Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Sascha Mols

Sascha heeft medio 2019 haar eigen bedrijf Well Being Artist opgericht; in eerste instantie een combinatie van kapsalon, massage salon en praktijk voor healing en energetische sessies.

Inmiddels geeft Sascha in haar praktijk vooral EKT sessies (energetische Kwantum therapie), energetische massages, cupping, verschillende healing vormen en Kundalini nrgy activaties.

Sascha is als docent en therapeut gespecialiseerd in Kwantum bewustzijnsontwikkeling, healing en belichaming.

Tijdens het zelf volgen van de opleiding Energetisch Kwantum therapeut is Sascha jarenlang de sidekick van Sandra geweest, alvorens zij zelf les ging geven. Inmiddels is Sascha hoofddocent van de opleiding.

Sascha en Sandra zijn steeds meer samen gaan werken en eind 2023 hebben zij besloten om een officieel samenwerkingsverband aan te gaan. Sascha wordt in 2024 mede eigenaar van Sensibel.

Contact: saschamols@gmail.com of 06-12480687.

Sascha is een vrije geest: creativiteit en verbinding staan in haar leven centraal.


Fantasierijk meisje

Sascha: “Al op jonge leeftijd was ik bezig met mezelf uiten: dansen, zingen, tekenen en niet te vergeten kletsen (dit deed ik al vanaf mini-formaat)… verhalen verzinnen en vertellen tegen iedereen die het maar wilde horen.. of soms niet horen, haha.. Ik zat hele dagen in mijn eigen wereld. Zodra ik kon lezen, las ik sprookjes: verhalen die fantasie lijken, maar hoe ver staat onze fantasie af van de werkelijkheid, want we creëren allemaal onze eigen werkelijkheid, ons eigen sprookje, ons eigen verhaal.”


De boze buitenwereld

“Toen ik wat ouder werd leerde ik dat de werkelijkheid soms hard kan zijn en helemaal niet altijd wat we onszelf toewensen. Dingen ‘overkomen’ ons en lijken soms niet eerlijk. ‘Waarom overkomt mij dit en waarom kan ik er niks aan doen?’, waren vragen waarmee ik worstelde. De wereld was voor mij vaak overweldigend: ik was altijd al hoog sensitief, maar had daar toen nog geen idee van. Soms werd het me teveel en kneep ik er even tussenuit: ik was vaak wazig in mijn hoofd en trok me terug in mijn veilige wereldje. Soms was het extremer en viel ik fysiek flauw. Dit duurde ongeveer 15 jaar. Op een dag besloot ik, dat ik het anders wilde: niet langer slachtoffer van mijn lijf, wat niet deed wat ik wilde, of van omstandigheden waar ik niks aan kon doen. Deze zoektocht bracht me bij yoga en sinds de eerste keer dat ik een voet op de mat zette, ben ik nooit meer flauwgevallen! Ik leerde naar binnen te keren en te voelen wat ik écht voelde, wilde en wat er allemaal door mijn hoofd ging. De reis was begonnen!”


Spirituele inzichten

“Mijn spirituele reis dus en ik heb me altijd verbaasd over het feit dat mensen dit als ‘zweverig’ zagen, want wat is er meer down to earth dan gaan zitten en te ervaren wat er écht door je heen gaat? Langzaamaan werd dit mijn passie, het had me zo veel gebracht, ik wilde dit tegen iedereen vertellen!! En dat deed ik dus ook; vooral tegen mijn klanten die ik op dat moment in de stoel had zitten in de kapsalon. Mijn enthousiasme spatte er vanaf en ik voelde dat ik heel blij werd als ik mensen ook net wat bewuster naar dingen kon laten kijken. Dit pad bracht me uiteindelijk  naar massage, omdat ik de band met mensen wilde verdiepen en op een ander level wilde ervaren. Tot ik een klant had die door mijn aanraking alleen maar meer verstijfde en de pijn krampachtig vast leek te houden. opeens leek er een stem binnen in me te zeggen: ‘Misschien kan ik het energetisch wegnemen?’ Ik had geen idee hoe , maar ik probeerde het en het lukte! Tot mijn verbazing voelde ik de energie door mijn handen wegstromen en mijn klant voelde het ook. Mijn interesse was gewekt! Wat was dit en hoe kon ik hier meer over leren?”


Professionele ontwikkeling

“Op het juiste moment zag ik een stukje staan over de open dag Healing bij Sensibel en ik ben gegaan. Uiteindelijk ben ik nooit meer weggegaan bij Sensibel; ik was helemaal verkocht! Dit was het stuk wat ik mistte, de verdieping die ik zocht. uiteindelijk heb ik allerlei lessen gevolgd bij Sandra; van healing tot reading en mediumschap. Bij de trancereizen en reïncarnatie-sessies kon ik me helemaal overgeven en begreep ik steeds beter wie ik ben en wat ik hier kom doen.
Omdat ik meer wilde heb ik Sandra aangeboden om te assisteren bij trainingen. Dit is gebeurd. Ik heb zelf de opleiding EKT verder gevolgd en afgerond en daarnaast ben ik jarenlang de sidekick van Sandra geweest. Inmiddels geef ik als gediplomeerd EKT les binnen meerdere modules van de opleiding Energetisch Kwantum Therapeut en de Zelfheling & Manifestatie trainingen en trajecten.

Eindelijk is mijn liefde voor vertellen op zijn plek! Met mijn verhalen kan ik mooie therapeutische sessies, healings en reading geven. Vertellen was nog nooit zo leuk en nu help ik er mensen ook nog mee!  Zo scheppen we allemaal onze werkelijkheid, als we blijven dromen, ontdekken en ons eigen sprookje schrijven… dan wordt het op een dag zomaar werkelijkheid.”


Eigen praktijk

“Ik heb vanuit mijn ervaring een eigen praktijk opgericht en noem mezelf met trots:  Well Being Artist. Uitgangspunt was een mooie buitenkant en een mooie binnenkant. Het knippen en kleuren doe ik nog steeds maar het accent begint steeds meer te verleggen naar zelfheling & manifestatie.  want ik ben een creatieve artiest in hart en nieren. Mijn massages zijn intuïtief en gebaseerd op shiatsu en chinese tuina massage. Uiteraard geef ik Healing sessies waarin ik me laat leiden door het moment en vloeit daar een verhaal uit dat bij jou past. Ik werk met liefde, vertrouwen en niet te vergeten: speelsheid, want vanbinnen zijn we allemaal nog kind toch?”