Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Sandra Valk

Sandra Valk

Sandra is eigenaar van Centrum Sensibel en Sensibel Academie. Zij is coördinator, energetisch zelfheling therapeut, healer en trainer/docent van verschillende modules/trainingen. Sandra is ervaringsdeskundige op het gebied van zelfheling. Haar specialisatie ligt op het gebied van (diep) therapeutisch werk, bewustzijnsontwikkeling en zelfheling. Sandra heeft de therapievorm Energetische zelfheling therapie en de opleiding tot Energetisch zelfheling therapeut ontwikkeld. Ook maakt zij onderdeel uit van het team m.b.t. de zelfheling trainingen en trajecten.

Je kunt HIER meer lezen over Sandra en haar weg naar zelfheling.

Je kunt vanuit de praktijk of één van de zalen van Centrum Sensibel bij Sandra terecht voor individuele bewustzijnscoaching, healing, energetische zelfheling therapie en spirituele ontwikkeling. Kijk HIER voor de individuele sessies en trajecten van Sandra. Ook jongeren zijn welkom bij Sandra!

E-mail: sandra@centrumsensibel.nl of centrumsensibel@gmail.com
Telefoon: 06-53547643.

Sandra: “Ik help jou graag bewust te worden van je spirituele, scheppende kwaliteiten en zelfgenezende of zelfhelende vermogens. Alles is mogelijk, wanneer we ons gaan beseffen wie wij werkelijk zijn. Ik help je graag herinneren:-) Het is mij gelukt om mijzelf te helen. Het voelt nu als mijn missie om anderen daarin te inspireren en begeleiden.”


Persoonlijkheid en werkwijze

Hoewel Sandra zich volop bezighoudt met spiritualiteit, staat zij met beide voeten stevig op de grond. Sandra is warm, betrokken, gedreven, direct en vol humor. Je voelt je al snel bij haar op je gemak.

De werkwijze van Sandra is intuïtief, zacht, krachtig en direct. Ze voelt haarfijn aan wat de onderliggende oorzaken zijn van klachten, zowel fysiek als energetisch. Ze maakt contact met mensen op een diepere laag en op zielsniveau, waardoor het zelfgenezend vermogen aangesproken wordt. Sandra leert haar cliënten om dit zelf thuis toe te passen.


Opleidingen en inspiratiebronnen

Sandra heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van coaching, intuïtieve ontwikkeling, healing, reading & mediumschap, alternatieve therapie en bewustzijnsontwikkeling. Je kunt HIER meer lezen over Sandra’s eigen ontwikkeling.

Inspiratiebronnen zijn o.a. Esther Hicks, Joe Dispenza, Bentinho Massaro, Mooji, Eckhart Tolle, Bob Proctor, Brandon Bays, Greg Braden, Matías de Stefano, Tijn Touber, Christina von Dreien en nog veel meer.