Trainingen/overige

Trainingen/overige

Je kunt bij Centrum Sensibel terecht voor diverse trainingen en andere activiteiten op het gebied van bewustzijn, meditatie, bewustwording, intuïtieve- en spirituele ontwikkeling, healing, zelfheling, reading en mediumschap. 

Activiteiten voor Bewustwording en eigen proces
Jouw eigen ontwikkeling staat in deze activiteiten centraal. Het opdoen van kennis, (geleide) meditatie, visualisatie en oefeningen spelen een grote rol in de trainingen. Trainingen zijn o.a. Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikking, Baas over jouw eigen energie, Verhoog je bewustzijn in 5 stappen, Healing van het innerlijke kind en Realiseer je eigen levensgeluk.

 


Spirituele ontwikkeling voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Iedere eerste woensdagmiddag van de maand kunnen kinderen terecht voor spirituele ontwikkeling. 

 


Spirituele ontwikkeling voor jongeren van 12 t/m 20 jaar. Iedere eerste maandagavond van de maand kunnen jongeren terecht voor spirituele ontwikkeling. 

 


Coaching en Healing trainingen
In deze trainingen ga je aan de slag met anderen. trainingen zijn o.a. Coaching en communicatievaardigheden, healing trainingen en trainingen in reading en mediumschap.

 


Reading & Mediumschap en Art & Mediumschap

In deze trainingen leer je hoe je energie kunt lezen van mensen en overledenen en hoe je kunst kunt combineren met mediumschap.

 

Trainingen voor coaches en therapeuten (i.o.) 
Deze trainingen zijn alleen toegankelijk voor al gevestigde coaches en therapeuten of mensen in opleiding, bij Sensibel of elders. Trainingen zijn bijvoorbeeld Meditatie begeleiden, Moeiteloos coachen en pijnbevrijding en Systemisch werken.

 

OPEN DAGEN en avonden.
Ieder jaar zijn er verschillende gelegenheden waarop je gratis en vrijblijvend kennis kunt komen maken met de activiteiten van Sensibel Academie en Centrum Sensibel. Je kunt terecht voor informatie en gratis introductielessen/proeflessen.

 

Agenda alle activiteiten
Hierin vind je de activiteiten op volgorde van datum. De activiteiten worden aangeboden door Sensibel Academie en door andere ondernemers die vanuit Centrum Sensibel werken.

 

Overige activiteiten
In het centrum vinden nog veel meer inspirerende activiteiten plaats. Yoga, Club Zin in! voor gevoelige kinderen, de workshops o.l.v. Marlon Brammer, Mediums op het podium, Quantum Touch en Tao trainingen o.l.v. Marion Groenendal en oefendagdelen voor therapeuten, healers en mediums (i.o.)!

 

 

© Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn is als opleidingsinstelling geregistreerd bij het CRKBO. Opleidingen en trainingen zijn hierdoor in de meeste gevallen als studiekosten aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.