Reading en Consulten mixed levels

Reading en Consulten mixed levels

Deze workshop is voor mensen met enige basistraining en ervaring op het gebied van Mediumschap. Beginners kunnen helaas niet meedoen. Bij Sensibel moet je minimaal de training ‘Reading en Mediumschap basis‘ hebben gevolgd. De training is ook toegankelijk voor meer ervaren mensen en mensen die ergens anders een training/opleiding in mediumschap hebben gevolgd.

In deze workshop krijg je technieken en oefeningen aangereikt voor het geven van psychic consulten en mediamieke consulten. M.a.w.: je leest de energie van je klant of je maakt een contact met een overleden dierbare van de klant. Je leert hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen.

Hoe blijf je in de juiste bewustzijnsstaat en energie om af te stemmen op ‘spirit’? Je krijgt praktische oefeningen en technieken aangereikt, wat je mediumschap weer meer zal verdiepen. In een prettige en veilige sfeer leer je om meer en meer te vertrouwen op de informatie die je uit de spirituele wereld verkrijgt. Jouw eigen ontwikkeling staat centraal.

Datum: zondag 8 april 2018.
Tijd: van 10 tot 16 uur. Inloop vanaf 9.45 uur.
Kosten: € 95,-
Deelnemers van de opleiding in Bewustzijn, Healing en Mediumschap ontvangen korting (zij betalen € 80,-).

Opgeven bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl.
Voor meer informatie: 06-53547643

Suzanne Tempel is de docent van deze Eendaagse workshop. Suzanne is Awakened Mind coach en Medium. Suzanne werkt al enige tijd samen met bekende Nederlandse en Engelse mediums. Ook heeft zij een column in de wereldwijde SNUi nieuwsbrief. Naast individuele begeleiding vanuit haar praktijk aan huis, geeft zij les in bewustzijnsontwikkeling bij o.a. de Zwanenhof in Zenderen en bij Sensibel.

Suzanne is momenteel bezig met de afronding van haar opleiding in ‘Demonstration & Speaking’ Mediumschap bij de Spiritual National Union (SNU). Naar verwachting is zij medio 2018 CSNU gecertificeerd.

Dus: wil je weer eens les krijgen van een andere docent? Geef je dan op. Bij mediumschap geldt: oefening baart kunst. Je moet kilometers maken en oefenen om dit vak goed onder de knie te krijgen. Bij Sensibel krijg je les in een fijne, warme omgeving en je krijgt les van docenten die hun vak verstaan.