AGB code zorgverlener Sanne van Rossen: volgt binnenkort…
AGB code praktijk Sanne van Rossen: volgt binnenkort…