Spirituele bewustzijnsavonden

Spirituele bewustzijnsavonden

Wil jij weten wie je in wezen bent?
Wil jij jezelf en jouw leven eens bekijken vanuit een groter perspectief?
Wil je begrijpen hoe je de schepper bent van jouw eigen werkelijkheid?
Ben jij geïnteresseerd in meditatie, bewustzijnsontwikkeling, (zelf)healing en spirituele ontwikkeling?

Kom dan naar deze spirituele bewustzijnsavonden!

Deze avonden zijn o.l.v. Sandra Valk en Sascha Mols. Sandra heeft afgelopen jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt waarin zij in contact met energieën uit de spirituele wereld als het ware ‘les heeft gekregen’ in de wetten van het Universum en het leven op aarde. Sandra wil deze ervaringen en de kennis die zij heeft opgedaan graag delen met geïnteresseerden. Het is haar wens om mensen te ondersteunen in hun bewustzijnsontwikkeling.

Sandra is docent van diverse trainingen/modules van de opleiding Energetisch Zelfheling Therapeut. Daarnaast biedt Sandra ook individuele begeleiding en consulten bij emotionele problemen en fysieke klachten en aandoeningen.
Sascha ondersteunt Sandra al een tijdje als een soort ‘sidekick’. Zij is op dit moment in opleiding als docent voor de healing trainingen.

Thema’s

Iedere avond wordt er een thema behandeld. De avonden beginnen met een geleide meditatie. Daarna krijgen mensen de gelegenheid om een inbreng te doen over hetgeen zij wat betreft dit thema tegenaan lopen. Er mogen ook vragen gesteld worden en er zullen oefeningen ingezet worden. Hoe de avond precies zal verlopen is vooraf niet duidelijk. Dit gebeurt altijd in afstemming op de groep.

Aan deelnemers wordt gevraagd om rustig binnen te komen, entree te betalen en koffie en thee te pakken. We gaan gelijk met onze aandacht naar binnen. Telefoons moeten uit en we willen deelnemers vragen om niet met elkaar te kletsen. Hier is aan het einde van de avond gelegenheid voor.

Thema vrijdag avond 5 juli: Gezondheid en zelfheling

Wil je weten hoe fysieke klachten en aandoeningen ontstaan?
Wist je dat het lichaamsdeel waar de klacht/aandoening zich bevindt iets zegt over de oorsprong/boodschap?
Wil jij weten hoe je jouw zelfgenezende vermogens kunt aanspreken?
Kom dan naar deze avond!

Wat nu als fysieke klachten en aandoeningen ons iets willen vertellen? Wij mensen willen het liefst zo snel mogelijk van klachten af, terwijl er vaak een boodschap op basis van gezondheid in verscholen ligt. Als we hier niet naar kijken, dan houden we de ‘vibratie’ in stand.  In mijn optiek zijn wij mensen allemaal in verbinding met de Bron van Alles en in principe zou het mogelijk zijn om onszelf te genezen van klachten en aandoeningen. Is het lastig? Ja we zijn nog in ontwikkeling om dit te kunnen leren. Decennia lang hebben wij natuurlijk geloofd dat lichaam en geest gescheiden waren. Ook dachten wij dat materie statisch was en dat wij als het ware overgeleverd waren aan ons DNA. Sinds de opkomst van de kwantumfysica weten we inmiddels beter. We zijn nu aan het leren hoe we bewust het leven kunnen creëren waar wij werkelijk naar verlangen. Een leven waarin zaken als gezondheid, geluk, liefde en succes binnen handbereik liggen.

Doel van de avonden

Doel van de spirituele bewustzijnsavonden is om even helemaal uit onze ‘aardse’ gewoontes te komen om zo in contact te komen met het deel van onszelf wat zich onze spirituele missie herinnert. Vanuit een andere bewustzijnsstaat kun je ervaren dat wij mensen meer zijn dan ons lichaam en ons denken. We zijn spirituele, energetische wezens en we hebben bewust gekozen voor een leven in dualiteit. In ons leven in een lichaam voelen de meesten van ons zich afgescheiden van anderen, maar in wezen is alles in energie met elkaar verbonden.

Samen gaan we op weg naar een hoger bewustzijn waar meer eenheid kan worden ervaren. Steeds meer mensen realiseren zich dat wij onze eigen werkelijkheid creëren en dat het in principe mogelijk zou zijn om invloed uit te oefenen op ons levensgeluk en onze gezondheid. Dit kost echter tijd en oefening. Jarenlang hebben we het idee gehad dat het leven ons overkomt en dat we klein en nietig zijn. De overgang naar een nieuw bewustzijn vraagt om geduld, een stukje overgave en vertrouwen.

Data en thema’s 2019

Vrijdag avond 5 juli: thema gezondheid en (zelf)heling.
Woensdag 25 september: thema relaties.
Woensdag 16 oktober:  thema ‘ervaringen met narcisten’.
Woensdag 13 november: thema Hooggevoelig of empaat? Hoe ga je daarmee om?
Vrijdag 13 december: thema gezondheid en (zelf)heling.

Tijd: inloop 19 uur, start 19.15 uur en einde 21.30 uur.
Van 21.30 tot 22 uur is er nog gelegenheid om een drankje te drinken en om na te praten.

Praktische informatie

Je kunt je aanmelden via bovenstaande knop of via centrumsensibel@gmail.com.
Aanmelden is niet verplicht, maar kom dan wel graag op tijd! Na 19.15 uur kun je niet meer naar binnen.

Kosten
: € 20,- Contant te betalen bij binnenkomst.
Kosten deelnemers van lopende trainingen en opleidingen bij Sensibel: € 15,-
Dit tarief is vanaf september 2019. Voor die tijd betalen deelnemers van trainingen € 10,-

Contact Sandra: centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643

Adres: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel.
Let op: de ingang is niet bij de woningen maar aan de andere kant van het pand. Naast het NS station en aan een plein. Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond.