Massage, healing, fysiotherapie en energetische therapie o.l.v. Sanne van Rossen

Massage, healing, fysiotherapie en energetische therapie o.l.v. Sanne van Rossen

A Healthy outside starts from the inside…

Je kunt bij Sanne van Rossen van Praktijk Natural terecht voor massage, healing, fysiotherapie en energetische therapie.

Praktijk Natural voor Fysiotherapie & Bewustzijn richt zich in eerste instantie op lichamelijke klachten. Van daaruit wordt er samen gekeken naar wat de oorzaak zou kunnen zijn van de klachten vanuit een holistische benadering; de mens als geheel op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.

Wat kun je bij Sanne verwachten:

 • Sanne biedt als fysiotherapeut op methodische wijze expliciet, gewetensvol en oordeelkundig hulp aan cliënten met een probleem met bewegen.
 • Onder de competentie fysiotherapeutisch handelen zorgt zij er als fysiotherapeut voor dat het screeningsproces, diagnostisch proces en het therapeutisch proces de start zal zijn bij binnenkomst.
 • Klachten die zich fysiek uiten kunnen een andere oorzaak hebben dan alleen fysiek. Samen wordt er gekeken naar de oorzaak en de reden waarom de klachten in stand worden gehouden. Van daaruit wordt er een behandelplan opgesteld.
 • Dat fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel weer in balans komen.

Je kunt bij Sanne terecht:

 • Voor een ontspannende massage.
 • Bij chronische pijn en vermoeidheidsklachten, bij fibromyalgie, burn-out, diabetes, whiplash etc.
 • Bij fysieke aandoeningen aan het bewegingsapparaat en bij rugklachten, nekklachten, bekkenklachten etc.
 • Als je meer wilt weten over de relatie tussen stress en je fysieke klachten.
 • Bij emotionele klachten/ traumatische ervaringen in het bijzonder voor mensen die geadopteerd zijn.
 • Als je vastloopt in je dagelijks functioneren.
 • Als je je bewustzijn wil vergroten en zelfkennis wil opdoen om te groeien naar een leven waar jij blij van wordt.

Naast fysiotherapie behandelingen geeft Sanne ook massages gebaseerd op het Holisme; een filosofie die ervan uitgaat dat de mens een eenheid is. Dit betekent dat je fysieke, mentale, spirituele en emotionele gesteldheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door het toepassen van een holistische massage herstel je het evenwicht tussen lichaam en geest. Je ervaart meer rust en bent meer ontspannen. Sanne werkt op intuïtieve basis. De massage begint met het afstemmen op jou als persoon d.m.v. een korte meditatie/ ademhalingsoefening. Op deze manier kom je uit je hoofd en in je lichaam. Vanuit daar laat Sanne je op de behandeltafel plaatsnemen en dan begint de intuïtieve massage. Doe is om tot een ultieme ontspannende ervaring te komen. Hierbij maakt Sanne gebruik van de Doterra eterische olien.

Essentiële oliën werken verzachtend, reinigend of aardend, en andere staan bekend om hun energiegevende, verkwikkende, verwarmende of vernieuwende eigenschappen. Omdat onze lichamen zich gedurende de dag in verschillende emotionele en fysieke toestanden bevinden, kunnen essentiële oliën helpen bij het beheersen en het behouden van ons welzijn.

Stappenplan Holistische massage:

 • Korte anamnese
 • Uitleg essentiele olien en keuze uit essentiele olien
 • Op elkaar afstemmen door een korte meditatie/ ademhalingsoefening
 • Start holistische massage

Doterra oliën voorbeeld: Frankincense: Frankincense Touch een must-have olie mix die de huid verzacht en gedurende de dag de emoties kalmeert en in balans brengt. Frankincense Touch wordt vaak gebruikt bij meditaties, maar helpt ook om de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en huid imperfecties te verminderen.

Tarieven en vergoedingen
Fysiotherapie
Sanne heeft bewust gekozen om geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten om zo onafhankelijk mogelijk te blijven en de tijd voor cliënten te kunnen nemen. Dit betekent dat Sanne de factuur direct naar cliënten opstuurt om deze zelf in te dienen bij de zorgverzekeraar. Doorgaans krijg je dan tussen de 65%-80% vergoed.

Holistische massage:

 

Praktische informatie
Voor meer informatie kun je terecht op www.praktijknatural.nl.
Contact: info@praktijk-natural.nl of 0643525451.

Werktijden
Op afspraak.

AGB code zorgverlener Sanne van Rossen: volgt binnenkort…
AGB code praktijk Sanne van Rossen: volgt binnenkort…

Opleiding tot Energetisch zelfheling therapeut
Sanne is in opleiding bij Sensibel Academie tot Energetisch zelfheling therapeut. In deze opleiding leert zij om bewustzijnscoaching, healing en reading te combineren met therapeutische technieken. Hiermee kan zij op den duur energetische en therapeutische behandelingen geven en anderzijds cliënten begeleiden bij zelfgenezing. Samen met de fysiotherapeutische kennis en ervaring van Sanne is dit een gouden combinatie. Reguliere- en alternatieve zorg komen op die wijze prachtig samen. In de toekomst zullen Sandra Valk van Sensibel en Sanne samen trajecten en programma’s aanbieden aan mensen met fysieke klachten en aandoeningen.