Team

Vanuit Centrum Sensibel worden er trainingen, opleidingen, overige activiteiten en individuele begeleiding en consulten aangeboden door Sandra Valk en het team van Sensibel. Daarnaast werken er ook andere ondernemers vanuit de zalen van het centrum.

Hieronder vind je de docenten van Sensibel.

Sandra Valk (1970) is eigenaar van Centrum Sensibel.
Zij is bewustzijnstrainer, healer, energetisch zelfheling therapeut en docent/begeleider van verschillende trainingen en modules van de opleiding Energetisch Zelfheling therapeut.

Voor een overzicht van alle activiteiten van Sandra kijk je HIER.
Voor het profiel van Sandra kijk je HIER.

Op doordeweekse werkdagen overdag en incidenteel op dinsdag en woensdag avonden kun je terecht voor individuele begeleiding en consulten.
Website: www.centrumsensibel.nl. Contact Sandra: centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.

 

Elisabeth Bieze-Veerbeek is een ervaren Medium en Spirit- en Psychic Artist.
Zij heeft haar eigen praktijk Wings of light in Rotterdam van waaruit zij Mediamieke consulten, auragraphs of zielstekeningen en Spirituele/Creatieve coaching aanbiedt.
Daarnaast geeft zij zaaldemonstraties als medium, ze werkt als internationaal Spirit Artist en ze geeft workshops en trainingen.
Vanuit Sensibel geeft Elisabeth les binnen haar eigen unieke opleiding Art en Mediumschap. Daarnaast is zij docent van de trainingen in Reading en Mediumschap.
Voor het profiel van Elisabeth kijk je HIER.
Website: www.wingsoflight.nl. Contact Elisabeth: info@wingsoflight.nl of 06 18553490.

 

Jacqueline van Wijk-Loof is gediplomeerd voetreflexPlus-therapeute, healer, medium en spiritueel coach. Jacqueline heeft haar eigen praktijk Stap in je Leven in ‘s Gravenzande van waaruit zij voetreflextherapie, healing- en reading consulten en paramedische, therapeutische consulten aanbiedt. Daarnaast geeft Jacqueline trainingen in bewustwording.
Vanuit Sensibel geeft Jacqueline les in de training Bewustwording, Meditatie & Spirituele ontwikkeling.
Voor het profiel van Jacqueline kijk je HIER.
Website: www.stapinjeleven.nl. Contact Jacqueline: info@stapinjeleven.nl of 06-51626191.

 

Esmeralda Beelt is voedingsdeskundige en lifestyle coach. Zij heeft zich gespecialiseerd in het detoxen van het lichaam. Vanuit haar bedrijf Vitaal in Beelt begeleidt zij mensen naar een duurzame lifestyle waarbij bewustzijn, gezonde voeding en ontspanning centraal staan.
Vanuit Centrum Sensibel biedt Esmeralda op vrijdagen haar coaching aan. Op andere dagen komt zij ook bij mensen thuis of biedt zij begeleiding via Skype. Ook bij de training Zelf-heling kunnen deelnemers aanvullend een consult bij Esmeralda boeken. Esmeralda is tevens contactpersoon bij Sensibel voor de Zaalverhuur.
Kijk HIER voor de voeding- en lifestyle coaching van Esmeralda.
Kijk HIER voor het profiel van Esmeralda.
Websitewww.vitaalinbeelt.nlContact Esmeraldainfo@vitaalinbeelt.nl of 06  24 54 93 62.

 


Angela Disselen
is gediplomeerd spiritueel levens- en relatiecoach, medium, healer en businesscoach. Angela heeft haar eigen praktijk Soul-2-Soul in Rotterdam van waaruit zij coaching, healing en readingen aanbiedt. Ook geeft Angela diverse trainingen in bewustwording en het leren werken met de Lenormand kaarten. Vanuit Sensibel geeft Angela les in de training ‘Werken met Lenormand kaarten’. Daarnaast zal zij les gaan geven in de module/training Coaching & communicatievaardigheden.
Voor het profiel van Angela kijk je HIER.
Website: www.soul-2-soul.nlContact Angela: info@soul-2-soul.nl of 06-51421711.