Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Inhoud van de opleiding

De opleiding bestaat uit 3 delen en diverse modules/trainingen. In deel 2 en 3 oefen je voornamelijk in 2-tallen (cliënt/therapeut). Zodoende blijf je werken aan jouw eigen proces. Je ervaart aan den lijven de effectiviteit van de therapievorm en tegelijkertijd leer je het toepassen.

In de opleiding leer je hoe je vanuit een verhoogde staat van bewustzijn en frequentie met cliënten kunt werken. Het trainen van jouw hersengolven en hartcoherentie spelen hierin een grote rol. Je ‘mind’ komt op een laag pitje te staan en je voelt je fijn; dat is het uitgangspunt. Je werkt geheel intuïtief en aangekoppeld op het grotere geheel, van waaruit alles mogelijk is.

In een therapeutische sessie ga je na het voorgesprek naast de cliënt zitten. Je gaat vervolgens eerst zelf naar de staat waarin jij de cliënt wilt brengen en je neemt de cliënt hier als het ware in mee. In die staat is er verbinding tussen het bewuste denken en het onderbewustzijn. In het onderbewustzijn liggen trauma’s, patronen, beperkende overtuigingen en blokkades/ladingen opgeslagen. Vanuit een verhoogde staat van bewustzijn komt de cliënt makkelijk tot inzichten en kan er gelijk tot transformatie en heling worden overgegaan. Het alsnog laten uiten van onverwerkte emoties is hierbij van groot belang. Het lichaam en onbewuste van de cliënt wijzen de weg. Als therapeut leer je hierop intunen.

Onderdeel van de sessies is het ‘googelen in het onderbewustzijn’ van de cliënt. Cliënten komen zelf met antwoorden. We gaan uit van de zelfhelende vermogens van ieder mens. Je leert hoe je als therapeut ‘in gesprek kunt gaan’ met een klacht of aandoening, om zodoende de onderliggende, vaak emotionele oorzaak van klachten te achterhalen en helen. Je leert gaandeweg om intuïtief de ‘juiste’ vragen te stellen. Hiervoor krijg je alle tools en vervolgens is het een kwestie van kilometers maken.

Naast het opsporen en ontladen leer je cliënten hoe zij zelf thuis met behulp van (geleide) meditatie, visualisatie en oefeningen regie kunnen krijgen over hun leven en gezondheid. Informatie kunnen geven aan cliënten over de manier waarop wij mensen onze eigen werkelijkheid creëren, komt hierbij ook aan de orde.

Een sessie wordt steevast afgesloten met het visualiseren van de gewenste toekomst vanuit een hogere staat van bewustzijn en frequentie.

Let op: Als therapeut stel je geen diagnoses en je geeft geen advies omtrent het gebruik van medicatie. De therapie is bedoeld als complementair aan (medische) behandelingen onder begeleiding van artsen of andere hulpverleners binnen de reguliere geneeskunde en hulpverlening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *