Satsang middag met Sandra

Een paar keer per jaar zullen deze Satsang middagen o.l.v. Sandra Valk worden gehouden. De middagen zijn bedoeld voor een ieder die zich bezighoudt met het nieuwetijdsbewustzijn en spirituele ontwikkeling. Sandra geeft vanuit het kwantumbewustzijn bezien antwoord op allerlei levensvragen.

Waarom ben je hier? Waarom zijn sommige mensen ziek? Waarom kom je in jouw leven allerlei problemen en uitdagingen tegen? Hoe zit ‘de creatie’ in elkaar? Wie zijn wij in wezen?

De middag begint met een geleide meditatie, waarbij allereerst de energie en het bewustzijn zal worden verhoogd. Daarna zal Sandra Valk op haar eigen manier, met humor en compassie, antwoorden geven op inbrengen en vragen van gasten. Meerdere mensen kunnen een persoonlijke inbreng doen en vragen stellen over bewustzijnsontwikkeling, de creatie, de wet van aantrekking en het kunnen realiseren van je gewenste situatie en gezondheid.

Tijdens deze middagen wordt uitgegaan van het principe dat alle lijden voortkomt uit het feit dat wij mensen ons tegen ervaringen verzetten die wij op een bepaald moment hebben. Wanneer wij alle ervaringen zouden omarmen, dan zou de energie gewoon in liefde door kunnen stromen. Blokkades ontstaan niet alleen wanneer we ons verzetten, maar ook wanneer we ons (teveel) hechten (bijvoorbeeld in liefderelaties).

Doel is om jouw leven en dat van anderen te bezien vanuit het perspectief van het Kwantumbewustzijn. Vanuit vrede en heelheid. Vanuit dat wat wij in wezen zijn, namelijk puur bewustzijn. Sandra gaat voorbij aan het ‘3d perspectief’ en geeft een andere, verfrissende kijk op ons leven als mens op aarde.

Praktische informatie
Data: Zondag middag 29 maart, zondag middag 7 juni, zondag middag 27 september, zondag middag 22 november 2020.
Tijd: van 14 tot 16.30 uur.
Inloop met koffie en thee vanaf 13.45 uur.
Entree: € 25,- Graag contant betalen bij binnenkomst.

Opgeven via info@sensibelacademie.nl