Modules voor coaches en therapeuten (i.o.)

De volgende activiteiten/trainingen van Sensibel Academie maken als module onderdeel uit van de opleiding Energetich zelfheling therapeut. Ze zijn alleen toegankelijk voor al gevestigde coaches of therapeuten of coaches en therapeuten in opleiding als bij- of nascholing.
Neem bij twijfel contact op met Sandra Valk. Voor opgeven en betalen kun je terecht op de site van Sensibel Academie:

Klik op de foto of op onderstreepte naam van de training voor meer informatie, data en tarieven.

Training Verhoog je bewustzijn in 5 stappen (voorheen ‘Hersengolven & bewustzijnsontwikkeling). – 1 lesdag. – Docent: Sandra Valk. In deze training leer je hoe je je bewustzijn kunt ontwikkelen en trainen naar een verhoogd bewustzijn. Je ontdekt welke hersengolven en bewustzijnsstaten er zijn en vanuit welke staat je het beste kunt afstemmen op de wereld van niet-fysieke energie om healing of reading te geven. Ook ontdek je hoe je een brug kunt slaan tussen je bewuste denken en je onderbewustzijn, om van daaruit oude ongewenste neigingen te kunnen transformeren.

 


Training ‘De therapeutische sessie‘. 2 lesdagen. Deze training wordt verzorgd door SensibelAcademie.nl.Deze training kun je alleen volgen nadat je de training ‘Coaching en Communicatievaardigheden’ hebt gevolgd, bij Sensibel of elders. Ervaring met reading en mediumschap is een pré. De training maakt als module 9 onderdeel uit van de opleiding Energetisch Zelfheling Therapeut.  Docent: Sandra Valk.

 

Training Moeiteloos Coachen en pijnbevrijding. 1 lesdag. Deze training wordt verzorgd door SensibelAcademie.nl. Docent: Marlon Brammer. Deze training is alleen toegankelijk voor gevestigde coaches en therapeuten of coaches en therapeuten in opleiding. De module maakt onderdeel uit van de opleiding Energetisch Zelfheling Therapeut. Vanuit de methode ‘Moeiteloos helen’ leert Marlon je hoe je de zelfgenezende vermogens bij cliënten kunt aanspreken door niet langer je emoties en oordelen te onderdrukken.

 

Direct toepasbare therapeutische technieken. Docenten: Bianca Meijsen en Sandra Valk. Deze training wordt verzorgd door SensibelAcademie.nl. Tijdens deze lesdagen leer je allerlei oefeningen uit o.a. het Systemisch werken, de NLP en mediumschap, die je in kunt zetten tijdens een coaching sessie of een therapeutische sessie. De lesdagen maken als module (16) onderdeel uit van de opleiding Energetisch zelfheling therapeut, maar al gevestigde coaches en therapeuten of mensen die elders in opleiding zijn kunnen ook los deelnemen.

 

Creëer jouw SoulBusiness. 2 dagen. Docent: Karishma Sanchit. De Nieuwe wereld die zich voor ons aan het ontvouwen is, vraagt een andere manier van ondernemen. Daar waar we gewend zijn om in een wereld te leven van hard werken, presteren, strategieën en actieplannen mogen we nu juist zakken in ons Zijn en voelen welke richting we op mogen gaan. Dit doen we door tijdens deze twee Soul Business dagen af te stemmen op jouw eigen Spirit en de Spirit van jouw Business. Vanuit deze diepere connectie met jezelf mag je ervaren dat het nieuwe ondernemen moeiteloos, met gemak en vanuit flow ontstaat.

 

 Oefendagdelen voor healers, therapeuten en mediums i.o.  Deze oefengelegenheden zijn bedoeld voor mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt laagdrempelig komen oefenen in het geven van healing, consulten en demonstraties.

 

© Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn is als opleidingsinstelling geregistreerd bij het CRKBO. Opleidingen en trainingen zijn hierdoor in de meeste gevallen als studiekosten aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.