Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Tantrisch genieten o.l.v. Hans en Ellen

Tantrisch Genieten, een prachtige workshop op de vrijdagavond, eenmaal in de maand en de start van het weekend; tevens ook speciale workshops voor koppels.

We nemen je mee op een tantrische ontdekkingsreis waarbij we naast het genieten ook bewustwording meegeven. Middels krachtige structuren werken we bijvoorbeeld met de volgende onderwerpen: stellen van grenzen, durf je te vragen wat je wilt, durf je ‘nee’ te zeggen, mag je ontvangen?

Iedere avond staat los op zichzelf en krijgt een ander thema, zodat je jezelf per avond kan aanmelden. Er zit wel een opbouw in de avonden. Voor de invulling van de avonden laten we ons leiden door wat er in de voorgaande avond ontstond, de feedback van deelnemers en we tunen vooraf al in op de energie van de groep.

Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk en zijn niet afhankelijk of je wel of geen ervaring hebt met tantra.
Wij zorgen voor een veilige bedding en dat is wat wij ook terug krijgen van deelnemers:

  • Nogmaals dank voor de fijne avond die wij gisteravond gehad hebben. Het was weer een voortreffelijke fijne avond georganiseerd door jullie!
  • Jullie zijn beiden warme en liefdevolle mensen. Jullie nemen ons mee op een reis naar contact, verbinding, warmte en liefde. Vooral ook voor jezelf. Jullie kracht zit in het werken vanuit jullie liefde en zorgvuldigheid. Jullie echtheid. Samen zetten jullie daarnaast een mooie mix van het mannelijke en vrouwelijke neer. Met wie jullie zijn en hoe jullie werken, scheppen jullie een veilige omgeving. Met respect voor ieders eigenheid.  En ook die van jullie zelf. Ook dat is mooi om te zien. Hoe jullie samen zijn en ook elkaar aanvullen. Het werkt. Jullie liefde en respect voor elkaar is voelbaar .

Genieten staat voorop, waarbij het gaat om te genieten van alles wat er op ieder moment voor jou is. Genieten van je lichaam, genieten van aanraken en aangeraakt worden, genieten van de ontmoeting met een ander, genieten van het contact met een ander. En dat kan op veel verschillende manieren, met respect voor elkaars grenzen. En hoewel de ontmoeting met de ander sensueel van aard kan zijn, is het belangrijk om je te realiseren dat het geen erotische ontmoeting is en dat er geen seksuele handelingen verricht worden.

We streven naar een evenwichtige man/vrouw verhouding. Dit kunnen we echter nooit vooraf garanderen.

Onze workshops kunnen we niet uitleggen in woorden en onze uitnodiging is: kom het ervaren. Je bent van harte welkom.


Praktische informatie

Begeleiders: Ellen Gille en Hans van der Hel
Data en opgeven: https://ellengille.com/agenda-lijst/
Tijd: van 19.30 tot ongeveer 22.30 uur. Inloop vanaf 19.10 uur.
Prijs: € 35,- per persoon
Locatie: Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c te Capelle aan den IJssel
Contact: 06 135 87 148 of info@handsonhappiness.nl


Over Hans en Ellen

Wij hebben elkaar leren kennen tijdens een tantra workshop en de vonk sloeg direct over. Tantra is een manier van Zijn en die leven wij in onze relatie en in ons leven. Verbinden, verdiepen, creëren en genieten is ons motto.

Kijk voor meer informatie op https://handsonhappiness.nl/
of https://ellengille.com

 

Centrum Sensibel