Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Team

Het team van Sensibel bestaat uit professionals met verschillende achtergronden. Sommige trainers/docenten werken ook als coach of therapeut vanuit het centrum of vanuit eigen praktijken.

Sandra Valk

Sandra is eigenaar van Centrum Sensibel en Sensibel Academie en ervaringsdeskundige op het gebied van zelfheling en Kwantum bewustzijnsontwikkeling. Sandra is een groot deel van haar leven behoorlijk ziek geweest. Afgelopen 15 jaar heeft zij een spiritueel proces doorgemaakt waarin zij ontdekte dat zij zichzelf kon helen. Sandra draagt haar kennis en ervaring nu met veel liefde en passie over op anderen.
Sandra heeft de therapievorm Energetische Kwantum therapie (EKT) ontwikkeld en samen met haar collega’s heeft zij de opleiding EKT en de Zelfheling & Manifestatie trainingen en trajecten verder vormgegeven. Sandra geeft les binnen verschillende modules/trainingen van de opleiding EKT en samen met Sascha Mols verzorgt zij de Zelfheling & Manifestatie trainingen. Daarnaast kun je bij Sandra terecht voor individuele sessies en trajecten. Haar specialisatie ligt op het gebied van (diep) innerlijk transformatie werk, Kwantum bewustzijnsontwikkeling en begeleiding bij zelfheling.
Contact: sandra@SensibelAcademie.nl of centrumsensibel@gmail.com
of 06-53547643.

Lees meer...

Sascha Mols

Sascha heeft medio 2019 haar eigen bedrijf Well Being Artist opgericht. Sascha geeft naast het knippen van haren EKT (Energetische Kwantum therapie) sessies, energetische massages, cupping, Healing in verschillende vormen en Kundalini nrgy activaties.
Sascha is tijdens het volgen van de opleiding Energetisch Kwantum therapeut jarenlang de sidekick van Sandra geweest. Inmiddels is zij als gediplomeerd EKT één van de hoofd docenten/trainers van de opleiding en samen met Sandra verzorgt zij de Zelfheling & Manifestatie trainingen. Daarnaast geeft Sascha Kundalini activaties in groepsverband en individuele sessies en trajecten. Sascha is gespecialiseerd in Kwantum bewustzijnsontwikkeling en Healing.
Contact: saschamols@gmail.com of 06-12480687.

Lees meer...

Bianca Meijsen

Bianca (1970) is psychosociaal therapeut, transformatie trainer en auteur. Sinds 2020 voert zij praktijk vanuit Centrum Sensibel en geeft zij haar eigen trainingen. Bij Sensibel Academie is zij docent van de modules Regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden, Direct toepasbare therapeutische technieken en Een eigen praktijk. Tevens geeft zij de bijscholing Systemisch Coachen en Opstellingen en Praktijk opstellingen. Ook verzorgt zij maandelijks avonden voor Vrouwencirkels en Familie/Bedrijf Opstellingen.
Contact: info@expectamiracle.nl of 06-44504578.

Lees meer...

LulaKai Smit

Lula is oprichtster van Secret Earth Child; een platform voor nieuwe ideeën & informatie om te verenigen, healen, inspireren, motiveren en bewustzijn. Lula’s stijl van begeleiden bestaat uit een combinatie van oude en nieuwe wijsheden & healing technieken, met de focus op schaduwwerk, liefde & relatie coaching, tantra en innerlijk kind werk. Bij Sensibel Academie verzorgt Lula samen met Sanne de training ‘Healing van het innerlijk kind’ en samen met haar partner Oisin de training ‘Shadows, Surrender & other Scary stuff’. Daarnaast maakt zij onderdeel uit van het team m.b.t. de Zelfheling trainingen en trajecten. Contact: lalulakai@gmail.com of 06-45604983.

Lees meer...

Elisabeth Veerbeek

Elisabeth Veerbeek is een ervaren medium, kunstenares, spirit artist en docent. Vanuit haar artelier, gevestigd in Rotterdam, maakt ze haar kunst en biedt zij creatieve en intuïtieve workshops en trainingen aan. Elisabeth is bij Sensibel trainer/docent van de module Reading en Mediumschap. Contact: info@elisabethveerbeek.com of 06-18553490. Website: www.elisabethveerbeek.com

Lees meer...

Marlon Brammer

Marlon is schrijfster van het boek ‘Moeiteloos helen’ en inmiddels heeft zij al vele podcasts op haar naam staan. Marlon heeft afgelopen jaren vele cliënten op weg geholpen naar een gelukkiger en gezonder leven. Marlon geeft  workshops, trainingen en telefonische sessies. Bij Sensibel geeft Marlon de lesdag ‘Moeiteloos coachen en pijnbevrijding’. Deze lesdag maakt als module onderdeel uit van de opleiding tot zelfheling therapeut, maar is ook los te volgen. Daarnaast geeft zij de workshops ‘Moeiteloos helen’ en ‘Kindpijn’. 
Contact: info@innerselftraining.nl of 06-19424612.

Lees meer...

Martin Doolaard

Martin (1955) is coach en trainer en expert op het gebied van inspiratie, energie en emoties, weerstand en flow. Hij werkt vanuit zijn eigen bedrijf Natuurlijk Geïnspireerd. Bij Sensibel Academie is Martin de eerste mannelijke docent en wel van de training Coaching & Communicatievaardigheden. Deze training maakt als module onderdeel uit van de opleiding Energetisch zelfheling therapeut maar je kunt ook los deelnemen.
Contact: info@natuurlijkgeinspireerd.nl of 06-19937380.

Lees meer...

Sanne van Rossen

Sanne richt zich In haar praktijk Natural voor Fysiotherapie & Bewustzijn op zowel de fysieke, als de mentale, emotionele en spirituele aspecten van de mens. Bij Sensibel Academie begeleidt Sanne samen met Lula de training Healing van het innerlijke kind.
Contact: info@praktijk-natural.nl of 0643525451.

Lees meer...

Jacqueline van Wijk

Jacqueline is gediplomeerd voetreflexPlus-therapeute, healer, energetisch zelfheling therapeut en docent. Jacqueline is trainer van de module Reis door de chakra’s. Daarnaast maakt zij onderdeel uit van het team m.b.t. de Zelfheling trainingen en trajecten.
Contact: info@stapinjeleven.nl of 06-51626191.

Lees meer...