Rachida El Mokhtari van Breathbalance

Rachida El Mokhtari houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met de effecten van de ademhaling op lichaam en geest. In haar eigen praktijk BreathBalance in Rotterdam-Ommoord geeft zij individuele ademsessies en coachingstrajecten in combinatie met ademwerk. Rachida is tevens trainer en geeft vanaf 2020 (adem)workshops in groepsverband vanuit Centrum Sensibel. Bij dat alles wordt de lach niet geschuwd en geeft zij als lachtherapeute ook lachworkshops.

Website voor meer informatie: www.breathbalance.nl
Contact: info@breathbalance.nl of 06-38913514.

Vanaf januari 2020 geeft Rachida iedere 1e en 2e dinsdag van de maand Ademworkshops en iedere 3e dinsdag van de maand lachworkshops. Pagina: Ademcirkels en lachworkshops.

GEEF JEZELF LUCHT EN ERVAAR OPNIEUW JE EIGEN KRACHT!

Adem verbindt ons met het leven. De manier waarop we ons leven inrichten, weerspiegelt zich in ons ademhalingspatroon. Andersom kan aandacht voor je ademhaling ook inzichtelijk maken welke effecten je levensstijl op je heeft. Met name op het moment dat je zoekt naar een nieuwe balans in je leven.

Een volle agenda, stress of teveel hooi op je vork is voor korte tijd niet zo erg. Wij mensen kunnen best iets hebben, maar er komt een moment dat het lang genoeg geduurd heeft. Wat het ook is waar je tegenaan loopt: zie het als een signaal dat er iets in je leven mag veranderen. De Transformational Breath® ademsessies van BreathBalance kunnen je helpen weer in evenwicht te komen. Bewust ademhalen heeft namelijk zowel positieve effecten op je lichaam, als op je emoties en op hoe jij in het leven staat. Je gaat anders tegen de golven van het leven aankijken. Je ziet meer oplossingen, gaat soepeler om met situaties die je tegenkomt.

Rachida: “In mijn werk als ademcoach/persoonlijke ontwikkeling begeleider ben ik elke keer weer onder de indruk wat het aanpassen van een adempatroon met iemand kan doen. Terug naar de basis als een ontdekkingsreis naar jezelf. Er is zoveel meer dat mogelijk is, ook voor jou en mij!”