Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Reacties van klanten

Sensibel is als thuiskomen bij jezelf. De lessen van de 2-jarige beroepsopleiding tot EKT zijn zeer divers, uitgebreid en goed te volgen. Ik heb de afgelopen jaren mijzelf en andere deelnemers zien groeien tot prachtige intuïtieve personen. Ieder in zijn eigen proces en met eigen talenten. De begeleiding is goed, de docenten heel gedreven, kundig en enthousiast. Inmiddels pas ik de effectieve methodiek met veel liefde toe in mijn eigen praktijk en ik boek prachtige resultaten. Ik kan deze opleiding dan ook van harte aanraden! 💜 

Jessica (gediplomeerd EKT)

Wanneer je leert luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft kun je het zelfhelend vermogen van het lichaam BEWUST leren aanspreken. Je lichaam is je beste raadgever en vertelt je exact wat er aan de hand is wat het nodig heeft.
Dankzij Sandra en de andere trainers bij Sensibel ben ik mij zoveel bewuster geworden van de werking van mijn lichaam. Hoe werkt mijn lichaam eigenlijk, wat is energie, welke impact hebben gedachten en emoties op mijn fysieke lichaam en daarmee het vervolg, hoe kan ik dit zelf bewust en actief beïnvloeden en zo heling bewerkstelligen?
De antwoorden hierop heb ik mede dankzij Sandra en haar team gevonden en inmiddels ga ik alweer zo’n 4 jaar klachtenvrij en zonder medicatie, als chronisch darmpatiënt door het leven.

Daisy

Eind 2020 werd ik voor de derde keer gediagnosticeerd met kanker. Dit keer had ik 3 knobbeltjes in mijn nek en op mijn rugwervel. Mijn borst was in 2010 al afgezet en daarnaast had ik alle mogelijke therapieën al gehad. Ik was dan ook officieel uitbehandeld.
Vrij snel na de diagnose ben ik met Sandra aan de slag gegaan met zelfheling. Ik heb leren mediteren en visualiseren en na een paar weken begon ik al verbetering te voelen. Ik voelde mij rustiger, lichter en liefdevoller. We hebben gewerkt aan het inzichtelijk krijgen van de reden van mijn aandoening en het verwerken van mijn trauma’s. Daarnaast spoorde Sandra mij aan om mijn aandacht dagelijks consequent te richten op gezondheid.
Nu ben ik anderhalf jaar verder. De knobbeltjes zijn, in tegenstelling tot de verwachtingen van de artsen, gewoon stabiel gebleven. Opvallend is dat er sinds de diagnose geen tumorwaarden meer in mijn bloed zijn te vinden. Mijn arts zei een tijdje geleden: ‘Ik weet niet wat je aan het doen bent, maar ga daarmee door!’.
Afgelopen jaar is mijn hele kwaliteit van leven enorm verbeterd. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat ik 100% zal genezen.
Ik zou tegen iedereen met een ziekte willen zeggen: Ga aan de slag met zelfheling bij Sensibel!
Lieve Sandra, Zonder jou was ik niet waar ik nu ben en daar ben ik zo dankbaar voor. Jij hebt mij geleerd om van mezelf te houden en daardoor mezelf te helen. Dank je wel dat ik met jou dit pad mag lopen. Ongeneeslijk ziek ….. welnee . Alles is mogelijk.
Alleen maar liefde,

Ghislaine

Sandra is een ontzettend liefdevolle en wijze vrouw. In een aantal sessies heeft ze me aangewezen waar de oorspronkelijke pijn nu echt zit. Ik ben me ervan bewust geworden dat het onvoldoende stil staan bij deze pijn ervoor zorgde dat ik op onbewust niveau dingen aantrok, waar ik juist niet naar verlangde.
Sandra houdt je een spiegel voor en je moet bereid zijn om in deze spiegel te kijken. Dat kan confronterend zijn, maar het is ontzettend waardevol. Ik heb mezelf beter leren kennen en vooral geleerd om mijzelf echt te gaan zien en aanvoelen waar ik behoefte aan heb en welk pad ik wil bewandelen. Ze bracht me uit mijn hoofd, terug naar mijn gevoel. Ik had deze sessies zeker niet willen missen in mijn pad naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Anoniem (vrouw)

Ik heb de opleiding Energetisch zelfheling therapie bij Sensibel Academie gevolgd. Allereerst ben ik enorm gegroeid door deze opleiding. Naast heel veel kennis die door Sandra en de andere docenten overgebracht wordt, ga je tijdens de lessen ook veel aan de slag met het geleerde door middel van oefensessies welke je aan elkaar geeft. Hierdoor leer je iets goed in de praktijk te brengen en draagt het ook bij aan je eigen ontwikkelingsproces. Ik hoop al het geleerde weer te kunnen overbrengen aan mijn klanten, zodat we allemaal ons leven kunnen leiden waar we ten diepste naar verlangen.

Laura

In verband met fysieke klachten, o.a. door fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, stress etc kwam ik  bij Sensibel terecht. Sandra heeft mij behandeld en al bij de 1e sessie was er verbetering. Ook werd al snel duidelijk wat de achterliggende oorzaak was van mijn pijn. Daarna ging het stukken beter en was ik ook gemotiveerd om beter voor mijzelf te gaan zorgen. Na een paar sessies ben ik bij Sandra verder gegaan met het eerste deel van de opleiding energetisch zelfheling therapeut. Hier heb ik ook veel geleerd. Ik beveel Sandra van harte aan.

Ina

Ik heb nu een aantal sessies bij Sandra gevolgd en iedere keer als ik naar huis ga voelt het als een verademing! Door de sessies bij Sandra leer ik steeds beter te ontspannen en hoe ik kan omgaan met bepaalde gedachten en gevoelens. Ik merk dat ik steeds beter aanwezig ben in mijn lichaam en daardoor krachtiger en zelfverzekerder in het leven sta. Ook leert ze mij om te gaan met de pijnklachten die ik ervaar van endometriose. Ze geeft fijne tools mee zodat ik er ook thuis gericht mee aan de slag kan gaan. Ik ervaar Sandra als een warme en liefdevolle persoon waar je ook zeker mee kan lachen. Er hangt een lekker ontspannen sfeertje en daardoor kan ik gewoon mezelf kan zijn tijdens onze gesprekken. Hierdoor merk ik dat ik samen met haar steeds meer de diepte in kan gaan tijdens de meditaties en dat ik meer ruimte kan geven aan bepaalde gevoelens en emoties. Dank je wel Sandra voor de fijne sessies!

Kim

Nu net de eerste module van de opleiding energetisch zelfheling therapeut afgerond. Een ervaring die je iedereen zou aanraden om mee te maken in je leven. In een korte tijd wordt je je bewust van je onderbewuste en wat dit wel niet allemaal voor je regelt in het dagelijks leven zonder dat je daar controle over hebt. Dan heb ik het niet alleen over je tanden poetsen of rijden naar je werk. Maar vooral de emoties, gevoelens en gedachtes die zich in een oneindige cirkel binnen in jou afspelen. Wat ik heb geleerd in het eerste deel van deze opleiding is dat wanneer je je bewust wordt van je onbewuste programma, je weer opnieuw aan dit programmaatje kan sleutelen.

Mijn dankbaarheid is groot voor Sandra & Jacqueline en de assistenten die je op een super fijne manier begeleiden bij het bewustwordingsproces. Voor mij voelen de beperkingen die ik me in het verleden heb opgelegd weer als mogelijkheden. Op naar het volgende deel!

Anoniem (man)

De training BMSO vond ik inspirerend, bijzonder en zeer waardevol. Ik ben door de training ook bijna dagelijks gaan oefenen met het mediteren, iets wat na mijn minfdulness training niet was gelukt en nu veel meer als vanzelf ging. Er lijkt een direct verband te zijn tussen de tijd die ik neem in een week voor het mediteren en bewuste aandacht voor mijn ervaringen en hoe goed ik mij voel. Het heeft mij enorm veel gebracht in een tijd waarin ik eigenlijk zelf niet zo goed meer wist hoe ik weer positiviteit kon terugvinden en weer in de flow van het leven kon komen.

Anoniem (vrouw)

Ik volgde Sensibel al wat langere tijd via Facebook. Na de open dag besloot ik mij op te geven voor de training bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling. Echt een aanrader als je wilt werken aan je eigen bewustwording en wilt leren mediteren. Er hangt een fijne sfeer in het Centrum Sensibel.

Gwen

Ik kom sinds een aantal maanden bij Sensibel en dit voelt als thuiskomen bij mezelf. Door Sandra Valk en Jacqueline van Wijk leer ik steeds meer over mijn eigen ZIJN. Dit heeft als gevolg dat ik zichtbaarder ben geworden en meer ben gaan leven vanuit mijn eigen kracht. Ik voel me sterker en krachtiger dan ooit en hoor ook uit mijn omgeving dat ik ben veranderd. Hoe mooi is dat!

Karin Blommers

Het volgen van de trainingen bij Sensibel heeft mij veel gebracht. Ik ben weer gaan voelen, en weet nu hoe ik mijn eigen overtuigingen kan transformeren. Ook ben ik door docent Jacqueline vanuit een ander perspectief naar dingen gaan kijken. Dit maakt dat ik steeds beter weet wie ik ben, wat ik wil en hoe ik kan creëren.
Na de open dag en de healing training was het voor mij snel duidelijk dat ik de opleiding tot energetisch zelfheling therapeut wilde gaan doen. Dit kwam voor mij precies op het juiste moment. De opleiding biedt mij veel inzichten in mijn eigen proces en tegelijkertijd leer ik hoe ik anderen kan gaan begeleiden in hun proces.
Het mooie bij Sensibel is dat je de trainingen ook los kunt volgen. En er worden naast de trainingen andere mooie avonden georganiseerd waardoor het risico bestaat dat je continue blijft terugkomen 🙂 Tevens kan ik een 1:1 sessie bij Sandra aanbevelen. Ze is down to earth en tegelijkertijd heeft de sessie veel diepgang. Ik kijk uit naar de rest van de opleiding.

Liefs Laura

In september 2019 ben ik begonnen met de opleiding energetisch zelfheling therapeut. Inmiddels ben ik op de helft van deel 1 van de opleiding , waarbij je in een prettige omgeving leert om je eigen patronen , belemmeringen en emoties te herkennen en te doorgronden om zo de beste versie van jezelf te kunnen worden. Ik vind het een fijne indeling van de opleiding. In 3 delen verzamel je de juiste bagage om uiteindelijk zelf mensen te kunnen gaan begeleiden. Ik heb inmiddels lessen gehad van Sandra Valk en Jacqueline van Wijk. Ik vind hen beide heel verschillend maar allebei even goed en betrokken bij ons eigen proces.

Nicolette

ls je je aangetrokken voelt tot een opleiding/training op het gebied van holistische geneeskunde, ga naar de open dag en ervaar het zelf. Voor mij was het een bijzondere ervaring en ik ging zo licht als een veertje naar huis. Ik ben inmiddels gestart met de opleiding EZHT en ervaar verwondering en plezier in deze prachtige ontdekkingsreis.

Caroline

Sensibel is een fijne plek met sfeervolle ruimtes. Ik volgde bij Sandra Valk een dag over de hersengolven en bewustzijnsontwikkeling. Een inspirerende dag, met een mooie afwisseling van theorie en ervaren.

Brenda