Training Reading en Mediumschap 1

Training Reading en Mediumschap 1

Psychic Reading: Energie leren lezen en voelen
In deze basistraining gaan we aan de slag met psychic reading: je leert energie van mensen lezen en voelen aan de hand van het energieveld (aura). Je leert informatie ontvangen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau; wat betreft het verleden, de ontwikkeling tot nu toe, het heden (thema’s en boodschappen) en mogelijke potenties voor de toekomst. Ook gaan we aan de slag met kleuren en hun betekenissen.

Mediamieke reading
Daarnaast leer je hoe je kunt afstemmen op de spirituele wereld om contact te maken met overledenen en gidsen. Je leert hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen van overleden dierbaren die herkenbaar zijn voor de ontvanger. Werken met spirit is een bijzondere ervaring. Het brengt troost en healing voor zowel de overledenen als de ontvangers. En in contact komen met je gidsen is een ervaring die je leven zal verrijken.

Algemeen
Je leert hoe je jouw energie kunt opbouwen om makkelijker contact te maken met de wereld van energie. Vervolgens leer je hoe je concrete informatie kunt lezen/voelen en overbrengen naar de klant. Je gebruikt hiervoor je innerlijke zintuigen (zien, voelen, weten, horen, proeven en ruiken).

Werken met spirit en je bezighouden met energiewerk is fantastisch. Zodra je het je lukt om je logische denken wat meer naar de achtergrond te brengen, kom je in de wereld van wonderen en synchroniciteit. Je eigen ontwikkeling zal hoe dan ook in een stroomversnelling komen.

Interesse? Kom naar de Open dag op zondag 16 december. Je kunt dan meedoen met een gratis proefles.
Op zondag 6 januari 2019 is er ook nog een Open inloopmiddag.

De module bestaat uit 6 lesdagen.
DocentElisabeth Bieze-Veerbeek

Voor wie?

  • Mensen die op termijn aan de slag willen medium, bijvoorbeeld een eigen (deeltijd) praktijk;
  • Mensen die het ‘lezen van energie’ willen gebruiken als toegevoegde waarde binnen hun huidige werk;
  • Mensen die interesse hebben in spiritualiteit en zelfontwikkeling;
  • Mensen die hooggevoelig zijn en willen leren om hun gevoeligheid als kwaliteit in te zetten;
  • Mensen die helder zien, helder voelen, helder weten en helder horen verder willen ontwikkelen. 

Wat levert het je op?

  • Via meditatie en het opbouwen van de energie in je energieveld leer je afstemmen op niet-fysieke energie.
  • Gevoel van kundigheid en het krijgen van vertrouwen in het afstemmen op auraenergie;
  • Door het werken met energie vanuit een andere bewustzijnsstaat krijgt je eigen ontwikkeling een enorme boost.

Iedereen leert in een ander tempo. Vorderingen zijn afhankelijk van je aanleg, zelfvertrouwen, je bereidheid om je sceptische denken los te laten, ervaring en oefening. Hoe vaker je bevestiging krijgt dat het klopt wat je waarneemt, hoe meer je hierop kunt gaan vertrouwen.

Tijdens de lessen is er aandacht en respect voor ieders ontwikkeling.

Wat kun je na afloop?
Na deze training ben je bekend met de basis van reading en mediumschap. Hierna kun je eventueel verder met de training Mediumschap 2.

Studiebelasting: 36 lesuren en een paar uur voor het lezen/bestuderen van de reader. Oefenen met mededeelnemers: minimaal 6 uur.
Op de Oefenavonden reading en mediumschap kunnen deelnemers van de training (onder begeleiding) met elkaar oefenen in het geven van consulten en in demonstratie mediumschap. Mediums die ergens anders een training of opleiding volgen, zijn ook welkom.

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd.

Certificaat?
Mediumschap is geen vak maar een levenswijze. Om je mediamieke vaardigheden te trainen en om steeds beter te kunnen afstemmen op de onzichtbare wereld van energie, is vaak meerdere jaren aan training nodig.

Bij Sensibel bieden we alleen losse trainingen op het gebied van Mediumschap en geen volwaardige opleiding. Aan een medium opleiding zijn oefendagen, opdrachten en externe meerdaagse trainingen verbonden. Om die reden kun je na afloop van de trainingen in Mediumschap bij Sensibel alleen een certificaat krijgen als bewijs van deelname.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elisabeth Bieze-Veerbeek via info@wingsoflight.nl of 06-18553490.

Sensibel is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Sensibel voldoet aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstellingen voor (kort) beroepsonderwijs. Kosten voor trainingen en opleidingen  zijn in de meeste gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.