Training Zelf-Heling

Training Zelf-Heling

Heb jij last van fysieke klachten of een aandoening en wil je leren hoe je je zelf-genezend vermogen in werking kunt stellen? Geef je dan op voor deze training!

In de training Zelf-heling leer je aan de hand van geleide meditatie, visualisatie en oefeningen hoe je een positieve invloed kunt uitoefenen op je gezondheid. De training gaat gepaard met schriftelijke informatie en oefeningen.

Samen met je mededeelnemers ga je dit avontuur aan. We starten een Facebook groep waarin je informatie en tips kunt uitwisselen en waarin je je voortgang kunt delen.

Inhoud van de training:
* Het trainen van je bewustzijn d.m.v. geleide meditatie en visualisatie om je te helpen je lichaam te ontspannen en om in de mindset te komen om de juiste signalen naar je lichaam te zenden die jouw gezondheid zullen bevorderen.
Je ontvangt hiervoor ook opnames en schriftelijke oefeneningen.
* Positief denken en affirmeren.
* Het ‘in gesprek gaan met je klachten of aandoening’. In een veilige en warme sfeer gaan we op zoek naar de ware oorzaak van jouw klachten of aandoening.
* Therapeutische technieken zoals regressie om opgeslagen trauma’s in het celgeheugen inzichtelijk te krijgen om vervolgens tot transformatie en heling over te kunnen gaan.
* Uitwisseling van inspirerende boeken, documentaires en youtube filmpjes over healing.

Onderwerpen als gezond eten en lichaamsbeweging komen ook aan de orde.

Praktische informatie
De training bestaat uit 6 groepsbijeenkomsten en 1 of 2 persoonlijke sessies.
De training is o.l.v. Sandra Valk.
Eén sessie van anderhalf uur is ook bij Sandra. Dit betreft een individuele therapeutische sessie inclusief healing behandeling.
Eén (optionele) sessie is bij Esmeralda Beelt. Esmeralda kan je een persoonlijk advies geven over voeding en supplementen die jouw gezondheid en de afvoer van afvalstoffen kunnen ondersteunen. Voor een persoonlijk plan op papier betaal je aanvullend € 50,-

Optie bestaat om zelf nog een aanvullende sessie te boeken bij een ademcoach of een behandeling met essentiële oliën en Bachbloesem bij Paula de Bruin van Arcada Beauty and Nature.

Interesse? Neem even contact op met Sandra via centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.

Zodra er voldoende geïnteresseerden zijn kan de training van start gaan op:
* Dinsdag avonden van 19.15 tot 21.30 uur (inloop 19 uur)
* Woensdag ochtenden van 10 tot 12.15 uur (inloop 9.45 uur)
* Woensdag middagen van 13.15 tot 16.30 uur (inloop 13 uur)
Trainingen gaan van start bij minimaal 4 deelnemers.

Kosten training: € 225,- inclusief koffie, thee, lesmateriaal en opnames.
Kosten sessies: € 85,- per sessie van 75 minuten. Apart af te rekenen bij Sandra en Esmeralda.

Dus: gun jij jezelf de aandacht en tijd die jij nodig hebt om meer regie te krijgen over je leven en je lichaam? Het kan! Klachten kunnen stabiliseren of verbeteren.

Voor wie?
Voor een ieder die last heeft van stress-gerelateerde klachten of fysieke aandoeningen. Denk hierbij aan burnout, chronische vermoeidheid, fybromyalgie, reuma, eczeem, allergieën, astma, spier- en gewrichtsklachten, whiplash etc. Maar ook mensen met ernstigere aandoeningen kunnen hier baat bij hebben. Denk hierbij aan MS, hartklachten, longaandoening, schildklier aandoeningen, bijnieraandoening, kanker etc.

Vorderingen zijn afhankelijk van de ernst en duur van de problematiek, maar in principe zal een ieder die serieus aan de slag gaat met oefenen een positieve invloed kunnen ervaren.

Ervaringsdeskundige
Sandra heeft zelf afgelopen 10 jaar de gunstige uitwerking ervaren van het trainen van haar bewustzijn en het opbouwen van haar energie via geleide meditatie, visualisatie en oefeningen. Sandra is sinds haar geboorte ervaringsdeskundige op het gebied van eczeem, astma, allergieën en bijnier problematiek. Haar gezondheid is afgelopen jaren enorm vooruit gegaan. Ze is nog niet genezen, maar hard op weg. Zij kan dus als geen ander begrijpen hoe het is om te worstelen met gebrek aan energie en de wanhoop die gepaard kan gaan met het omgaan met een aandoening. En als zij het kan, dan kunnen anderen het ook!

Let wel: Sandra is geen arts en zij stelt dan ook geen diagnoses. Ook worden er geen adviezen gegeven over het gebruik van medicatie. De oefeningen en begeleiding zijn bedoeld als aanvulling op reguliere (medische) behandelingen van artsen en andere hulpverleners, en niet als vervanging.