Profiel Annette Weers

Profiel Annette Weers

Foto Annette WeersVoor meer informatie: www.annetteweers.nl
Mail: annetteweers@live.nl
Telefoon: 06-14770688

Annette is coach, healer, reader, ademtherapeute en docent. Sinds 1999 heeft zij een eigen praktijk. Annette geeft opleidingen en workshops op diverse locaties in ademwerk, intuïtieve ontwikkeling en voice dialogue.
Vanuit haar praktijk in Leiden biedt zij coaching, aurareading en healing, voice dialogue, soul-voice, opstellingen en EMDR.
Annette is tevens docent bij de Academie voor Psychodynamica in ademwerk en Voice dialoque.

Vanuit de ruimte van Sensibel, Bonnefanten 103b te Capelle aan den IJssel, biedt zij de 10-daagse Ademcoach opleiding en de 2-daagse workshop ‘De kracht van ademen’. De datum voor de eerstvolgende gratis open les volgt nog.

Mijn naam is Annette Weers. Opgeleid voor het basisonderwijs begon ik als docent in Tanzania. Terug in Nederland specialiseerde ik mij in het lesgeven aan kinderen met gedrags- en leerproblemen. Het lesgeven vond ik erg leuk, maar het waren de kinderen zelf die me fascineerden. Verwondering en nieuwsgierigheid naar ieder afzonderlijk mens deden mij besluiten een opleiding ‘intuïtieve ontwikkeling’ te volgen bij het Cico te Utrecht. Mijn reis naar bewustwording en persoonlijke groei was begonnen.

Mijn liefde voor de mens is de drijfveer in alles wat ik doe: van het opleiden van ademcoaches, organiseren van workshops tot het ontvangen van mensen in mijn praktijk.

Opgeleid tot docent en coach
Intuïtieve ontwikkeling, aurahealer en –reader door het CICO
– Transformational Breathing door Judith Kravtitz en de
Breatheology Academy
– Bijgeschoold in de Buteyko en Wim Hof methode
– Voice dialogue door Tamar Stone

Diverse trainingen, o.a.:
(Familie)opstellingen, relaties, werk, energie en geld
Emotioneel lichaamswerk
– NLP
– De kracht van zijn
– Mindfullness
– Soul-Voice