Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Sandra Valk

Sandra Valk

Sandra, eigenaar van Centrum Sensibel en Sensibel Academie is ervaringsdeskundige op het gebied van zelfheling en Kwantum bewustzijnsontwikkeling. Sandra is een groot deel van haar leven behoorlijk ziek geweest. Afgelopen 15 jaar heeft zij een spiritueel proces doorgemaakt waarin zij ontdekte dat zij zichzelf kon helen. Sandra draagt haar kennis en ervaring nu met veel liefde en passie over op anderen.

Sandra heeft de therapievorm Energetische Kwantum Therapie (EKT) ontwikkeld en in de loop der jaren heeft zij samen met haar collega’s de opleiding EKT en de Zelfheling & Manifestatie trainingen en trajecten verder vormgegeven.

Sandra geeft samen met 8 andere collega’s les binnen de opleiding EKT. Daarnaast verzorgt zij samen met Sascha Mols (één van de andere hoofd docenten/trainers van de opleiding EKT) de Zelfheling & Manifestatie training en Kundalini activaties. Sandra en Sascha werken al jarenlang met veel plezier samen!

Je kunt ook bij Sandra terecht voor individuele sessies en trajecten. Haar specialisatie ligt op het gebied van (diep) innerlijk transformatie werk, healing, bewustzijnsontwikkeling en begeleiding bij zelfheling.

Wil je meer lezen over Sandra’s weg naar zelfgenezing? Kijk dan HIER.

Contact Sandra:
E-mail: sandra@SensibelAcademie.nl of centrumsensibel@gmail.com
Telefoon: 06-53547643.

Sandra: “Ik help jou graag bewust te worden van je spirituele, scheppende kwaliteiten en zelfhelende vermogens. Alles is mogelijk, wanneer we ons gaan beseffen wie wij werkelijk zijn. Ik help je graag herinneren:-) Het is mij gelukt om mijzelf te helen. Het voelt nu als mijn missie om anderen daarin te inspireren en begeleiden.”


Persoonlijkheid en werkwijze

Hoewel Sandra zich volop bezighoudt met spiritualiteit, staat zij met beide voeten stevig op de grond. Sandra is warm, betrokken, gedreven, direct en vol humor. Je voelt je al snel bij haar op je gemak.

De werkwijze van Sandra is intuïtief, zacht, krachtig en direct. Ze voelt haarfijn aan wat de onderliggende oorzaken zijn van klachten, zowel fysiek als energetisch. Ze maakt contact met mensen op een diepere laag en op zielsniveau, waardoor het zelfhelend vermogen aangesproken wordt. Sandra leert haar cliënten om dit zelf thuis toe te passen.


Opleidingen en inspiratiebronnen

Sandra heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van coaching, intuïtieve ontwikkeling, healing, reading & mediumschap, alternatieve therapie en bewustzijnsontwikkeling. Je kunt HIER meer lezen over Sandra’s eigen ontwikkeling.

Inspiratiebronnen zijn o.a. Esther Hicks, Joe Dispenza, Vilna van Betten, Bentinho Massaro, Mooji, Eckhart Tolle, Bob Proctor, Brandon Bays, Greg Braden, Matías de Stefano, Tijn Touber, Christina von Dreien en nog veel meer.