Tarief huur aardezaal voor yoga en andere bewegingsactiviteiten

 

Aardezaal yoga/beweging

los dd los dd

contract

inclusief thee

weekdag weekend dagdeel weekdag promotie pm

45 55 156

12,5


Voorwaarde voor het verlaagde tarief is dat de activiteit maximaal € 12,50 per deelnemer oplevert.

Dagdelen zijn van 8.30 tot 12.30 uur, van 13 tot 17 uur en van 18 tot 22 uur.
Bij zaalhuur zijn de algemene voorwaarden voor verhuur van Sensibel van toepassing.
Weekdagen zijn van maandag t/m vrijdag overdag. Weekend dagdelen zijn van vrijdag avond t/m zondag avond.

Contracten
Het huren van een vast dagdeel per week behoort tot de mogelijkheid. Contracthuur is alleen mogelijk op werkdagen. In de weekenden kan er alleen incidenteel gehuurd worden, m.u.v. de vrijdag, zaterdag- en zondag avonden.

Voorwaarden bij contracten: Een minimale huurtermijn van 4 maanden en een wederzijdse opzegtermijn van 2 maanden. Bedragen dienen op de 1e of 2e dag van de maand vooraf per (vaste) overboeking betaald te worden. Aan het einde van iedere maand of aan het eind van iedere kwartaal ontvang je een factuur voor je boekhouding. Bij vaste huur ontvang je een contract in 2-voud welke door zowel Sensibel als de onderhuurder ondertekend dienen te worden.

Een promotiepakket bij Centrum Sensibel behoort tot de mogelijkheden. Je betaalt dan een vast bedrag per maand of een bedrag in één keer voor:
– Een activiteitenpagina en een profiel op de site van Centrum Sensibel.
– Vermelding van een activiteit in de agenda op de site. Vermelding van de activiteit in een nieuwsbrief van Sensibel. Deelname aan de open dag van Centrum Sensibel van alle activiteiten. Vermelding van de activiteit in een evenement in de evenementenkalender op Facebook (het evenement dien je zelf aan te maken). Heb je interesse ? Neem dan even contact op via zaalverhuursensibel@gmail.com. We sturen je dan een document per mail waarop staat wat je allemaal aan moet leveren.