Training Zelf-Heling

Training Zelf-Heling

Heb jij last van fysieke klachten of een aandoening en wil je leren hoe je jouw zelf-genezende vermogens kunt aanspreken? Geef je dan op voor deze training!

Mensen bestaan voornamelijk uit niet-fysieke energie en deze energie kun je beïnvloeden met je gedachten, gevoelens en handelen. In de training Zelf-heling leer je hoe je aan de hand van geleide meditatie, visualisatie en oefeningen een positieve invloed kunt uitoefenen op je emoties en gezondheid. De training gaat gepaard met schriftelijke informatie en oefeningen.

Samen met je mededeelnemers ga je dit avontuur aan. We starten een Facebook- of apgroep waarin je informatie en tips kunt uitwisselen en waarin je je voortgang kunt delen.

Inhoud van de training

* Je gaat aan de slag met het trainen van je bewustzijn d.m.v. geleide meditatie en visualisatie om je te helpen je lichaam te ontspannen en om in de mindset te komen om de juiste signalen naar je lichaam te zenden die jouw gezondheid zullen bevorderen.
* Positief denken en affirmeren.
* Je leert hoe je in gesprek kunt gaan met je klachten of aandoening. In een veilige en warme sfeer gaan we op zoek naar de ware oorzaak van jouw klachten of aandoening.
* Therapeutische technieken zoals regressie worden ingezet om opgeslagen trauma’s in het onderbewustzijn en celgeheugen inzichtelijk te krijgen, om deze vervolgens los te kunnen laten. Je gaat als het ware aan de slag met ‘herprogrammeren’ van gewenste informatie.

Er worden inspirerende boeken, documentaires en youtube filmpjes over healing geadviseerd.

Onderwerpen als gezond eten en lichaamsbeweging komen ook aan de orde.

Een investering in je gezondheid

Dus: gun jij jezelf de aandacht en tijd die jij nodig hebt om meer regie te krijgen over je leven en je lichaam? Het kan! Klachten kunnen stabiliseren of verbeteren. Het zal je sowieso veel opleveren! Deze training is een investering in jezelf.

Voor wie?

Voor een ieder die last heeft van stress-gerelateerde klachten of fysieke aandoeningen. Denk hierbij aan burnout, chronische vermoeidheid, fybromyalgie, reuma, eczeem, allergieën, astma, spier- en gewrichtsklachten, hernia, whiplash etc. Maar ook mensen met ernstigere aandoeningen kunnen hier baat bij hebben. Denk hierbij aan MS, hartklachten, longaandoening, schildklier aandoeningen, bijnieraandoeningen, niet-aangeboren hersenletsel, kanker etc.

Vorderingen zijn afhankelijk van de ernst en duur van de problematiek, maar in principe zal een ieder die serieus aan de slag gaat met oefenen een positieve invloed ervaren.

Praktische informatie

De training bestaat uit 6 groepsbijeenkomsten en 1 of 2 persoonlijke sessies.
Begeleiders: Sandra Valk. en Jacqueline van Wijk.
Sessie:
Eén sessie van anderhalf uur is bij Sandra of Jacqueline. Dit betreft een individuele therapeutische sessie inclusief healing behandeling.
Eén (optionele) sessie is bij Esmeralda Beelt. Esmeralda geeft je een persoonlijk advies over voeding en supplementen die jouw gezondheid en de afvoer van afvalstoffen kunnen ondersteunen. Voor een persoonlijk plan op papier betaal je aanvullend € 50,-
Optie bestaat om zelf nog een aanvullende sessie te boeken bij een Ademcoach of een behandeling met essentiële oliën en Bachbloesem bij Paula de Bruin van Arcada Beauty and Nature.

Voor meer informatie kun je terecht bij Sandra via centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.

Data en kosten

Data: 26 maart, 9 april, 16 april, 7 mei, 21 mei, 4 juni.
Tijd: Inloop 19 uur, start 19.15 uur en einde 21.30 uur. Inloop om 19 uur.
Deelnemers van de pilotgroep ontvangen korting omdat zij de spits afbijten. In samenwerking met deze deelnemers zal de training verder worden geoptimaliseerd.

Volgende data volgen nog. Bij voldoende interesse kan er een volgende groep worden gestart.

Kosten training: € 270,- inclusief koffie, thee, lesmateriaal en opnames.
Kosten sessies: € 85,- per sessie van max. anderhalf uur. Apart af te rekenen.

Ervaringsdeskundige

Sandra Valk heeft deze training ontwikkeld. Zij heeft zelf afgelopen 10 jaar de gunstige uitwerking ervaren van het trainen van haar bewustzijn en het opbouwen van haar energie via geleide meditatie, visualisatie en oefeningen. Sandra is sinds haar geboorte ervaringsdeskundige op het gebied van eczeem, astma, allergieën en bijnier problematiek. Haar gezondheid is afgelopen jaren enorm vooruit gegaan. Ze is nog niet genezen, maar hard op weg. Zij kan dus als geen ander begrijpen hoe het is om te worstelen met gebrek aan energie en de wanhoop die gepaard kan gaan met het omgaan met een aandoening. En als zij het kan, dan kunnen anderen het ook!

Let wel: Sandra is geen arts en zij stelt dan ook geen diagnoses. Ook worden er geen adviezen gegeven over het gebruik van medicatie. De oefeningen en begeleiding zijn bedoeld als aanvulling op reguliere (medische) behandelingen van artsen en andere hulpverleners, en niet als vervanging.