Team

Vanuit Centrum Sensibel worden er trainingen, opleidingen, overige activiteiten en individuele begeleiding en consulten aangeboden door Sandra Valk en het team van Sensibel. Daarnaast werken er ook andere ondernemers vanuit de zalen van het centrum.

Hieronder vind je de docenten van Sensibel.

Sandra Valk (1970) is eigenaar van Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn.
Zij is bewustzijnscoach, healer, energetisch zelfheling therapeut en docent/begeleider van verschillende trainingen en de opleiding Energetisch Zelfheling therapeut.

Voor een overzicht van alle activiteiten van Sandra kijk je HIER.
Voor het profiel van Sandra kijk je HIER.

Op maandag, dinsdag en woensdag overdag en incidenteel op dinsdag en woensdag avonden en donderdag ochtenden kun je terecht voor individuele begeleiding en consulten.
Website: www.centrumsensibel.nl. Contact Sandra: centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.

 

Elisabeth Bieze-Veerbeek is een ervaren Medium en Spirit- en Psychic Artist.
Zij heeft haar eigen praktijk Wings of light in Rotterdam van waaruit zij Mediamieke consulten, auragraphs of zielstekeningen en Spirituele/Creatieve coaching aanbiedt.
Daarnaast geeft zij zaaldemonstraties als medium, ze werkt als internationaal Spirit Artist en ze geeft workshops en trainingen.
Vanuit Sensibel geeft Elisabeth les binnen haar eigen unieke opleiding Art en Mediumschap. Daarnaast is zij docent van de trainingen in Reading en Mediumschap.
Voor het profiel van Elisabeth kijk je HIER.
Website: www.wingsoflight.nl. Contact Elisabeth: info@wingsoflight.nl of 06 18553490.

 

Jacqueline van Wijk-Loof is gediplomeerd voetreflexPlus-therapeute, healer, medium en spiritueel coach. Jacqueline heeft haar eigen praktijk Stap in je Leven in ‘s Gravenzande van waaruit zij voetreflextherapie, healing- en reading consulten en paramedische, therapeutische consulten aanbiedt. Daarnaast geeft Jacqueline trainingen in bewustwording.
Vanuit Sensibel geeft Jacqueline les in de training Bewustwording & intuïtieve ontwikkeling. Ook geeft zij 1 dag les binnen de training Bewustwording, meditatie & intuïtieve ontwikkeling.
Voor het profiel van Jacqueline kijk je HIER.
Website: www.stapinjeleven.nl. Contact Jacqueline: info@stapinjeleven.nl of 06-51626191.