Trasformatie coaching Esmeralda Beelt

Op maandag, woensdag en vrijdag overdag en op maandag en donderdag avonden kun je in de praktijkruimte van Centrum Sensibel terecht voor transformatie coaching op afspraak. Coaching via Skype is ook een optie. Neem contact op met Esmeralda via info@vitaalinbeelt.nl of 06  24 54 93 62. Website: www.vitaalinbeelt.nl.

Klik HIER voor het profiel van Esmeralda. Naast de coaching die Esmeralda biedt, is zij bij Sensibel ook contactpersoon voor de zaalverhuur.

Esmeralda Beelt is begonnen als voedingsdeskundige en lifestyle coach. Daarna heeft zij zich bekwaamd in het begeleiden van mensen naar persoonlijke transformatie op emotioneel en fysiek niveau. Vanuit haar bedrijf ‘Vitaal in Beelt’ begeleidt zij mensen een vitaler leven te leiden en hun volle potentie te benutten. Dit doet zij door coaching aan te bieden die fysiek en emotioneel empowert en helpt ieders unieke talenten te ontdekken en te gebruiken.

 

Losse coaching sessies
Naast de bestaande coachingsprogramma kun je ook terecht voor losse coaching sessies. In een coaching sessie gaat zij in op jouw specifieke hulpvraag.  Een losse coaching sessie van een uur bedraagt €65,-