Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Trainingen

Bekijk het overzicht aan trainingen voor het verhogen van je bewustzijn en frequentie, innerlijk kind werk, coaching, healing, reading en mediumschap, omgaan met HSP en nog veel meer! De trainingen zijn voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.


Verhoog je frequentie! Van 3d naar 5d

Tijdens 2 inspirerende lesdagen o.l.v. Sascha Mols ontdek je hoe je de regisseur kunt worden van jouw eigen leven. Vanuit het kwantumbewustzijn is alles mogelijk; het is alleen zaak dat je leert afstemmen op de juiste frequentie. In de training krijg je informatie over de shift van de 3e naar de 5e dimensie die momenteel gaande is. Ook leer je hoe je jouw frequentie kunt verhogen en ten alle tijden in je eigen kracht kunt blijven staan.


Bewustwording aan de hand van de elementen

In deze training 2-daagse training o.l.v. Jacqueline van Wijk leer je hoe je vanuit jouw hart, intuïtie en unieke essentie kunt leven. Aan de hand van de elementen ontdek je de uitdagingen van jouw leven. Je leert de stem van jouw mind herkennen en ontdekt wat je kunt doen om het leven te gaan leiden waar je voor bestemd bent. Je ontdekt wat je kunt doen om een fijn en gelukkig leven te leiden.


Anders omgaan met hooggevoeligheid;
Baas over jouw eigen energie!

Tijdens deze lesdag o.l.v. Sascha Mols ontdek je hoe je jouw energie kunt managen en verhogen. Ook leer je hoe je in jouw eigen energie kunt blijven wanneer je in contact bent met anderen. Wat doe je met jouw energie? Verlies je makkelijk energie? Absorbeer je energie van anderen of geef je jouw eigen energie weg? Je ontdekt het in deze training.


Soul Art

Deze 5-daagse training o.l.v. Elisabeth Veerbeek maakt als module 1 onderdeel uit van de jaartraining The creative medium, maar je kunt ook los deelnemen. In deze creatieve module/training leer je om readings te geven aan klanten met behulp van kunst. De trainingen combineren creativiteit, intuïtie en mediumschap.


Spirit Art

Deze 5-daagse training o.l.v. Elisabeth Veerbeek maakt als module 2 onderdeel uit van de jaartraining The creative medium, maar je kunt ook los deelnemen. In deze creatieve training leer je om medium consulten te geven aan klanten met behulp van kunst. De training combineert creativiteit, intuïtie en mediumschap.


Trainingsdag Human Design

Deze introductie o.l.v. Martin Doolaard betreft een boeiende en inspirerende dag voor mensen met interesse in een moeitelozer leven. Je ontdekt hoe je in flow kunt leven met jeZelf en jouw energetische blauwdruk. Het is een interactieve dag met veel ruimte voor jullie eigen inbreng, we maken opdrachten en doen ook fysieke -en ontspanningsoefeningen.


Masterclass FlOW en los-laten

Tijdens deze inspirerende lesdag o.l.v. Martin Doolaard van Natuurlijk geïnspireerd leer je hoe makkelijk los-laten werkt en hoe je daarmee je energie kunt verhogen. Je leert een scala aan krachtige zelfhulpoefeningen die je op ieder moment kunt toepassen en je kiest welke het beste bij jou passen.


Los te volgen trainingen van Sensibel Academie

Sensibel Academie van Sandra Valk biedt naast de opleiding tot Energetisch zelfheling therapeut en de verkorte specialisaties volop los te volgen trainingen. De trainingen worden verzorgd door diverse trainers/docenten uit het team van Sensibel Academie. Hieronder vind je het aanbod.

Kwantumbewustzijn, meditatie & Creatie (4 dagen)
Leer effectief manifesteren vanuit een hoge frequentie!
In deze inspirerende training o.l.v. Sascha Mols en Jacqueline van Wijk ontdek je in 4 dagen of 8 avonden hoe je via geleide meditatie, visualisatie en oefeningen de bewuste creator van je eigen werkelijkheid kunt worden. Je ontdekt ook hoe je energetisch in elkaar zit en hoe je vanuit je hart, je intuïtie en jouw unieke essentie kunt leven. Je leven zal na deze training niet meer hetzelfde zijn!

Verhoog je bewustzijn in 5 stappen (1 lesdag). Tijdens deze inspirerende lesdag o.l.v. Sandra leer je hoe je jouw bewustzijn kunt ontwikkelen en trainen naar een verhoogd bewustzijn. Je ontdekt welke hersengolven en bewustzijnsstaten er zijn en vanuit welke staat je het beste kunt afstemmen op de wereld van niet-fysieke energie om healing of reading te geven of een brug te slaan tussen je bewuste denken en je onderbewustzijn, om van daaruit oude ongewenste neigingen te kunnen transformeren.

Reis door de chakra’s (1 lesdag). Tijdens deze lesdag o.lv. Jacqueline maken we een reis door de 7 hoofdchakra’s. De chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam die verband houden met fysieke, psychologische en spirituele processen. Wanneer jouw chakra’s op een gezonde manier functioneren en wanneer de energie vrijelijk door jouw centrale kanaal kan doorstromen, is de weg vrij om jouw unieke essentie te gaan leven. Daar gaan we tijdens deze lesdag dan ook mee aan de slag.

Healing van het innerlijke kind (2 dagen). In deze intieme 2-daagse training o.l.v. Sandra en Sanne maken we op een diep niveau contact met onze innerlijke kinddelen. Oude mechanismen die je vroeger hebben gediend maar die jou in je volwassen leven weerhouden om in je kracht te staan, worden in deze training inzichtelijk gemaakt om ze vervolgens te kunnen loslaten.

Shadows, Surrender & other Scary stuff (2 dagen). In this 2-day training by LulaKai, you’ll learn why we suppress our own dark sides & project them on things/people outside ourselves. You will experience what it feels like to find ease in your shadows, courage in your fears, stop fixing & start living a joyful authentic life with all there is. Take a deep dive. Because the best journey is the one towards yourself. You are you & that is your power. De training is Engelstalig maar Lula spreekt ook gewoon Nederlands.

Coaching & Communicatievaardigheden (3 dagen)
In deze super waardevolle training o.l.v. Daisy leer je de basis voor het voeren van coaching gesprekken. Je ontdekt welke communicatievaardigheden er zijn en hoe je deze kunt inzetten in sessies of trajecten met klanten. Je ontvangt schriftelijke informatie in de vorm van een reader, maar de training is vooral ervaringsgericht. Je oefent in 2- en 3-tallen met het voeren van gesprekken. De sfeer is informeel, speels en inspirerend.

Healing 1 Energetisch (2 dagen)
In deze ervaringsgerichte heerlijke training o.l.v. Sascha leer je hoe je healing kunt geven vanuit je eigen energie; vanuit een hoge intentie, vanuit je hart en in verbinding met de energie van de aarde en het grotere geheel. Je kunt het geleerde gelijk toepassen in de praktijk!

Healing 2 Spiritueel (3 dagen)
Dit is het vervolg van de training Healing 1. In deze bijzondere training o.l.v. Sascha Mols leer je hoe je healing kunt geven in samenwerking met gidsen, healing helpers en andere hogere energieën uit de spirituele wereld. Op dag 3 wordt er tevens aandacht besteed aan het geven van healing op fysiek niveau.

Reading & Mediumschap basis (5 dagen)
In deze prachtige training o.l.v. Elisabeth leer je hoe je kunt afstemmen op de energie van mensen en van overledenen. Je leert hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen die herkenbaar zijn voor een ontvanger. Je gaat aan de slag met het lezen van de chakra’s, kleurbetekenissen, contact maken met overleden dierbaren en nog veel meer!

Mediumschap mixed levels (5 dagen)
Deze training o.l.v. Elisabeth is voor mensen met enige ervaring op het gebied van mediumschap. Het niveau is ‘gemengd’. Beginners worden aangeraden om met de training Reading en Mediumschap te beginnen. Er wordt aandacht besteed aan psychic reading, mediamieke reading, demonstratie mediumschap en geïnspireerd spreken.

De therapeutische sessie (2 dagen)
Deze training o.l.v. Sandra of Daisy kun je alleen volgen nadat je de training ‘Coaching en Communicatievaardigheden’ hebt gevolgd, bij Sensibel of elders. Ervaring met reading en mediumschap is een pré. In deze module gaan we aan de slag met vraagtechnieken en manieren van afstemmen om in zeer korte tijd bij de kern van een probleem te komen.

Moeiteloos Coachen en pijnbevrijding (1 lesdag)
Deze lesdag o.l.v. Marlon Brammer is alleen toegankelijk voor gevestigde coaches en therapeuten of coaches en therapeuten in opleiding. Vanuit de methode ‘Moeiteloos helen’ leert Marlon je hoe je de zelfgenezende vermogens bij cliënten kunt aanspreken door niet langer je emoties en oordelen te onderdrukken.

Direct toepasbare therapeutische technieken (2 dagen)
Tijdens deze lesdagen o.l.v. Bianca en Sandra leer je allerlei oefeningen uit o.a. het Systemisch werken, de NLP, healing en mediumschap, die je in kunt zetten tijdens een coaching sessie of een therapeutische sessie. De training is alleen toegankelijk voor gevestigde coaches en therapeuten of coaches en therapeuten in opleiding.

Creëer jouw SoulBusiness (2 dagen). De Nieuwe wereld die zich voor ons aan het ontvouwen is, vraagt een andere manier van ondernemen. Daar waar we gewend zijn om in een wereld te leven van hard werken, presteren, strategieën en actieplannen mogen we nu juist zakken in ons Zijn en voelen welke richting we op mogen gaan. Dit doen we door tijdens deze twee Soul Business dagen o.l.v. Karishma af te stemmen op jouw eigen Spirit en de Spirit van jouw Business. Je ontdekt het nieuwe ondernemen; moeiteloos, met gemak en vanuit flow.

Systemisch coachen en opstellingen (4 dagen)
In deze 4-daagse ervaringsgerichte training o.l.v. Bianca Meijsen leer je hoe je Systemisch Werk kunt toepassen in jouw eigen praktijk. In verbinding met ‘het energetische veld’ en de universele wetten kun je Familie Opstellingen ook in 1-op-1 sessies toepassen in de praktijk!


Centrum Sensibel