Spirituele bewustzijnsavonden

Spirituele bewustzijnsavonden

Wil jij weten wie je in wezen bent?
Wil jij jezelf en jouw leven eens bekijken vanuit een groter perspectief?
Wil je begrijpen hoe je de schepper bent van jouw eigen werkelijkheid?
Ben jij geïnteresseerd in meditatie, bewustzijnsontwikkeling, (zelf)healing en spirituele ontwikkeling?

Kom dan naar deze spirituele bewustzijnsavonden!

Deze avonden zijn o.l.v. Sandra Valk. Sandra heeft afgelopen jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt waarin zij in contact met energieën uit de spirituele wereld als het ware ‘les heeft gekregen’ in de wetten van het Universum en het leven op aarde. Sandra wil deze ervaringen en de kennis die zij heeft opgedaan graag delen met geïnteresseerden.

Thema’s

Iedere avond zal er een thema worden gekozen. De avonden beginnen met een geleide meditatie. Daarna krijgen meerdere mensen de gelegenheid om een inbreng te doen over hetgeen zij wat betreft dit thema tegenaan lopen. Mensen mogen ook vragen stellen. Hoe de avond precies zal verlopen is vooraf niet duidelijk. Dit gebeurt altijd in afstemming met de groep.

Aan deelnemers wordt gevraagd om rustig binnen te komen, entree te betalen en koffie en thee te pakken. We gaan gelijk met onze aandacht naar binnen. Telefoons moeten uit en het is de bedoeling dat mensen niet met elkaar kletsen. Hier is aan het einde van de avond gelegenheid voor.

Doel van de avonden

Doel is om even helemaal uit onze ‘aardse’ gewoontes te komen om zo in contact te komen met het deel van onszelf wat zich onze spirituele missie herinnert. Vanuit een andere bewustzijnsstaat kun je ervaren dat wij mensen meer zijn dan ons lichaam en ons denken. We zijn spirituele, energetische wezens en we hebben bewust gekozen voor een leven in dualiteit. In ons leven in een lichaam voelen de meesten van ons zich afgescheiden van anderen, maar in wezen is alles in energie met elkaar verbonden.

Samen gaan we op weg naar een hoger bewustzijn waar meer eenheid kan worden ervaren. Steeds meer mensen realiseren zich dat wij onze eigen werkelijkheid creëren en dat het in principe mogelijk zou zijn om invloed uit te oefenen op ons levensgeluk en onze gezondheid. Dit kost echter tijd en oefening. Jarenlang hebben we het idee gehad dat het leven ons overkomt en dat we klein en nietig zijn. De overgang naar een nieuw bewustzijn vraagt om geduld, een stukje overgave en vertrouwen.

Data 2019

Donderdag avond 21 maart: thema lichaam, geest en ziel.
Donderdag avond 18 april: thema relaties.
Donderdag avond 13 juni is verzet! Nieuwe datum: woensdag 12 juni: thema HSP’ers en empathen.
Vrijdag avond 5 juli: thema gezondheid en (zelf)heling.
Zomerstop. Data na de zomervakantie volgen nog…
Tijd: inloop 19 uur, start 19.15 uur en einde 21.30 uur.
Van 21.30 tot 22 uur is er nog gelegenheid om een drankje te drinken en om na te praten.

Praktische informatie

Je kunt je aanmelden via bovenstaande knop of via centrumsensibel@gmail.com.
Aanmelden is niet verplicht, maar kom wel graag op tijd! Na 19.15 uur kun je niet meer naar binnen.

Kosten
: € 20,- Contant te betalen bij binnenkomst.
Kosten deelnemers van lopende trainingen en opleidingen bij Sensibel: € 10,-

Contact Sandra: centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643

Adres: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel.
Let op: de ingang is niet bij de woningen maar aan de andere kant van het pand. Naast het NS station en aan een plein. Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond.