Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Soul Art

In deze creatieve module/training o.l.v. Elisabeth Veerbeek leer je om readings te geven aan klanten met behulp van kunst. De trainingen combineren creativiteit, intuïtie en mediumschap.

De training Soul art is tevens module 1 van de Jaartraining The Creative Medium.


Inhoud training

Power: Je leert hoe je in de juiste bewustzijnsstaat en energie kunt komen om makkelijker te kunnen afstemmen op energie en om je intuïtie te gebruiken. Je leert de energie (aura) van iemand te lezen en maakt intuïtief een tekening of schilderij voor diegene (een auragraaf of zielentekening).
Auragraph:  Het is een afbeelding waarin een beeld gegeven wordt van iemands levenspad. Zowel de roots als de persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn daarin zichtbaar. In de afbeelding lees je verleden, heden en potentie die je in een (psychic) reading leert bespreken.

Psychic art: Naast het maken van auragraphs maak je ook helende tekeningen en tekeningen geïnspireerd door je gids. Je krijgt theorie over kleurbetekenis en (dieren) symboliek. Je leert verschillende technieken en oefent in afstemming, tekenvaardigheid en reading.

Art & soul: Er is aandacht voor je eigen ontwikkeling en proces, zowel in je ontwikkeling als medium als met creatieve oefeningen. Onderwerpen die aan bod komen zijn ontspannen, controle loslaten, overgave, zelfvertrouwen, ethiek.

Spirit art
: je maakt een start met je samenwerking met de spirituele wereld.


Praktische informatie

Docent: Elisabeth Veerbeek
Contact Elisabeth: info@elisabethveerbeek.com of 06-18553490.
Data najaar 2021:
 Zondag 12 september, 3 oktober, 7 november, 28 november 2021 en 23 januari 2022.
Tijd: van 10 tot 16 uur. Inloop vanaf 9.45 uur. 
Kosten: € 475,- of € 510,- bij betaling in 3 termijnen van € 170,-
Inclusief koffie, thee en lesmateriaal. Graag zelf je lunch meenemen.
Bij de training ontvang je huiswerkopdrachten.
Materiaal zit deels inbegrepen en zal deels (voor thuis) zelf moeten worden aangeschaft.

Inschrijven en betalen gaat via de webshop van Sensibel Academie. Als je in 3 termijnen wilt betalen, neem dan even contact op met Elisabeth.

PAGINA VOOR INSCHRIJVEN EN BETALEN


Open dagen

Benieuwd? Kom naar een van de open (mid)dagen. De eerstvolgende OPEN MIDDAG is op zaterdagmiddag 26 juni. Of kom naar de OPEN DAG van Centrum Sensibel op zondag 29 augustus. Elisabeth geeft dan ook een gratis proefles.

Instromen

Deelnemers die elders al trainingen hebben gevolgd kunnen na een korte telefonische intake eventueel starten met Module 2 Spirit art.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een telefonische intake kun je terecht bij Elisabeth Veerbeek via info@elisabethveerbeek.com of 06-18553490.


Over Elisabeth

Elisabeth is een ervaren medium, spirit artist en abstract kunstenares. Vanuit Centrum Sensibel geeft ze de jaartraining The creative medium en de losse modules Soul art en Spirit art. Ze is ook docent van de trainingen Reading en Mediumschap basis en Mediumschap mixed levels.

“Wanneer we herkennen dat we vrije eeuwige spirit (geest) zijn helpt dit om onszelf te omarmen en vrij uiting te geven aan onze intuïtieve ziel. Hierdoor kunnen we dit ook voor anderen betekenen. Ik leer je om je af te stemmen op de ander en op spirit met of zonder kunst.

Website: www.elisabethveerbeek.com

Lees HIER meer over Elisabeth.

Centrum Sensibel