Sanne van Rossen

Je kunt bij Sanne van Rossen van Praktijk Natural terecht voor massage, healing, fysiotherapie en energetische therapie.

Sanne is sinds 2010 gediplomeerd fysiotherapeut en sinds 2006 Health manager in de fitness. Sanne is bij Sensibel Academie in opleiding tot Energetisch zelf-heling therapeut. Zodra zij afgestudeerd is, zal zij ook energetische zelfheling therapie aanbieden. In haar praktijk richt zij zich op zowel de fysieke, als de mentale, emotionele en spirituele aspecten van de mens.

Adres: Johan Jongkindrade 285c
2908 CC in Capelle aan den IJssel
Website: www.praktijk-natural.nl.
Contact: info@praktijk-natural.nl of 0643525451.

Sanne is afgestudeerd op het CIOS als Health manager in 2006 en als Fysiotherapeut in 2010. Op dit moment volgt zij de opleiding tot Energetisch zelf-heling therapeut bij Sandra Valk.

Sanne heeft veel ervaring opgedaan in de fysiotherapie en de sport. Zo heeft zij haar ervaring opgedaan in particuliere praktijken en de revalidatie met clienten met chronische pijnklachten. Om met cliënten met chronisch pijnklachten te werken heeft zij de CIRAN opleiding gedaan tot Revalidatie en Arbeidsspecialist. Het model positieve gezondheid van Huber Machteld was hiervan kracht. Een prachtig model om in 12 weken met een disciplinair team iemand zijn leven weer zinvol te laten zijn.

Sanne heeft zelf inmiddels verschillende trainingen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling gevolgd. Zo heeft zij een bij Sirion de opleiding tot lichtwerker gedaan, engelencursussen gevolgd en inmiddels dus de opleiding Energetisch zelfheling therapeut bij Sensibel Academie. Deze trainingen waren voor Sanne een mooie ontwikkeling om als therapeut te kunnen gaan staan.

Sanne: ‘ik ben ervan overtuigt dat je eerst je eigen proces moet aangaan voordat je als therapeut iemand anders verder kan helpen.”

Door ervaring op gedaan te hebben in de reguliere zorg en in de alternatieve zorg is haar missie nu om deze twee werelden samen te voegen. Sanne begeleidt mensen om de oorzaak van klachten op te sporen en om fysiek, mentaal,emotioneel en spiritueel in balans te komen.

Sanne is zelf geadopteerd en zij heeft het boek ‘Het verdriet van Sri Lanka’ geschreven. Sanne: “In de toekomst zou ik heel graag workshops of een programma aanbieden aan mensen die geadopteerd zijn, om zodoende mijn ervaring met zelfheling te kunnen delen. Ik wil graag overbrengen dat alles feitelijk neerkomt op een weg naar zelf-liefde. Ook de ervaring om geadopteerd te zijn.”

Belangrijke kernwaarden voor Sanne zijn onvoorwaardelijke (zelf)liefde, zelfreflectie en authenticiteit. Ik ga uit van het idee dat wij mensen onze eigen werkelijkheid creëren en manifesteren.