Vervolgtraining Mediumschap 3

Dit is het vervolg van de training Mediumschap 2. In deze verdiepende training leer je hoe je steeds concretere informatie kunt ontvangen uit het aura van mensen en vanuit de spirituele wereld. Ook wordt er dieper ingegaan op demonstratie mediumschap.

Bij Mediumschap staat de Spirituele Wereld centraal. Het is een prachtige gelegenheid om te laten weten dat er leven is na de fysieke dood. Een medium brengt healing en troost voor de nabestaanden.

Een medium slaat als het ware een brug tussen de fysieke- en niet-fysieke wereld van energie. Informatie die door middel van de innerlijke zintuigen wordt ontvangen, kan worden vertaald in woorden. Een medium ontvangt zowel informatie uit het aura van mensen (psychic reading) als van overleden personen uit de spirituele wereld (mediamieke reading). Concrete informatie en boodschappen worden door het medium doorgegeven aan de cliënt.

Werken met ‘Spirit’ is een ervaring die je leven zal verrijken. Jouw eigen ontwikkeling zal hoe dan ook in een stroomversnelling komen.

De training bestaat uit 10 lesavonden.
Docent: Elisabeth Bieze-Veerbeek

Voor wie?
* Voor mensen die bij Sensibel de training Mediumschap 2 hebben gevolgd.
* Mensen die elders al een training hebben gevolgd en al redelijk wat ervaring hebben opgedaan met reading en mediumschap, kunnen na een korte intake per mail of telefoon eventueel ook meedoen met deze training. Het zou kunnen zijn dat geadviseerd wordt om eerst de training Mediumschap 2 te volgen.

Wat kun je na afloop?
Aan het eind van deze training ben je in staat om een consult te geven aan klanten. Dit consult kan bestaan uit een psychic reading en/of een contact met overleden personen uit de spirituele wereld. Je bent in staat om informatie en boodschappen door te geven, op een dusdanige manier dat het contact door de ontvanger wordt herkend.

Studiebelasting: 30 lesuren.

Oefenen:
Wil je je echt bekwamen in Mediumschap, dan is het van belang dat je veel oefent. Deelnemers worden aangeraden om een oefengroep te beginnen, live of via Skype. Op de Oefenavonden reading en mediumschap kunnen deelnemers van de training (onder begeleiding) met elkaar oefenen in het geven van consulten en in demonstratie mediumschap. Mediums die ergens anders een training of opleiding volgen, zijn ook welkom. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor studenten van de modules mediumschap om te oefenen met het geven van consulten op de open avonden voor consulten.

Certificaat?
Na afloop van deze training kunnen mensen deelnemen aan een praktijktoets. Bij voldoende resultaat kun je een certificaat ‘met goed resultaat doorlopen’ ontvangen. Mediumschap is geen vak maar een levenswijze. Om je mediamieke vaardigheden te trainen en om steeds beter te kunnen afstemmen op de onzichtbare wereld van energie, is vaak meerdere jaren aan training nodig. 
Bij Sensibel bieden we alleen losse trainingen op het gebied van Mediumschap en geen volwaardige opleiding. Aan een medium opleiding zijn oefendagen, opdrachten en externe meerdaagse trainingen verbonden. Om die reden geven wij alleen certificaten en geen diploma.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elisabeth Bieze-Veerbeek via info@wingsoflight.nl of 06-18553490.

Sensibel is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Sensibel voldoet aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstellingen voor (kort) beroepsonderwijs. Kosten voor trainingen en opleidingen  zijn in de meeste gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.