Theta meditaties begeleiden

Tijdens deze lesdag leer je hoe je de cliënt kunt begeleiden om antwoorden te krijgen vanuit het onderbewustzijn via geleide meditatie of visualisatie. Ook kun je vanuit deze hersengolven het beste ‘herprogrammeren’ en de zelf-genezende vermogens van cliënten aanspreken.

Deze module maakt onderdeel uit van de opleiding Energetisch zelfheling therapeut en is alleen los te volgen in de verkorte specialisatie Meditatie- en visualisatiesessies begeleiden.

Je leert hoe je theta meditaties kunt begeleiden om de cliënt tot inzichten te laten komen. Dit kan op allerlei manieren. Doel is om de klant in contact te brengen met diens onderbewustzijn. Vanuit het onderbewustzijn kun je de oorsprong van beperkende gewoontes die een gelukkig leven in de weg staan opsporen, transformeren en helen.

Je ontvangt een handout met schriftelijke informatie, maar de training is vooral ervaringsgericht. Je oefent met je medestudenten.

Onderdeel van deze module is om jouw meditaties en visualisatie zo eigen mogelijk te maken. Creatief denken speelt dan ook een grote rol.

De training bestaat uit 1 lesdag.
DocentSandra Valk
Contactinfo@SensibelAcademie.nl
Data: Vrijdag 9 oktober 2020.
Of: Zondag 11 april 2021.
Tijd: van 10 tot 16 uur.
Kosten: € 105,- Inclusief koffie en thee. Graag zelf je lunch meenemen.