Reading en Mediumschap basis

Wil jij leren hoe je energie kunt lezen van mensen en overledenen en hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen? Geef je dan op voor deze training!

Praktische informatie
Docent: Elisabeth Veerbeek
Aantal lesdagen: 5.
Contact Sandra: info@sensibelacademie.nl
Contact met Elisabeth: info@wingsoflight.nl of 06-18553490.
Website Sensibel: SensibelAcademie.nl
Data 2020/2021: Zondag 15 november, 29 november 2020, 10 januari en 24 januari en 14 februari 2021.
Of: Zondag 21 maart, 18 april, 30 mei, 13 juni en 4 juli 2021.
Of: Vrijdag 12 november, 26 november, 10 december 2021 en vrijdag 21 januari en 4 februari 2022.
Tijd: van 10 tot 16 uur.
Kosten: € 475,- of € 510,- in 3 termijnen van € 170,-.
Inclusief koffie, thee en lesmateriaal. Graag zelf je lunch meenemen.

Inschrijven en betalen gaat via de webshop van Sensibel Academie.

PAGINA VOOR INSCHRIJVEN EN BETALING INEENS

PAGINA VOOR BETALING IN DRIE TERMIJNEN

Psychic Reading: Energie leren lezen en voelen
In deze basistraining gaan we aan de slag met psychic reading: je leert energie van mensen lezen en voelen uit het energieveld (aura) en van de chakra’s (energiepunten in het lichaam). Je leert informatie ontvangen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau; wat betreft het verleden, de ontwikkeling tot nu toe, het heden (thema’s en boodschappen) en mogelijke potenties voor de toekomst. Ook gaan we aan de slag met kleuren en hun betekenissen.

Mediamieke reading
Daarnaast leer je hoe je kunt afstemmen op de spirituele wereld om contact te maken met overledenen en gidsen. Je leert hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen van overleden dierbaren die herkenbaar zijn voor de ontvanger. Werken met spirit is een bijzondere ervaring. Het brengt troost en healing voor zowel de overledenen als de ontvangers. In contact komen met je gidsen is een ervaring die je leven zal verrijken.

Algemeen
Je leert hoe je jouw energie kunt opbouwen om makkelijker contact te maken met de wereld van energie. Vervolgens leer je hoe je concrete informatie kunt lezen/voelen en overbrengen naar de klant. Je gebruikt hiervoor je innerlijke zintuigen (zien, voelen, weten, horen, proeven en ruiken).

Werken met spirit en je bezighouden met energiewerk is fantastisch. Zodra je het je lukt om je logische denken wat meer naar de achtergrond te brengen, kom je in de wereld van wonderen en synchroniciteit. Je eigen ontwikkeling zal hoe dan ook in een stroomversnelling komen.

Voor wie?

  • Deelnemers van de opleiding Energetisch Zelfheling Therapeut;
  • Mensen die op termijn aan de slag willen als medium, bijvoorbeeld een eigen (deeltijd) praktijk;
  • Mensen die het ‘lezen van energie’ willen gebruiken als toegevoegde waarde binnen hun huidige werk;
  • Mensen die hooggevoelig zijn en willen leren om hun gevoeligheid als kwaliteit in te zetten;
  • Mensen die helder zien, helder voelen, helder weten en helder horen verder willen ontwikkelen. 

Wat levert het je op?

  • Via meditatie en het opbouwen van de energie in je energieveld leer je afstemmen op niet-fysieke energie.
  • Gevoel van kundigheid en het krijgen van vertrouwen in het afstemmen op auraenergie en energie van de spirituele wereld;
  • Door het werken met energie vanuit een andere bewustzijnsstaat krijgt je eigen ontwikkeling een enorme boost.

Iedereen leert in een ander tempo. Vorderingen zijn afhankelijk van je aanleg, zelfvertrouwen, je bereidheid om je sceptische denken los te laten, ervaring en oefening. Hoe vaker je bevestiging krijgt dat het klopt wat je waarneemt, hoe meer je hierop kunt gaan vertrouwen.

Tijdens de lessen is er aandacht en respect voor ieders ontwikkeling.

Wat kun je na afloop?
Na deze training ben je bekend met de basis van reading en mediumschap. Hierna kunnen deelnemers zich verder bekwamen in mediumschap in de training Mediumschap mixed levels.
Deelnemers van de opleiding Energetisch Zelfheling Therapeut kunnen verder met deel 3 van de opleiding.

Studiebelasting: 30 lesuren en een paar uur voor het lezen van de reader/handouts en het oefenen van de geleerde vaardigheden. Op de Oefendagdelen kunnen deelnemers van de training (onder begeleiding) met elkaar oefenen in het geven van consulten en in demonstratie mediumschap. Mediums die ergens anders een training of opleiding volgen, zijn ook welkom.

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd.

Certificaat?
Na afloop van deze training kunnen mensen een certificaat krijgen als bewijs van deelname.
Bij Mediumschap mixed levels worden er klantenmiddagen georganiseerd zodat mensen getoetst kunnen worden. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat ‘met goed resultaat doorlopen’. 

Mediumschap is geen vak maar een levenswijze. Om je mediamieke vaardigheden te trainen en om steeds beter te kunnen afstemmen op de onzichtbare wereld van energie, is vaak meerdere jaren aan training nodig. 

Sensibel is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Sensibel voldoet aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstellingen voor (kort) beroepsonderwijs. Kosten voor trainingen en opleidingen  zijn in de meeste gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.