Soul art module 1 (online)

In deze creatieve module/training leer je om readings te geven aan klanten met behulp van kunst. De trainingen combineren creativiteit, intuïtie en mediumschap.

De training Soul art is tevens module 1 van de jaartraining The creative medium o.l.v. Elisabeth Veerbeek.

Inhoud van de training

Power: Je leert hoe je in de juiste bewustzijnsstaat en energie kunt komen om makkelijker te kunnen afstemmen op energie en om je intuïtie te gebruiken. Je leert de energie (aura) van iemand te lezen en maakt intuïtief een tekening of schilderij voor diegene (een auragraaf of zielentekening).
Auragraph:  Het is een afbeelding waarin een beeld gegeven wordt van iemands levenspad. Zowel de roots als de persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn daarin zichtbaar. In de afbeelding lees je verleden, heden en potentie die je in een (psychic) reading leert bespreken.

Psychic art: Naast het maken van auragraphs maak je ook helende tekeningen en tekeningen geïnspireerd door je gids. Je krijgt theorie over kleurbetekenis en (dieren) symboliek. Je leert verschillende technieken en oefent in afstemming, tekenvaardigheid en reading.

Art & soul: Er is aandacht voor je eigen ontwikkeling en proces, zowel in je ontwikkeling als medium als met creatieve oefeningen. Onderwerpen die aan bod komen zijn ontspannen, controle loslaten, overgave, zelfvertrouwen, ethiek.

Spirit art
: je maakt een start met je samenwerking met de spirituele wereld.

Praktische informatie
Data: Zaterdag 13 maart, 10 april, 24 april, 5 juni en 19 juni, 3 juli 2021.
Tijd: 10.00 – 15.00 uur. Er zullen per dag 3 Zoomlessen zijn. Tussendoor werk je aan de opdrachten. Je hebt steeds de mogelijkheid om me een vraag te stellen. Tijdens de zoomlessen krijg je uitleg, techniek en informatie en wissel je readings uit in break-out rooms.
Inschrijven via bovenstaand formulier
Kosten online module : € 375,- of €405,- bij betaling in 3 termijnen van €135,-,
Kosten live module : € 475,- of € 510,- bij betaling in 3 termijnen van € 170,-, Inclusief koffie, thee en lesmateriaal.
Bij de training ontvang je huiswerkopdrachten.
Voor de online training zal Materiaal zelf moeten worden aangeschaft.
Bij de live training zit Materiaal deels inbegrepen en zal deels (voor thuis) zelf moeten worden aangeschaft.

Open dagen

Benieuwd? Kom naar een van de open (mid)dagen. De eerstvolgende OPEN MIDDAG is op zaterdagmiddag 26 juni. Of kom naar de OPEN DAG van Centrum Sensibel op zondag 29 augustus. Elisabeth geeft dan ook een gratis proefles.

Instromen

Deelnemers die elders al trainingen hebben gevolgd kunnen na een korte telefonische intake eventueel starten met Module 2 Spirit art.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een telefonische intake kun je terecht bij Elisabeth Veerbeek via info@wingsoflight.nl of 06-18553490. Website Elisabeth: www.elisabethveerbeek.com