Team Sensibel

Team Sensibel

Vanuit Centrum Sensibel worden er trainingen, opleidingen, overige activiteiten en individuele begeleiding en consulten aangeboden door Sandra Valk en het team van Sensibel. Daarnaast werken er ook andere ondernemers vanuit de zalen van het centrum.

Hieronder vind je de docenten van Sensibel. Klik op de foto om gelijk naar het profiel te gaan.

Sandra Valk (1970) is eigenaar van Centrum Sensibel en bewustzijnscoach, healer, energetisch zelfheling therapeut en docent. Sandra geeft les in diverse modules van de opleiding Energetisch Zelfheling Therapeut. Daarnaast is zij docent van de training Zelf-heling en de workshop Reïncarnatiesessie/vorige levenssessie in groepsverband. Ook organiseert Sandra samen met Sascha de Spirituele bewustzijnsavonden.
Daarnaast kun je terecht voor consulten en individuele begeleiding bij emotionele problemen en fysieke klachten en aandoeningen of vragen op het gebied van bewustzijn of spiritualiteit.
Voor een overzicht van alle activiteiten van Sandra kijk je HIER.
Voor het profiel van Sandra kijk je HIER.
Contact Sandra: centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.

 

Elisabeth Bieze-Veerbeek is een ervaren Medium en Spirit- en Psychic Artist.
Zij heeft haar eigen praktijk Wings of light in Rotterdam van waaruit zij Mediamieke consulten, auragraphs of zielstekeningen en Spirituele/Creatieve coaching aanbiedt.
Daarnaast geeft zij zaaldemonstraties als medium, ze werkt als internationaal Spirit Artist en ze geeft workshops en trainingen. Vanuit Sensibel geeft Elisabeth les binnen haar eigen unieke opleiding Art en Mediumschap en de losse modules Psychic art & reading en Spirit art & mediumschap.  Daarnaast is zij docent van de trainingen Reading en Mediumschap, Mediumschap mixed levels en Mediumschap voor gevorderden.
Voor het profiel van Elisabeth kijk je HIER.
Website: www.wingsoflight.nl. Contact Elisabeth: info@wingsoflight.nl of 06 18553490.

 

Jacqueline van Wijk-Loof is gediplomeerd voetreflexPlus-therapeute, healer, medium en spiritueel coach. Jacqueline heeft haar eigen praktijk Stap in je Leven in ‘s Gravenzande van waaruit zij voetreflextherapie, healing- en reading consulten en paramedische, therapeutische consulten aanbiedt. Daarnaast geeft Jacqueline trainingen in bewustwording.
Vanuit Sensibel geeft Jacqueline les in de training Bewustwording, Meditatie & Spirituele ontwikkeling. Voor het profiel van Jacqueline kijk je HIER.
Website: www.stapinjeleven.nl. Contact Jacqueline: info@stapinjeleven.nl of 06-51626191.

 

Marlon Brammer heeft sinds 2013 haar eigen praktijk Inner Self Training in Haarlem. Daar geeft zij diverse workshops, cursussen en individuele sessies vanuit de bewustzijnsmethode Moeiteloos Helen. Deze methode maakt je ervan bewust dat er niets is om te herstellen of te veranderen omdat je al heel en volmaakt bent. Zij volgde opleidingen op het gebied van coaching, hypnotherapie, mindfulness, cognitieve gedragstherapie, diverse Reikivormen en de grootste opleiding: haar leven!
Door Sensibel is zij benaderd om module 11 inhoud te geven van de opleiding Energetisch Zelfheling Therapeut, waarin moeiteloos coachen en pijnbevrijding centraal staan. Vanuit het centrum biedt Marlon inmiddels ook haar coaching en workshops aan. Voor het profiel van Marlon kijk je HIER. Website: www.innerselftraining.nl. Contact Marlon: info@innerselftraining.nl of 06-19424612.

 


Sascha Mols
heeft medio 2019 haar eigen bedrijf als Well Being Artist opgericht (in Rotterdam-West). Sascha knipt haren, geeft massages en zij geeft healingen waaruit niet zelden een reading in de vorm van een verhaal vloeit. Bij Sensibel assisteert zij in diverse trainingen en Sascha wordt momenteel door Sandra opgeleid om les te geven in de trainingen Healing 1 Energetisch en Healing 2 Spiritueel. Deze trainingen maken onderdeel uit van de opleiding Energetisch Zelfheling Therapeut. Daarnaast is Sascha als ‘sidekick’ van Sandra aanwezig op de Spirituele bewustzijnsavonden.
Voor het profiel van Sascha kijk je HIER.
Contact Sascha: saschamols@gmail.com of 06-12480687.