Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Elisabeth Veerbeek

Elisabeth Veerbeek is een ervaren medium, kunstenares, spirit artist en docent. Vanuit haar artelier, gevestigd in Rotterdam, maakt ze haar kunst en biedt zij creatieve en intuïtieve workshops en trainingen aan. Elisabeth is bij Sensibel trainer/docent van de module Reading en Mediumschap.

Elisabeth heeft inmiddels vele trainingen en opleidingen gevolgd, o.a. aan de Willem de Kooning Academie en aan het befaamde Arthur Findlay College. Zij is onderlegd op het gebied van reading en mediumschap, kunst en spirit art. Zij is gepassioneerd, helder en zowel creatief als intuïtief. Haar passie is bewustwording.

Elisabeth: “We zijn een mysterie, dat de moeite waard is om te ontrafelen. Wanneer we echt de bewijzen hebben gekregen dat het leven verder gaat na wat wij de dood noemen, dan kunnen we dat inzicht gebruiken om met meer bewustzijn en liefde te leven., dan omarmen we wie we zijn.”

Mediumschap is een prachtige manieren om je intuïtie te ontwikkelen. Door een brug te slaan tussen de werelden kunnen relaties geheeld worden, maar ook door een tekening te maken van iemand die je niet kent en die te lezen kun je laten zien dat we werkelijk verbonden zijn met elkaar.

Elisabeth: “Ik ben 35 jaar geleden begonnen op de Willem de Kooning Academie. Mijn abstracte kunst gaat over groei en ik geef in mijn schilderijen uitdrukking aan de ziel. Ook de rauwe kant van het leven heeft daarin een plek. Je kunt alleen eerlijke kunst maken als je jezelf niet langer limiteert.

Elisabeth heeft tien jaar lang een eigen praktijk gehad als medium en  internationaal Artist . Ze heeft vele zaaldemonstraties Spirit art gegeven in samenwerking met gerenommeerde mediums uit binnen- en buitenland.  Ze maakte tijdens die demonstraties o.a. portretten van overleden dierbaren, Ook heeft ze vele prachtige tekeningen gemaakt voor klanten waarbij ze zich afstemde op hun energie (auragraphs), waarbij in een reading de tekening ‘gelezen’ werd.

Ze heeft zich nu gespecialiseerd in abstracte expressieve kunst en legt zich toe op het lesgeven.

Elisabeth geeft bij Sensibel de training Reading & Mediumschap. Daarnaast geeft zij schilderworkshops in haar atelier in Rotterdam.

Adres: Fazantstraat 162A, 3083ZR Rotterdam.
Atelieradres: Lieve Verschuierstraat 62, 3021 ZH Rotterdam
Mail: info@elisabethveerbeek.com
Website: www.elisabethveerbeek.com
Telefoonnummer: 06 18553490