Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Team

Het team van Sensibel bestaat uit professionele trainers, docenten, coaches en therapeuten met ieder zijn of haar eigen expertise.

Sandra Valk

Sandra is oprichtster van Centrum Sensibel en ervaringsdeskundige op het gebied van traumaverwerking en zelfheling. Sandra is een groot deel van haar leven behoorlijk ziek geweest. Afgelopen 15 jaar heeft zij een spiritueel proces doorgemaakt waarin zij ontdekte dat zij zichzelf kon helen. Sandra draagt haar kennis en ervaring nu met veel liefde en passie over op anderen.
Sandra heeft de therapievorm Energetische Kwantum therapie (EKT) en de opleiding Energetisch Kwantum Therapeut ontwikkeld. Afgelopen jaren heeft zij samen met Sascha Mols de opleiding en de Zelfheling training verder vormgegeven. Sandra geeft les binnen verschillende modules van de opleiding EKT. Daarnaast kun je bij haar terecht voor de zelfheling training en individuele trajecten. Haar specialisatie ligt op het gebied van (diep) innerlijk transformatie werk, Kwantum bewustzijnsontwikkeling, healing en begeleiding bij zelfheling. Contact: centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.

Lees meer...

Sascha Mols

Sascha heeft medio 2019 haar eigen bedrijf Well Being Artist opgericht. Sascha is als gediplomeerd Energetisch Kwantum Therapeut en jarenlange sidekick van Sandra inmiddels hoofddocent/trainer van de opleiding. Daarnaast geeft zij individuele sessies, energetische massages, cupping, Healing en Kundalini nrgy activaties. Sascha is gespecialiseerd in Kwantum bewustzijnsontwikkeling, belichaming en Healing. Sascha en Sandra zijn steeds meer samen gaan werken en eind 2023 hebben zij besloten om een officieel samenwerkingsverband aan te gaan. Contact: saschamols@gmail.com of 06-12480687.

Lees meer...

Bianca Meijsen

Bianca (1970) is psychosociaal therapeut, transformatie trainer en auteur. Sinds 2020 voert zij praktijk vanuit Centrum Sensibel en geeft zij haar eigen trainingen. Binnen de opleiding Energetisch Kwantum Therapeut verzorgt Bianca de modules Regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden, Systemisch coachen en de extra module Een eigen praktijk. Tevens geeft zij de bijscholing Systemisch Coachen en Opstellingen en Praktijk opstellingen. Ook verzorgt zij maandelijks avonden voor Vrouwencirkels en Familie/Bedrijf Opstellingen. Contact: info@expectamiracle.nl of 06-44504578.

Lees meer...

Elisabeth Veerbeek

Elisabeth Veerbeek is een ervaren medium, kunstenares, spirit artist en docent. Vanuit haar artelier, gevestigd in Rotterdam, maakt ze haar kunst en biedt zij creatieve en intuïtieve workshops en trainingen aan. Elisabeth is bij Sensibel trainer/docent van de module Reading en Mediumschap. Contact: info@elisabethveerbeek.com of 06-18553490. Website: www.elisabethveerbeek.com

Lees meer...

LulaKai Smit

Lula is oprichtster van Secret Earth Child; een platform voor nieuwe ideeën & informatie om te verenigen, healen, inspireren, motiveren en bewustzijn. Lula’s stijl van begeleiden bestaat uit een combinatie van oude en nieuwe wijsheden & healing technieken, met de focus op schaduwwerk, liefde & relatie coaching, tantra en innerlijk kind werk. Binnen de opleiding Energetisch Kwantum Therapeut verzorgt Lula samen met Sanne de module ‘Healing van het innerlijk kind’ en samen met haar partner Oisin de module ‘Shadows, Surrender & other Scary stuff’. Contact: lalulakai@gmail.com of 06-45604983.

Lees meer...

Marlon Brammer

Marlon is schrijfster van het boek ‘Moeiteloos helen’ en inmiddels heeft zij al vele podcasts op haar naam staan. Marlon heeft afgelopen jaren vele cliënten op weg geholpen naar een gelukkiger en gezonder leven. Marlon geeft  workshops, trainingen en telefonische sessies. Bij Sensibel geeft Marlon de lesdag ‘Moeiteloos coachen en pijnbevrijding’. Deze lesdag maakt als module onderdeel uit van de opleiding Energetisch Kwantum therapeut, maar is ook los te volgen. Daarnaast geeft zij de workshops ‘Moeiteloos helen’, Kwantum Bewust Zijn en ‘Kindpijn’. Contact: info@innerselftraining.nl of 06-19424612.

Lees meer...

Martin Doolaard

Martin (1955) is coach en trainer en expert op het gebied van inspiratie, energie en emoties, weerstand en flow. Hij werkt vanuit zijn eigen bedrijf Natuurlijk Geïnspireerd. Bij Sensibel is Martin de eerste mannelijke docent en wel van de module Coaching & Communicatievaardigheden. Deze module maakt onderdeel uit van de opleiding Energetisch Kwantum Therapeut. Contact: info@natuurlijkgeinspireerd.nl of 06-19937380.

Lees meer...

Sanne van Rossen

Sanne richt zich In haar praktijk Natural voor Fysiotherapie & Bewustzijn op zowel de fysieke, als de mentale, emotionele en spirituele aspecten van de mens. Bij Sensibel begeleidt Sanne samen met Lula de module Healing van het innerlijke kind. Deze module maakt deel uit van de opleiding Energetisch Kwantum Therapeut.
Contact: info@praktijk-natural.nl of 0643525451.

Lees meer...