Reading & Mediumschap en Art & Mediumschap

In deze trainingen leer je hoe je energie kunt lezen van mensen en overledenen en hoe je kunst kunt combineren met mediumschap. Klik op de foto of op onderstreepte naam van de training voor meer informatie, data en tarieven.

Mediums op het podium. Een paar keer per jaar worden er bij Sensibel demonstraties mediumschap gegeven door docenten en gastmediums. De mediums maken contact met dierbare overledenen voor verschillende mensen uit het publiek. Vanuit de spirituele wereld worden er details en boodschappen verwoord. Elisabeth Veerbeek zal hiernaast ook portretten tekenen (Spirit Art).

 


Training Reading en Mediumschap basis. 5 lesdagen. Deze training wordt verzorgd door Sensibel Academie.
In deze basistraining leer je hoe je kunt afstemmen op de energie van mensen en van overledenen. Je leert hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen die herkenbaar zijn voor een ontvanger. Docent: Elisabeth Veerbeek.

 

Training Mediumschap mixed levels: 5 lesdagen. Deze training wordt verzorgd door Sensibel Academie.
Deze training is voor mensen met enige ervaring op het gebied van mediumschap. Het niveau is ‘gemengd’. Beginners worden aangeraden om met de training Reading en Mediumschap te beginnen. Er wordt aandacht besteed aan psychic reading, mediamieke reading, demonstratie mediumschap en geïnspireerd spreken. Docent: Elisabeth Veerbeek

 

Healing & Medium event o.l.v. Sandra Valk. Deze training wordt verzorgd door Sensibel Academie.
Eén dag per jaar geeft Sandra Valk van Sensibel Academie een healing en mediumschap event. In 2020 is dit op zaterdag 11 juli. Iedereen die enige ervaring heeft op het gebied van Healing & Mediumschap mag meedoen. We gaan aan de slag met inspirerende en uitdagende oefeningen. Jij komt toch ook?

 

Trainingen Psychic art & reading. 5 dagen per module/training. Deze trainingen zijn o.l.v. Elisabeth Veerbeek van Wings of light. Deze trainingen maken als modules (1 en 3) onderdeel uit van de opleiding Art & Mediumschap, maar je kunt ook los deelnemen. In deze creatieve modules/trainingen leer je om readings te geven aan klanten met behulp van kunst. De trainingen combineren creativiteit, intuïtie en mediumschap.

 

Trainingen Spirit art & mediumschap. 5 dagen per module/training. Deze trainingen zijn o.l.v. Elisabeth Veerbeek van Wings of lightDeze trainingen maken als modules (2 en 4) onderdeel uit van de opleiding Art & Mediumschap, maar je kunt ook los deelnemen. In deze creatieve trainingen leer je om medium consulten te geven aan klanten en om demonstraties te geven voor publiek met behulp van kunst. De training combineert creativiteit, intuïtie en mediumschap.

 

Training ‘Een eigen praktijk starten‘. Docent: Daisy Hofman. In deze 2-daagse training ontdek je alles wat praktisch nodig is om een eigen praktijk te starten. Daarnaast leer je hoe je jezelf kunt profileren op een website en Social media. Hoe kun je wervende teksten schrijven? Wat zijn jouw kwaliteiten? Hoe onderscheid jij je?
Je leert het in deze training.

 

 Oefendagdelen voor healers, therapeuten en mediums i.o.  Deze oefengelegenheden zijn bedoeld voor mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt laagdrempelig komen oefenen in het geven van healing, consulten en demonstraties.

 

© Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn is als opleidingsinstelling geregistreerd bij het CRKBO. Opleidingen en trainingen zijn hierdoor in de meeste gevallen als studiekosten aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.