Spirituele ontwikkeling voor jongeren van 12 t/m 20 jaar

Nieuwetijdsjongeren

Ben jij of ken jij een jongere tussen de 12 en 20 jaar die openstaat voor meditatie en spirituele ontwikkeling? Wijs ze dan op deze activiteit, of misschien is deze activiteit dan wel iets voor jou!

  • Wil je weten wie jij werkelijk bent en waar je toe in staat bent?
  • Heb je vragen over spiritualiteit?
  • Wil je ontdekken hoe je kunt gaan luisteren naar je intuïtie?
  • Heb je interesse in meditatie en bewustzijnsontwikkeling?
  • Wil je leren hoe je healing kunt geven of energie kunt lezen?

Een keer in de 3 weken zijn wij op maandagavond aanwezig om hierover in gesprek te gaan en om oefeningen te doen. Daarnaast geven we vanaf 2021 ook workshops in de weekenden. Fijn met andere jongeren die je begrijpen en met wie je ervaringen kunt delen.

Anders dan je misschien doorgaans gewend bent, ben je mederegisseur van de bijeenkomst. We stemmen af op je behoeftes waarbij wij een arsenaal aan oefeningen paraat hebben zoals; meditatie, visualisatie, gronden, aankoppelen op de energie van het grotere geheel, energie voelen en lezen en gidsen ontmoeten. Maar ook kunnen we je vertellen over de kracht van gedachten en wat je kunt doen om met je eigen ziel in gesprek te gaan. Alles is mogelijk! Het wordt vooral FUN!

Er zullen per bijeenkomst verschillende thema’s aan bod komen zoals:
– Visualiseren en de kracht van gedachten
– Gronden en verbinden met het grotere geheel, de natuur en de dieren
– Afstemmen op energie (voelen en lezen)
– Het hart is intelligenter dan het hoofd
– Gidsen en je ziel ontmoeten
En nog veel meer!

Dus, heb jij interesse in spiritualiteit en word je enthousiast van onderwerpen als meditatie, kwantumbewustzijn, energie voelen en lezen, andere dimensies en parallelle werelden, kristallen en reïncarnatie? Kom dan eens langs bij Sensibel Academie.

De energie in de wereld gaat nu snel omhoog en dat veroorzaakt eerst chaos. Hier zijn wij in het huidige onderwijs helemaal niet op voorbereid, want daar hebben wij vooral geleerd om alles vanuit ons hoofd te beredeneren. Dit terwijl jouw hart, je hogere zelf en je intuïtie je precies zouden kunnen vertellen wat je kunt doen om een mooiere wereld te creëren, waar verbinding en respect voor elkaar en de natuur en de dieren centraal staat. Oude systemen die allang niet meer werken mogen worden omgevormd, dat is hard nodig. En jullie zijn degenen die dat gaan doen!

We kijken uit naar je komst!

Wordt je gebracht door je ouders? Deze mogen in de andere zaal dan met elkaar koffie en thee drinken en kletsen.

Data maandagavond bijeenkomsten 2021: 8 maart, 29 maart, 26 april, 24 mei en 21 juni. Data na de zomervakantie volgen nog.
Tijd: van 19 tot 21 uur. Inloop vanaf 18.45 uur.
Entree: 20 euro wanneer ouders het betalen en € 7,- als je zelf betaalt.

Data workshops Capelle 2021: Zondagmiddag 21 maart, zaterdagmiddag 10 april, zaterdagmiddag 29 mei, zaterdagmiddag 10 juli. Tijd: van 13 tot 17 uur.
Kosten: € 40,-
Adres: Johan Jongkindrade 285c, Capelle aan den IJssel.

Data workshops andere locatie in midden Nederland 2021: Zaterdag 6 maart, zondag 18 april en zondag 6 juni. Tijd: van 13 tot 17 uur.
Kosten: € 45,-
Adres: Volgt nog…

Begeleiders: Sandra Valk (50 jaar), Daisy Hofman (35 jaar) en Ian Quak (23 jaar).

Graag van tevoren aanmelden bij Sandra via info@SensibelAcademie.nl of via een app naar 06-53547643

Alle bijeenkomsten zijn los te volgen.