Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Reacties van klanten

Ik heb de opleiding Energetisch zelfheling therapie bij Sensibel Academie gevolgd. Allereerst ben ik enorm gegroeid door deze opleiding. Naast heel veel kennis die door Sandra en de andere docenten overgebracht wordt via de diverse modules, ga je tijdens de lessen ook veel aan de slag met het geleerde door middel van oefensessies welke je aan elkaar geeft. Hierdoor leer je iets goed in de praktijk te brengen en draagt het ook bij aan je eigen ontwikkelingsproces. Ik hoop al het geleerde weer te kunnen overbrengen aan mijn klanten, zodat we allemaal ons leven kunnen leiden waar we ten diepste naar verlangen.

Laura

Nu net de eerste module van de opleiding energetisch zelfheling therapeut afgerond. Een ervaring die je iedereen zou aanraden om mee te maken in je leven. In een korte tijd wordt je je bewust van je onderbewuste en wat dit wel niet allemaal voor je regelt in het dagelijks leven zonder dat je daar controle over hebt. Dan heb ik het niet alleen over je tanden poetsen of rijden naar je werk. Maar vooral de emoties, gevoelens en gedachtes die zich in een oneindige cirkel binnen in jou afspelen. Wat ik heb geleerd in het eerste deel van deze opleiding is dat wanneer je je bewust wordt van je onbewuste programma, je weer opnieuw aan dit programmaatje kan sleutelen.

Mijn dankbaarheid is groot voor Sandra & Jacqueline en de assistenten die je op een super fijne manier begeleiden bij het bewustwordingsproces. Voor mij voelen de beperkingen die ik me in het verleden heb opgelegd weer als mogelijkheden. Op naar het volgende deel!

Anoniem (man)

In verband met fysieke klachten, o.a. door fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, stress etc kwam ik  bij Sensibel terecht. Sandra heeft mij behandeld en al bij de 1e sessie was er verbetering. Ook werd al snel duidelijk wat de achterliggende oorzaak was van mijn pijn. Daarna ging het stukken beter en was ik ook gemotiveerd om beter voor mijzelf te gaan zorgen. Na een paar sessies ben ik bij Sandra verder gegaan met het eerste deel van de opleiding energetisch zelfheling therapeut. Hier heb ik ook veel geleerd. Ik beveel Sandra van harte aan.

Ina

Ik heb nu een aantal sessies bij Sandra gevolgd en iedere keer als ik naar huis ga voelt het als een verademing! Door de sessies bij Sandra leer ik steeds beter te ontspannen en hoe ik kan omgaan met bepaalde gedachten en gevoelens. Ik merk dat ik steeds beter aanwezig ben in mijn lichaam en daardoor krachtiger en zelfverzekerder in het leven sta. Ook leert ze mij om te gaan met de pijnklachten die ik ervaar van endometriose. Ze geeft fijne tools mee zodat ik er ook thuis gericht mee aan de slag kan gaan. Ik ervaar Sandra als een warme en liefdevolle persoon waar je ook zeker mee kan lachen. Er hangt een lekker ontspannen sfeertje en daardoor kan ik gewoon mezelf kan zijn tijdens onze gesprekken. Hierdoor merk ik dat ik samen met haar steeds meer de diepte in kan gaan tijdens de meditaties en dat ik meer ruimte kan geven aan bepaalde gevoelens en emoties. Dank je wel Sandra voor de fijne sessies!

Kim

Ik kom sinds een aantal maanden bij Sensibel en dit voelt als thuiskomen bij mezelf. Door Sandra Valk en Jacqueline van Wijk leer ik steeds meer over mijn eigen ZIJN. Dit heeft als gevolg dat ik zichtbaarder ben geworden en meer ben gaan leven vanuit mijn eigen kracht. Ik voel me sterker en krachtiger dan ooit en hoor ook uit mijn omgeving dat ik ben veranderd. Hoe mooi is dat!

Karin Blommers

Het volgen van de trainingen bij Sensibel heeft mij veel gebracht. Ik ben weer gaan voelen, en weet nu hoe ik mijn eigen overtuigingen kan transformeren. Ook ben ik door docent Jacqueline vanuit een ander perspectief naar dingen gaan kijken. Dit maakt dat ik steeds beter weet wie ik ben, wat ik wil en hoe ik kan creëren.
Na de open dag en de healing training was het voor mij snel duidelijk dat ik de opleiding tot energetisch zelfheling therapeut wilde gaan doen. Dit kwam voor mij precies op het juiste moment. De opleiding biedt mij veel inzichten in mijn eigen proces en tegelijkertijd leer ik hoe ik anderen kan gaan begeleiden in hun proces.
Het mooie bij Sensibel is dat je de trainingen ook los kunt volgen. En er worden naast de trainingen andere mooie avonden georganiseerd waardoor het risico bestaat dat je continue blijft terugkomen 🙂 Tevens kan ik een 1:1 sessie bij Sandra aanbevelen. Ze is down to earth en tegelijkertijd heeft de sessie veel diepgang. Ik kijk uit naar de rest van de opleiding.

Liefs, Laura

Fijne sfeer en laagdrempelig. Zowel Sandra Valk als Jacqueline van Wijk (en anderen). Ze zijn uitnodigend en gefocust, met ruimte voor humor.

Carla

Zeer goede opleidingen en docenten. Een echte aanrader als je jezelf naar een hoger bewustzijn wilt brengen.

H. uit Rotterdam

Ik kan in geen woorden beschrijven hoe mooi ik de opleiding tot Energetisch zelfheling therapeut vind. De ontwikkeling die ik hier doorgemaakt heb door de veiligheid en steun die Sandra biedt is wat mij betreft met geen woorden te omschrijven. Ik wil Sandra en haar collega’s ontzettend bedanken voor alle tijd en persoonlijke aandacht voor ieder.

Liefs, Sanne

Ik ben zó blij met Sensibel. Het voelt voor mij als thuiskomen. Ik heb een aantal trainingen gedaan. Die hebben mij veel gebracht, zoals inzichten, eigenwaarde, in mijn kracht staan. Omdat het met gelijkgestemden is voelt het heel vertrouwd en veilig. Vanuit een veilige bedding kan ik mijn kwetsbaarheid tonen. En dat maakt mij zo krachtig. Ik blijf de deur plat lopen bij je Sandra:-) Dat je het ff weet.

Liefs, Carmen

Centrum Sensibel