Reading & Mediumschap en The creative medium

In deze trainingen leer je hoe je energie kunt lezen van mensen en overledenen en hoe je kunst kunt combineren met mediumschap. Klik op de foto of op onderstreepte naam van de training voor meer informatie, data en tarieven.

Mediums op het podium. Een paar keer per jaar worden er bij Sensibel demonstraties mediumschap gegeven door docenten en gastmediums. De mediums maken contact met dierbare overledenen voor verschillende mensen uit het publiek. Vanuit de spirituele wereld worden er details en boodschappen verwoord. Elisabeth Veerbeek zal hiernaast ook portretten tekenen (Spirit Art).

 


Training Reading en Mediumschap basis. 5 lesdagen. Deze training wordt verzorgd door Sensibel Academie.
In deze basistraining leer je hoe je kunt afstemmen op de energie van mensen en van overledenen. Je leert hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen die herkenbaar zijn voor een ontvanger. Docent: Elisabeth Veerbeek.

 

Training Mediumschap mixed levels: 5 lesdagen. Deze training wordt verzorgd door Sensibel Academie.
Deze training is voor mensen met enige ervaring op het gebied van mediumschap. Het niveau is ‘gemengd’. Beginners worden aangeraden om met de training Reading en Mediumschap te beginnen. Er wordt aandacht besteed aan psychic reading, mediamieke reading, demonstratie mediumschap en geïnspireerd spreken. Docent: Elisabeth Veerbeek

 

Training Soul art  5 dagen. Deze training is o.l.v. Elisabeth Veerbeek . Deze training maakt als module 1 onderdeel uit van de jaartraining The creative medium, maar je kunt ook los deelnemen. In deze creatieve module/training leer je om readings te geven aan klanten met behulp van kunst. De trainingen combineren creativiteit, intuïtie en mediumschap.

 

 

Training Spirit art  5 dagen. Deze training is o.l.v. Elisabeth VeerbeekDeze training maakt als module 2 onderdeel uit van de jaartraining The creative medium, maar je kunt ook los deelnemen. In deze creatieve training leer je om medium consulten te geven aan klanten met behulp van kunst. De training combineert creativiteit, intuïtie en mediumschap.

 

Creëer jouw SoulBusiness. 2 dagen. Docent: Karishma Sanchit. De Nieuwe wereld die zich voor ons aan het ontvouwen is, vraagt een andere manier van ondernemen. Daar waar we gewend zijn om in een wereld te leven van hard werken, presteren, strategieën en actieplannen mogen we nu juist zakken in ons Zijn en voelen welke richting we op mogen gaan. Dit doen we door tijdens deze twee Soul Business dagen af te stemmen op jouw eigen Spirit en de Spirit van jouw Business. Vanuit deze diepere connectie met jezelf mag je ervaren dat het nieuwe ondernemen moeiteloos, met gemak en vanuit flow ontstaat.

Oefendagdelen voor healers, therapeuten en mediums i.o.  Deze oefengelegenheden zijn bedoeld voor mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt laagdrempelig komen oefenen in het geven van healing, consulten en demonstraties.

 

 

© Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn is als opleidingsinstelling geregistreerd bij het CRKBO. Opleidingen en trainingen zijn hierdoor in de meeste gevallen als studiekosten aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.