Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Marlon Brammer

Marlon is schrijfster van het boek ‘Moeiteloos helen’ en inmiddels heeft zij al vele podcasts op haar naam staan. Marlon heeft afgelopen jaren vele cliënten op weg geholpen naar een gelukkiger en gezonder leven. Marlon geeft  workshops, trainingen en telefonische sessies. Bij Sensibel geeft Marlon de lesdag ‘Moeiteloos coachen en pijnbevrijding’. Deze lesdag maakt als module onderdeel uit van de opleiding tot Kwantum therapeut, maar is ook los te volgen. Daarnaast geeft zij de workshops ‘Moeiteloos helen’, ‘Kwantum Bewust Zijn’ en ‘Kindpijn’.

Contact: info@innerselftraining.nl of 06-19424612.
Website: innerselftraining.nl

Marlon is in 1957 geboren in Indonesië en zij emigreerde als baby met het gezin naar Nederland. Na vele omzwervingen in Nederland woont zij al jaren met veel plezier in IJmuiden. Rond de leeftijd van 10 jaar stelde ze zichzelf al de meest gekke vragen, waar haar verstand niet bij kon. “Onderwerpen als het universum, leven na de dood etc. hielden mij al vroeg bezig. Daarnaast was ik een hooggevoelig kind en dat was moeilijk in een omgeving waar bepaalde emoties sterk werden onderdrukt. Ik voelde ze enorm, maar mocht/kon er niets mee. Daardoor werd ik heel onzeker en dat bracht mij uit balans en in een isolement. Vanaf mijn 12e jaar las ik boeken over bewustwording, boeddhisme en zelfrealisatie omdat ik het gevoel had dat die mij verder konden helpen. Later kwamen daar boeken over o.a. kwantumfysica bij die een bevestiging geven van wat aloude meesters ons al meegaven. Gaandeweg kwam ik erachter dat alleen lezen je niet verder brengt en dat het TOEPASSEN van de kennis pas de benodigde ervaringen geeft om weer terug te keren naar je essentie en van daaruit jezelf neer te zetten zoals het werkelijk de bedoeling is. Door jarenlange ervaringen in het toepassen vanwege een behoorlijk hectisch leven, ben ik nu beter in balans en tot rust gekomen en kan ik mijn cliënten op dit vlak vele handreikingen bieden.”


Missie/visie

“Mijn missie is om iedereen terug te brengen naar innerlijke vrede, te beginnen met het voelen van emoties die we negeren of onderdrukken. Blije emoties tonen we gewoon, echter door aangeleerde overtuigingen mochten we emoties als bijvoorbeeld verdriet, boosheid en angst niet voelen. Door die onderdrukking kunnen we niet optimaal functioneren omdat we een deel van onszelf niet erkennen. Door die onderdrukte emoties op een bepaalde manier opnieuw toe te laten en te accepteren, herstellen we de balans tussen denken en voelen, en verdwijnen blokkades en daarbij behorende belemmerende overtuigingen. Dit geeft innerlijke vrede/harmonie en meer energie, wat ook z’n uitwerking heeft in alles wat we doen en wat dus ook uitstraalt naar je omgeving. Uiteindelijk leer ik je om dit zelfstandig toe te passen in je leven. Het is namelijk de bedoeling dat ik mijzelf uiteindelijk overbodig maak voor haar cliënten, zodat iedereen zelfstandig zijn/haar leven verder kan vervolgen.

Omdat balans zo’n grote rol speelt in mijn leven hanteer ik mijn logo het yin-yangteken als basis. Verder zijn al mijn activiteiten in Haarlem voor particulieren en kleine zelfstandigen op basis van vrije betaling. Een concept waar ik mij goed bij voel omdat dit mij dicht bij mijn essentie houdt.”

In oktober 2018 is in eigen beheer haar eerste boek uitgekomen ‘Moeiteloos Helen, vrede in jezelf’, waarvan in april 2019 de 2e druk is verschenen. Dit boek is alleen te verkrijgen via haar website en via bol.com. Op 1 augustus 2019 is van dit boek een Luisterboek verschenen die verkrijgbaar is bij o.a. Storytel.nl, Luisterrijk.nl en Managementboek.nl.


Relevante ervaringen/opleidingen

Marlon beoefent al jaren diverse vormen van begeleiding/coaching, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast organiseert zij cursussen, workshops en lezingen. Ze heeft opleidingen/diploma’s op het gebied van (marketing)communicatie, coaching, hypnotherapie, mindfulness, cognitieve gedragstherapie, diverse Reikivormen en de grootste opleiding: haar leven!