Spirit art module 2 (online)

In deze creatieve training leer je om medium consulten te geven aan klanten en om demonstraties te geven voor publiek met behulp van kunst. De training combineert creativiteit, intuïtie en mediumschap.

De training Spirit art maakt als module 2 onderdeel uit van
de jaartraining The creative medium o.l.v. Elisabeth Veerbeek.

Inhoud van de training

Power: Je krijgt een steeds betere afstemming op overledenen en gidsen.

Consult: Je oefent op elkaar en met klanten om auragraphs te maken en readings te geven. Je leert om medium consulten te geven waarin je bijvoorbeeld een boodschap tekent en informatie ontvangt over het leven en karakter van de overledene en je leert hun portretten te tekenen door je af te stemmen op hun energie en door je te laten leiden door je gidsen.

Het medium en de artist: Wie ben jij als medium./artist. Angst versus service. Er is aandacht voor je eigen ontwikkeling en proces. Hoe kun jij beschikbaar zijn voor de geestenwereld en de klant.

Spirit art: Je leert hoe je kunt tekenen in overgave aan de geestenwereld. Je gaat geïnspireerd werken en laat je leiden.

Techniek: om een spirit portret lijkend te krijgen werk je ook aan je techniek van het portrettekenen. Ook werk je aan pastel en potlood techniek

Voor de groep: Je gaat als medium en spirit artist samen werken voor de groep. Veel mensen hebben angst om voor een groep te staan. We besteden dan ook aandacht aan het leren ontspannen wanneer je voor een groep samenwerkt met spirit. Ook van het kijken naar elkaar en van de feedback kun je veel leren.

Praktische informatie
Data online training: Zondag 14 maart, 28 maart, 11 april, 25 april, 6 juni en 20 juni 2021.
Tijd: 10.00 – 15.00 uur. Er zullen per dag 3 Zoomlessen zijn. Tussendoor werk je aan de opdrachten. Je hebt steeds de mogelijkheid om me een vraag te stellen. Tijdens de zoomlessen krijg je uitleg, techniek en informatie en wissel je readings uit in break-out rooms.
Inschrijven via bovenstaand inschrijfformulier.
Kosten online module : € 375,- of €405,- bij betaling in 3 termijnen van €135,-,
Kosten live module : € 475,- of € 510,- bij betaling in 3 termijnen van € 170,-, Inclusief koffie, thee en lesmateriaal.
Bij de training ontvang je huiswerkopdrachten.
Voor de online training zal Materiaal zelf moeten worden aangeschaft.
Bij de live training zit Materiaal deels inbegrepen en zal deels (voor thuis) zelf moeten worden aangeschaft.
Bij de training ontvang je huiswerkopdrachten.

Open (mid)dagen

Benieuwd? Kom naar een van de open (mid)dagen. De eerstvolgende OPEN MIDDAG is op zaterdagmiddag 26 juni. Of kom naar de OPEN DAG van Centrum Sensibel op zondag 29 augustus 2021. Elisabeth geeft dan ook een gratis proefles.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een telefonische intake kun je terecht bij Elisabeth Veerbeek via info@wingsoflight.nl of 06-18553490. Website Elisabeth: www.elisabethveerbeek.com