Spirituele filmavonden

Spirituele filmavonden

Op deze avonden kun je bij Centrum Sensibel terecht om mooie, inspirerende spirituele films en documentaires te kijken.

De eerste mogelijkheid is op zaterdag avond 13 april 2019.
Volgende data: zaterdag avond 11 mei en zaterdag avond 29 juni 2019.
Tijd: inloop 19 uur, start 19.30 uur en einde 22.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te kletsen en een drankje te drinken.
Entree: 15 euro. Inclusief drankjes. Contant te betalen bij binnenkomst.
Gastvrouw: Angela Disselen van Coaching en Healingpraktijk Soul2soul. Website: www.soul-2-soul.nl
Telefoonnummer Angela: 06-51421711.

Graag van tevoren opgeven bij Angela via info@soul-2-soul.nl

Angela Dissen van Coaching en Healingpraktijk Soul2soul organiseert deze avonden. Zij beschikt over een groot scala aan spirituele films zoals ‘The Shift’, ‘de Celestijnse belofte’, Films van Louise hay, van Esther en Jerry hicks, ‘De kracht van intentie’,  ‘The power of the heart’, een film van Eckhart Tolle en ga zo maar door. Ook Sandra Valk heeft nog wat mooie documentaires om aan dit lijstje toe te voegen zoals ‘Down to earth’, ‘Heal’ en ‘I AM’. Dus genoeg te zien!

Zaterdag avond 13 april beginnen we met de Documentaire ‘Down to Earth’.
Info: Nog nooit draaide een documentaire zolang in de bioscoop; ruim 165.000 mensen zagen de film. DOWN to EARTH inspireert de kijker om na te denken over zijn toekomst en die van de wereld waarin we leven.

Een (Nederlandse) familie laat de doorgedraaide wereld achter zich en begint aan de reis van hun leven. Samen met hun drie kinderen reizen ze naar alle uithoeken van de aarde op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en de wereld waarin we leven. Zonder crew, zonder vastomlijnd plan; maar elk met een camera en een rugzak. En de nieuwsgierigheid om te luisteren. Tijdens hun vijf jaar durende avontuur leven ze met en bij verschillende stammen op zes continenten. Ze filmen hun ontmoetingen met de stamoudsten, de wijzen die nog nooit eerder geïnterviewd werden.

De film onthult de diepe wijsheid die besloten ligt in de gesprekken met deze wijzen en de levens-veranderende impact die dit soort ontmoetingen kunnen hebben. Na lange tijd in afzondering te hebben geleefd zien de Earth Keepers dat het tijd is om in het licht te stappen en hun inzichten en wijsheid te delen met degenen die bereid zijn om te luisteren.

De film is Engelstalig met Nederlandse ondertiteling.