Trainingen

Trainingen

Klik op de onderstreepte naam van de training of workshop voor meer informatie, data en tarieven.

Interesse? Kom dan naar de Open dag op zondag 16 december 2018 of de Open inloopmiddag op zondag 6 januari 2019.

Training Bewustwording, meditatie & intuïtieve ontwikkeling (BM&IO).6 lesdagen. De volgende groep gaat op zondag 13 januari 2019 van start. Deze inspirerende training maakt onderdeel uit van de opleiding tot Energetisch zelfheling therapeut. Je kunt het echter ook voor je eigen ontwikkeling volgen. Daarnaast is de training geschikt als basis voor mensen die later verder willen met Healing of Reading en Mediumschap. Je leert hoe je via meditatie, visualisatie, zelf-healing en oefeningen tot spiritueel bewustzijn kunt komen. Je ontdekt hoe je jouw bewustzijn en energie kunt verhogen en hoe je het leven kunt creëren waar je werkelijk naar verlangt. Je wordt je bewust van je zielenleiding, jouw unieke verbinding met de Bron, je scheppende kwaliteiten en zelf-genezende vermogens. Docent: Sandra Valk (5 dagen) en Jacqueline van Wijk (1 dag). Assistente Sascha Mols.

Training Coaching, Healing en Reading. 10 lesdagen. In deze training leer je de basis van het voeren van coaching gesprekken en het geven van healing- en reading sessies. Deze training is alleen toegankelijk voor deelnemers die eerst de training Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling hebben gevolgd. De training maakt onderdeel uit van de opleiding tot Energetisch Zelfheling Therapeut, maar je kunt ook los deelnemen. Na deze training kun je beslissen of je verder wilt met deel 3 van de opleiding. Je kunt hierna ook eventueel verder met Reading & Mediumschap bij Elisabeth Bieze-Veerbeek. De training gaat op zaterdag 12 januari van start. In het najaar van 2019 gaat de training op zondag 8 september van start. Docent: Sandra Valk.

 

Weekendtraining Art en Soul. 2 lesdagen (weekend van 17 en 18 november). Tijdens deze tweedaagse training o.l.v. Elisabeth Bieze-Veerbeek leer je hoe je via visualisatie en creatieve uitingen jouw soul, jouw spirit tot uiting brengt. In januari 2019 gaat de opleiding ‘Art en Mediumschap‘ van start. Deze training kan
als voortraject dienen, maar je kunt ook gewoon los deelnemen.

 

Bewust Zijn en Spirituele ontwikkeling. 8 lesavonden. De volgende training gaat op dinsdag avond 22 januari 2019 van start. Wil jij jezelf bevrijden van gewoontes die een gelukkig, gezond en succesvol leven in de weg staan? Geef je dan op voor deze training. De training is gebaseerd op theorie, geleide meditatie, visualisatie en oefeningen. Spirituele ontwikkeling wijst je de weg naar jouw unieke essentie. Je gevoel is je kompas. Docent: Jacqueline van Wijk. Deze training is bedoeld voor mensen die vooral aan de slag willen met hun eigen proces.

 

Training Reading en Mediumschap 1. 6 lesdagen. Deze training gaat op zondag 13 januari 2019 van start. In de training leer je hoe je kunt afstemmen op de wereld van energie en de spirituele wereld. Je leert hoe je energie kunt lezen vanuit het aura en de chakra’s van mensen. Daarnaast ontdek je hoe je contact kunt maken met overleden in de spirituele wereld om informatie en boodschappen door te geven. Docent: Elisabeth Bieze-Veerbeek

 

Training Mediumschap 2: 6 lesdagen. Dit is het vervolg van de training Reading en Mediumschap 1.
Deze training gaat op 12 januari 2019 op zaterdagen van start. Je leert hoe je de informatie en boodschappen vanuit de spirituele wereld makkelijker kunt vertalen naar woorden. Je consulten verdiepen. Docent: Elisabeth Bieze-Veerbeek

 

Blue goddess women eye, multicolor background with oriental mandala ornament. eye contact

Training Mediumschap 3: 6 lesdagen. Dit is het vervolg van de training Mediumschap 2. Deze training gaat in het najaar van 2019 op zaterdagen van start. In deze verdiepende training leer je hoe je steeds concretere informatie kunt ontvangen uit de spirituele wereld. Ook wordt er dieper ingegaan op demonstratie mediumschap. Mensen die elders al opleidingen of trainingen op het gebied van mediumschap hebben gevolgd, kunnen alleen deelnemen na een korte telefonische intake met Elisabeth Bieze-Veerbeek (docent).

 

Training Healing 1: Energetische healing. 5 lesavonden (start op donderdag avond 24 januari 2019). In deze basistraining leer je hoe je healing kunt geven vanuit je eigen energie; vanuit je hart en in verbinding met de energie van de aarde en het grotere geheel. Docent: Sandra Valk.

 

Training Healing 2: Spirituele healing. 5 lesavonden (start op donderdag avond 21 maart 2019). In deze training leer je hoe je healing kunt geven met behulp van gidsen, healing helpers en andere hogere energieën uit de spirituele wereld. Docent: Sandra Valk.

 

Training ‘Healing van het innerlijke kind‘. 4 lesavonden (Donderdag avond 30 mei en 6, 13 en 27 juni 2019). In deze intieme training maken we op een diep niveau contact met onze innerlijke kinddelen. Oude mechanismen die je vroeger hebben gediend maar die je in je volwassen leven weerhouden om in je kracht te staan, worden in deze training inzichtelijk gemaakt om ze vervolgens te kunnen loslaten. Begeleider: Sandra Valk.