Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Trainingen

Bekijk het overzicht aan trainingen voor het verhogen van je bewustzijn en frequentie, innerlijk kind werk, coaching, healing, reading en mediumschap, omgaan met HSP en nog veel meer! De trainingen zijn voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.

 


Trainingsdag Human Design

Deze introductie o.l.v. Martin Doolaard betreft een boeiende en inspirerende dag voor mensen met interesse in een moeitelozer leven. Je ontdekt hoe je in flow kunt leven met jeZelf en jouw energetische blauwdruk. Het is een interactieve dag met veel ruimte voor jullie eigen inbreng, we maken opdrachten en doen ook fysieke -en ontspanningsoefeningen.


Masterclass FlOW en los-laten

Tijdens deze inspirerende lesdag o.l.v. Martin Doolaard van Natuurlijk geïnspireerd leer je hoe makkelijk los-laten werkt en hoe je daarmee je energie kunt verhogen. Je leert een scala aan krachtige zelfhulpoefeningen die je op ieder moment kunt toepassen en je kiest welke het beste bij jou passen.

 


Trainingsavonden Moeiteloos Zijn

Op 1 of 2 woensdagavonden per maand geeft Kim Elberse van Horizon (zijnspsycholoog, trainer en coach) de training Moeiteloos Zijn. Leer stress en zorgen te transformeren en in te zetten als katalysator om moeiteloos te leven.

 


Realiseer jouw droomlevenRealiseer Jouw Droomleven (na een burn-out)

In 10 maanden weer fit en vitaal! Tijdens deze training o.l.v. Bianca Meijsen krijg je alles om jouw droomleven te realiseren. Je leert o.a. waarom de burn-out zo’n impact heeft op jouw leven nu. Welke klachten het gevolg van de burn-out zijn. Wat de onderliggende, vaak emotionele, oorzaak is. En vooral op welke manier jij nu weer de controle terug krijgt zodat je eindelijk het leven leeft waar je misschien nu nog alleen maar van kan dromen.


Los te volgen trainingen van Sensibel Academie

Sensibel Academie van Sandra Valk biedt naast de opleiding tot Energetisch zelfheling therapeut en de verkorte specialisaties volop los te volgen trainingen. De trainingen worden verzorgd door diverse trainers/docenten uit het team van Sensibel Academie. Hieronder vind je het aanbod.

Programma voor zelfheling (12 weken)  Nieuw! Voor mensen met (ernstige) fysieke klachten en aandoeningen heeft Sensibel Academie een bijzonder intensief en effectief programma van 12 weken samengesteld. Het betreft een unieke retreat in Nederland (Capelle aan den IJssel)! Je verblijft in totaal 12 nachten in een hotel in de buurt, om je zodoende volledig te kunnen richten op herstel en her-programmering. Je leert hoe je de bewuste regisseur van jouw eigen leven en gezondheid kunt worden.

Bundel module 1: Verhoog je bewustzijn en frequentie! (3 dagen)
Tijdens 3 inspirerende lesdagen ontdek je hoe je jouw bewustzijn en frequentie kunt verhogen en hoe je het leven kunt creëren waar je werkelijk naar verlangt.  Deze bundel betreft een combinatie van module 1.1, 1.2 en 1.3. Bij inschrijving en betaling ineens ontvang je bijna 30 euro korting.

 

Module 1.1: Lesdag Creatie, meditatie & manifestatie
Leer effectief manifesteren! Tijdens deze inspirerende lesdag o.l.v. Sascha Mols ontdek je hoe je via geleide meditatie, visualisatie en oefeningen de bewuste creator van je eigen werkelijkheid kunt worden en het leven kunt creëren waar je werkelijk naar verlangt. Je ontdekt het hoe en waarom van het leven op aarde en hoe je vanuit je hart, je intuïtie en jouw unieke essentie kunt leven. Een onmisbare training in ieders spirituele ontwikkeling.

Module 1.2: Lesdag Energiemanagement en hartcoherentie
Verhoog je frequentie! Tijdens deze lesdag o.l.v. Sascha Mols ontdek je hoe je jouw energie kunt managen en verhogen. Je ontdekt hoe je in jouw eigen energie kunt blijven wanneer je in contact bent met anderen. Wat doe je allemaal met jouw energie en wat bereik je daarmee? Je ontdekt het in deze training. De training is voor iedereen geschikt en met name voor hoog sensitieve mensen (HSP). Onderdeel is het trainen van hartcoherentie.

Module 1.3: Lesdag Verhoog je bewustzijn in 5 stappen
Tijdens deze inspirerende lesdag o.l.v. Sandra Valk leer je hoe je jouw bewustzijn kunt ontwikkelen en trainen naar een verhoogd bewustzijn. Je ontdekt welke hersengolven en bewustzijnsstaten er zijn en vanuit welke staat je het beste kunt afstemmen op de wereld van niet-fysieke energie. Ook ontdek je hoe je een brug kunt slaan tussen je bewuste denken en je onderbewustzijn, om van daaruit oude ongewenste neigingen te kunnen transformeren.

Module 2: Training Bewustwording aan de hand van de elementen
In deze 2-daagse training o.l.v. Jacqueline van Wijk leer je hoe je vanuit jouw hart, intuïtie en unieke essentie kunt leven. Aan de hand van de elementen ontdek je de uitdagingen van jouw leven. Je leert de stem van jouw mind herkennen en ontdekt wat je kunt doen om het leven te gaan leiden waar je voor bestemd bent.

 

Lesdag Reis door de chakra’s
Tijdens deze lesdag o.lv. Jacqueline van Wijk maken we een reis door de 7 hoofdchakra’s. De chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam die verband houden met fysieke, psychologische en spirituele processen. Wanneer jouw chakra’s op een gezonde manier functioneren en wanneer de energie vrijelijk door jouw centrale kanaal kan doorstromen, is de weg vrij om jouw unieke essentie te gaan leven. Daar gaan we tijdens deze lesdag dan ook mee aan de slag.

Healing van het innerlijke kind (2 dagen).
In deze intieme 2-daagse training o.l.v. Sanne van Rossen en LulaKai Smit maak je op een diep niveau contact met je innerlijke kinddelen. Oude mechanismen die je vroeger hebben gediend maar die jou in je volwassen leven weerhouden om in je kracht te staan, worden in deze training inzichtelijk gemaakt om ze vervolgens te kunnen loslaten.

Shadows, Surrender & other Scary stuff (2 dagen). In this 2-day training by LulaKai Smit you’ll learn why we suppress our own dark sides & project them on things/people outside ourselves. You will experience what it feels like to find ease in your shadows, courage in your fears, stop fixing & start living a joyful authentic life with all there is. Take a deep dive. Because the best journey is the one towards yourself. You are you & that is your power. De training is Engelstalig maar Lula spreekt ook gewoon Nederlands.

Coaching & Communicatievaardigheden (3 dagen)
In deze super waardevolle training o.l.v. Martin Doolaard leer je de basis voor het voeren van coaching gesprekken. Je ontdekt welke communicatievaardigheden er zijn en hoe je deze kunt inzetten in sessies of trajecten met klanten. Je ontvangt schriftelijke informatie in de vorm van een reader, maar de training is vooral ervaringsgericht. Je oefent in 2- en 3-tallen met het voeren van gesprekken. De sfeer is informeel, speels en inspirerend.

Healing training (2 dagen)
In deze ervaringsgerichte heerlijke training o.l.v. Sascha Mols en Sandra Valk leer je hoe je healing kunt geven vanuit je eigen energie; vanuit een hoge intentie, vanuit je hart en in verbinding met de energie van de aarde en het grotere geheel. Je kunt het geleerde gelijk toepassen in de praktijk!

 

Reading & Mediumschap basis (5 dagen)
In deze prachtige training o.l.v. Elisabeth Veerbeek leer je hoe je kunt afstemmen op de energie van mensen en van overledenen. Je leert hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen die herkenbaar zijn voor een ontvanger. Je gaat aan de slag met het lezen van de chakra’s, kleurbetekenissen, contact maken met overleden dierbaren en nog veel meer!

 

Mediumschap mixed levels (5 dagen)
Deze training o.l.v. Elisabeth Veerbeek is voor mensen met enige ervaring op het gebied van mediumschap. Het niveau is ‘gemengd’. Beginners worden aangeraden om met de training Reading en Mediumschap te beginnen. Er wordt aandacht besteed aan psychic reading, mediamieke reading, demonstratie mediumschap en geïnspireerd spreken.

Moeiteloos Coachen en pijnbevrijding (1 lesdag)
Deze lesdag o.l.v. Marlon Brammer is alleen toegankelijk voor gevestigde coaches en therapeuten of coaches en therapeuten in opleiding. Vanuit de methode ‘Moeiteloos helen’ leert Marlon je hoe je de zelfgenezende vermogens bij cliënten kunt aanspreken door niet langer je emoties en oordelen te onderdrukken.

 

Direct toepasbare therapeutische technieken (2 dagen)
Tijdens deze lesdagen o.l.v. Bianca Meijsen en Sandra Valk leer je allerlei oefeningen uit o.a. het Systemisch werken, de NLP, healing en mediumschap, die je in kunt zetten tijdens een coaching sessie of een therapeutische sessie. De training is alleen toegankelijk voor gevestigde coaches en therapeuten of coaches en therapeuten in opleiding.

 

Extra Module: Een eigen praktijk (1 lesdag)
In deze praktische training ontdek je wat er allemaal voor nodig is om een eigen praktijk te starten. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het schrijven van wervende teksten en het manifesteren van klanten die jij graag wilt. Een onmisbare module voor een ieder die een goedlopende praktijk van de grond wil krijgen!

 

Systemisch coachen en opstellingen (4 dagen)
In deze 4-daagse ervaringsgerichte training o.l.v. Bianca Meijsen leer je hoe je Systemisch Werk kunt toepassen in jouw eigen praktijk. In verbinding met ‘het energetische veld’ en de universele wetten kun je Familie Opstellingen ook in 1-op-1 sessies toepassen in de praktijk!

 


Centrum Sensibel