Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Spirit Art

In deze creatieve training o.l.v. Elisabeth Veerbeek leer je om medium consulten te geven aan klanten en om demonstraties te geven voor publiek met behulp van kunst. De training combineert creativiteit, intuïtie en mediumschap.

De training Spirit art maakt als module 2 onderdeel uit van de jaartraining The Creative Medium.


Inhoud training

Power: Je krijgt een steeds betere afstemming op overledenen en gidsen.

Consult: Je oefent op elkaar en met klanten om auragraphs te maken en readings te geven. Je leert om medium consulten te geven waarin je bijvoorbeeld een boodschap tekent en informatie ontvangt over het leven en karakter van de overledene en je leert hun portretten te tekenen door je af te stemmen op hun energie en door je te laten leiden door je gidsen.

Het medium en de artist: Wie ben jij als medium./artist. Angst versus service. Er is aandacht voor je eigen ontwikkeling en proces. Hoe kun jij beschikbaar zijn voor de geestenwereld en de klant.

Spirit art: Je leert hoe je kunt tekenen in overgave aan de geestenwereld. Je gaat geïnspireerd werken en laat je leiden.

Techniek: om een spirit portret lijkend te krijgen werk je ook aan je techniek van het portrettekenen. Ook werk je aan pastel en potlood techniek

Voor de groep: Je gaat als medium en spirit artist samen werken voor de groep. Veel mensen hebben angst om voor een groep te staan. We besteden dan ook aandacht aan het leren ontspannen wanneer je voor een groep samenwerkt met spirit. Ook van het kijken naar elkaar en van de feedback kun je veel leren.


Praktische informatie

Docent: Elisabeth Veerbeek
Contact Elisabethinfo@elisabethveerbeek.com of 06-18553490.
Data online training: Zaterdag 11 september, 2 oktober, 6 november, 27 november 2021, 15 en 29 januari 2022.
Tijd: 10.00 – 15.00 uur. Er zullen per dag 3 Zoomlessen zijn. Tussendoor werk je aan de opdrachten. Je hebt steeds de mogelijkheid om me een vraag te stellen. Tijdens de zoomlessen krijg je uitleg, techniek en informatie en wissel je readings uit in break-out rooms.
Kosten online module: € 375,- of €405,- bij betaling in 3 termijnen van €135,-,
Bij de training ontvang je huiswerkopdrachten.
Voor de online training zal Materiaal zelf moeten worden aangeschaft.

Inschrijven en betalen gaat via de webshop van Sensibel Academie. Als je in 3 termijnen wilt betalen, neem dan even contact op met Elisabeth.

PAGINA VOOR INSCHRIJVEN EN BETALEN


Open dagen

Benieuwd? Kom naar een van de open (mid)dagen. De eerstvolgende OPEN MIDDAG is op zaterdagmiddag 26 juni. Of kom naar de OPEN DAG van Centrum Sensibel op zondag 29 augustus. Elisabeth geeft dan ook een gratis proefles.

Instromen

Deelnemers die elders al trainingen hebben gevolgd kunnen na een korte telefonische intake eventueel starten met Module 2 Spirit art.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een telefonische intake kun je terecht bij Elisabeth Veerbeek via info@elisabethveerbeek.com of 06-18553490.


Over Elisabeth

Elisabeth is een ervaren medium, spirit artist en abstract kunstenares. Vanuit Centrum Sensibel geeft ze de jaartraining The creative medium en de losse modules Soul art en Spirit art. Ze is ook docent van de trainingen Reading en Mediumschap basis en Mediumschap mixed levels.

“Wanneer we herkennen dat we vrije eeuwige spirit (geest) zijn helpt dit om onszelf te omarmen en vrij uiting te geven aan onze intuïtieve ziel. Hierdoor kunnen we dit ook voor anderen betekenen. Ik leer je om je af te stemmen op de ander en op spirit met of zonder kunst.

Website: www.elisabethveerbeek.com

Lees HIER meer over Elisabeth.

Centrum Sensibel