Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Update Coronatijd

12 mei 2020, Capelle aan den IJssel.

Nou, ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik kan wel zeggen dat ik afgelopen maanden een complete metamorfose heb ondergaan. De rust en ruimte die deze situatie mij bood was eigenlijk precies wat ik nodig had, na zovele jaren keihard werken. Ik ben aan het trainen geslagen in mijn centrum. De ruimtes stonden toch leeg, dus ik kon er net zo goed iets constructiefs mee doen nietwaar? Ook ben ik aan de slag gegaan met gezonde voeding, o.l.v. de orthomoleculaire voedingsdeskundige die vanaf juni in het centrum komt werken (Marianne van der Spek). Daarnaast ben ik regelmatig de natuur in gegaan om te wandelen of fietsen. En wat een heerlijk weer was het al die weken! Ik heb er met volle teugen van genoten. Ook heb ik bijna dagelijks gemediteerd, om zo weer in nauwer contact met mijn zielenstem te komen, die zich in mijn geval presenteert als een collectief. Inmiddels ben ik 8 kilo lichter, mijn hartslag is nog nooit zo rustig geweest en daarnaast ben ik weer heel wat wijzer geworden over de gang van zaken in de wereld en de manier waar we hier op zouden kunnen reageren. Hierover wil ik jullie graag meer vertellen in deze blog.

Zoals ik in mijn vorige blog al beschreef, had ik als empaat best even een paar weekjes de tijd nodig om in het begin van deze situatie alle onrust die ik om mij heen ervoer, in mijzelf te kunnen kalmeren. Daarnaast had ik het ook regelmatig moeilijk met mijn eigen mind, die van alles van deze situatie vond. Ik kon in eerste instantie maar niet begrijpen hoe de media en overheid zo de nadruk konden leggen op de ernst van de situatie. Wisten ze dan echt niet wat voor massahysterie ze hiermee teweeg brachten en hoe dit het immuunsysteem van mensen juist negatief zou beïnvloeden? Er klopte voor mijn gevoel niks van en ik was onder de indruk van de hoeveelheid mensen (ook in mijn omgeving) die zonder meer geloofden dat er:
1. Een heel ernstig virus is die onze levens zou bedreigen.
2. Er heel veel mensen dood zouden gaan als we ons niet aan de maatregelen zouden houden.
3. Wij asociaal zouden zijn wanneer we hier niet naar zouden luisteren, want je zou zomaar de kwetsbaren in onze samenleving kunnen besmetten en dus vermoorden.

Wat mij betreft heb ik nog geen enkel bewijs gezien van deze zogenaamde feiten. De cijfers zeggen dat er inmiddels zo’n 5500 doden in Nederland zijn gevallen ten gevolge van het virus, maar een paar jaar geleden zijn er meer dan 7000 mensen overleden ten gevolge van het Sars virus, en toen hebben we deze maatregelen ook niet genomen. Het dodental staat nu, na zo’n 3 maanden, wereldwijd op zo’n 286.000, wat in vergelijking tot het aantal mensen dat dagelijks wereldwijd sterft (zo’n 160.000), niet echt spectaculair te noemen is.

Nu zullen er veel mensen zijn die zeggen dat dit juist komt vanwege de maatregelen die er zijn getroffen, en dat we op deze manier hebben voorkomen dat de situatie op de IC’s verder uit de hand is gelopen. Zelf geloof ik dat we nog een beter resultaat hadden kunnen krijgen wanneer de media en overheid helemaal niks van dit naar buiten hadden gebracht, want waar jij je aandacht op richt, groeit. En als ze dan iets hadden kunnen doen, was het om de mensen te informeren op welke manier zij hun immuunsysteem zouden kunnen versterken. Waarom zijn daar geen complete campagnes aan besteed?

Tegelijkertijd kan ik zien wat een cadeautje dit gebeuren is geweest voor de gezondheid van de aarde en voor veel mensen. Ik hoor overal geluiden om mij heen dat mensen tot rust komen na al die drukte van afgelopen jaren en de natuur heeft er volgens mij nog nooit zo prachtig bij gestaan. Tja, dubbel altijd, het leven. Ik denk dat het belangrijk is dat we hier onze lering uittrekken en dat we eens diep nagaan hoe we na deze periode verder willen. Zelf heb ik mij in ieder geval voorgenomen om vanaf nu mijn balans nauwlettend in de gaten te houden. Ik hoop dat anderen dit ook zullen gaan doen. Meer tijd om te lummelen en rusten, meer bewegen, gezond eten, minder vlees (was ik al mee bezig), minder vliegen, minder autorijden; dan blijft de aarde gezond en wij ook.

Ik had laatst mijn zus aan de telefoon en zij zei: ‘De experts zeggen het en dan geloof ik het. Iedereen moet zich hieraan houden en jij dus ook!’ Uhuh. Ik luister al jaren niet naar het journaal en ik lees geen kranten, sinds mij duidelijk is geworden dat de media alles behalve neutraal is. En naar artsen, wetenschappers en experts die op 3d niveau functioneren, luister ik al helemaal niet. Voor de goede orde, sindsdien heb ik artsen die helemaal openstaan voor hetgeen ik doe en die zelf ook dergelijke ervaringen hebben naar mate ze meer begonnen te mediteren. Tot zover de wet van aantrekking. Maar luisteren naar de mainstream media deed ik al niet, dus waarom zou ik dit nu dan wel doen? Ik heb maar 1 autoriteit en dat is de Bron. Toch was het voor mij even lastig om te voelen dat ik in deze tijd meer dan ooit een afwijkende visie leek te hebben. Sommige mensen kan ik nu echt niet meer bereiken.

Sinds ik dit werk ben gaan doen is het mij steeds duidelijker geworden dat iets alleen maar waarheid kan worden, als je het gelooft. Zo heb ik ongeveer een jaar geleden ingezien dat mensen niet zozeer doodgaan aan enge ziekten zoals kanker of wat dan ook, maar wel aan de overtuiging dat dit zo is. Dit is vergelijkbaar met de film ‘The matrix’. Neo ontdekte dat het niet de kogels waren die hem van het leven konden beroven, maar het geloof hierin. ‘There is no spoon’. Wij mensen zijn als een soort computer en ons onderbewustzijn zit boordevol conditioneringen en programma’s die nog gestoeld zijn op het idee dat lichaam en geest gescheiden zijn. De stemmen van het collectief die wij geïnternaliseerd hebben vertellen ons van alles, en hiermee houden we juist onze werkelijkheid in stand, tot het moment dat je gaat ‘mindstretchen’. Er is namelijk veel meer mogelijk dan wij aanvankelijk dachten. We zijn in staat om ons leven en onze gezondheid te ‘her-programmeren’ door onze aandacht te verleggen van beperking en afscheiding naar mogelijkheden en verbinding.

Ons programma zei tot voor kort dat wat de dokters of politici zeggen, waar is. Als een arts zegt dat je nog maar 6 maanden te leven hebt, dan is de kans gelijk zeer groot dat dit inderdaad gaat gebeuren. Vaak wordt er gekeken naar statistieken. Het heeft mij afgelopen jaren verbaasd dat de vele mensen die wonderbaarlijk zijn genezen van ziektes zoals Kanker, niet in de mainstream media worden getoond. Waarom zou dat zo zijn? Omdat er andere belangen meespelen. Goedkopere of natuurlijke middelen en alternatieve geneeswijzen bedreigen de welvaart van degenen die op dit moment de patenten op duurdere middelen in handen hebben. En dus mogen we het niet zien.

Velen hebben het contact met onze innerlijke raadgever(s) verloren. Sommigen (en ik was daar natuurlijk voorheen ook één van) hebben onze macht volledig uitbesteed aan iets wat zich buiten ons bevindt, terwijl onze innerlijke raadgevers iets heel anders zouden zeggen.

In mijn beleving zijn ziekten en klachten niets meer dan signalen dat je ergens van jouw ware zelf vandaan bent weggegaan. Emotionele of fysieke klachten en aandoeningen vragen echter van jou om uit de ratrace van het leven te stappen en eens te gaan luisteren naar de stem van je hart of van je innerlijk. En die stem kun je alleen maar horen wanneer de schreeuwende stem van je mind en het collectief stil(ler) wordt. M.a.w., je krijgt de kans om bij jezelf te komen om te ontdekken wat daar speelt.

Vanuit wetenschappelijk oogpunt bezien zouden we Beta hersengolven moeten leren reduceren en Alpha gaan trainen, om in contact te komen met het onderbewustzijn (Theta), om van daaruit te kunnen her-programmeren. Je zou dan ook bewust Delta golven kunnen ervaren, waarmee je jouw unieke verbinding kunt ontdekken met de Bron van alles. En dat is precies wat ik heb gedaan. Daarnaast kun je jouw frequentie verhogen door je aandacht structureel en consequent te leren richten op datgene waar je fijne gevoelens van krijgt.

Vanbinnen weten we vaak prima wat we willen, wat wel of niet klopt, en waar we naar verlangen. Het enige wat ons in de weg staat is dat we verleerd zijn om hiernaar te luisteren. En door de drukte van alledag zijn we massaal zoveel hoog Beta gaan produceren, dat we gewoon niet meer in het ontspannen gevoel konden komen om ons hart überhaupt te kunnen horen. Onze levens waren volgepropt met prikkels en activiteiten waarbij we vooral Beta golven produceerden. En toen kwam Corona. Door de rust die velen soms verplicht moesten nemen, kwam zowaar bij veel mensen ons denken (Beta) tot rust. Massaal begonnen mensen met mediteren. Hier hadden de mensen met bepaalde bedoelingen waarschijnlijk geen rekening mee gehouden!

Wanneer je niet regelmatig de tijd neemt om naar de stem van je hart te luisteren, dan krijg je vanzelf klachten, omdat je weerstand biedt tegen de hogere energie om moeiteloos door je heen te stromen. Logisch dat dit is gebeurd, want we wisten nog niet hoe het moest en van huis uit hebben de meesten van ons geleerd om vooral naar ons denken te luisteren. Wat mij betreft is nu tijd om uit de lineaire wereld van materie te stappen en over te gaan naar een wereld waarin we herontdekken dat wij zelf alles al in huis hebben om een gezond en gelukkig leven te leiden. We zijn verbonden met een groter geheel waarin alle realiteiten al bestaan. Als je wilt ontdekken hoe je zelf al die tijd (onbewust) degene was die flow, gezondheid, voorspoed en vrijheid tegenhield, dan zul je met je aandacht naar binnen moeten gaan, om van daaruit eerst je oude blokkades te ontmantelen en ontladen. Sinds de komst van het kwantumbewustzijn waren we er al achter gekomen dat wij mensen met onze gedachten en aandacht zelf onze eigen werkelijkheid vormen en we zouden deze dus ook kunnen veranderen. De mensen die zich daarmee bezig houden, ook artsen en wetenschappers, zie ik echter nooit in de mainstream media. Ze hebben zelf maar een eigen t.v. station in de wereld gezet, namelijk Gaia.com.

Zelf heb ik altijd een stemmetje op de achtergrond die mij op alle overtuigingen van mijzelf en anderen wijst. Zoals sommigen van jullie wel weten heb ik een nogal indrukwekkende ziektegeschiedenis. Steeds als artsen mij in het verleden lieten weten dat iets nooit meer over zou gaan, dacht ik; ‘Nou, dat zullen we nog weleens zien’. En nu, vele jaren verder, ben ik zo goed als genezen. Tot zover de lineaire wetenschap. Toen ik een jaar of 20 geleden weer eens voor lange tijd in het ziekenhuis lag, vertelde een arts mij dat ik kampioen was wat betreft de hoeveelheid IgE in mijn bloed, wat de mate van mijn allergieën aanduidde. Ik zou voor de lol dit weer eens moeten laten testen hoe het er nu voor staat, want ik vermoed dat dit inmiddels al behoorlijk is gereduceerd, omdat mijn allergieën steeds minder zijn geworden. Ik heb alleen zo’n lange tijd gedacht en benadrukt en herhaald dat ik allergisch was, dat ik dit helemaal was gaan geloven. De stem van mijn innerlijk wijst mij hier steeds op. Steeds als ik zei dat ik allergisch was, kreeg ik een signaal. En dus ben ik het tegendeel gaan beweren. Mijn allergieën nemen iedere dag meer af. Ik ben volledig gezond. Ik kan alles eten wat ik wil en ach zo’n lieve hond, die wil ik toch zeker aaien? En het werkt echt. Een tijdje geleden heb ik zowaar een hele hap binnen gekregen met iets wat sesampasta bevatte, iets waar ik voorheen (programma) van in een anafylactische shock dreigde te raken. Ik wist gelijk wat mij te doen stond. Ik voelde mijn lijf reageren in weerstand (programma). Ik heb mijn mond gespoeld en heb vervolgens tegen mijn lichaam gezegd dat het volkomen veilig is. En daarna heb ik mijn aandacht eraf gehaald door afleiding te zoeken. Er gebeurde niks… Nu moet ik wel zeggen dat ik jaren lang geoefend heb hoor, dus ik zou het niet gelijk uitproberen met hele ernstige allergieën 😊.

Inmiddels durf ik wel te zeggen dat ik zelf het bewijs ben van het feit dat het echt allemaal zo werkt. Door mijn eigen ervaring met positief denken en het achterhalen van beperkende overtuigingen die een gezond en gelukkig leven in de weg staan, heb ik ontdekt dat alles mogelijk is. Dit heb ik alleen, net zoals vele anderen, niet van mijn ouders en de leraren op school geleerd. Ik was alleen, wellicht naïef, gaan denken dat we als collectief inmiddels ook al wat verder waren in deze ontwikkeling. In tijden van crisis blijkt echter dat een grote groep mensen dan vooral behoefte heeft aan een leider die ons vertelt wat we wel of niet moeten doen. Tijd voor verandering zou ik zeggen; we hebben allemaal een innerlijk leider die ons veel betere adviezen geeft, maar die mogen sommigen van ons nog ontdekken.

Ondertussen heb ik vele theorieën de revue zien passeren en het is mij natuurlijk niet ontgaan dat filmpjes met kritische geluiden van artsen en deskundigen doodleuk van de social media kanalen worden verwijderd. Mijn intuïtie vermoedde al vrij snel dat hier andere belangen op de achtergrond meespelen die helemaal niks met de gezondheid van mensen te maken hebben. Eerst kon ik dat gewoon ook bijna niet geloven. Het is volgens mij menselijk om vooral het goede van de mensen te willen zien. Maar waarom doen ze dit dan?, vroeg ik mij af. Op een gegeven moment moest ik ineens denken aan de geschiedenisles waar ik mijn zoon een paar maanden geleden mee heb geholpen. Staan de geschiedenisboeken niet bol van verhalen over machtshebbers die geen enkel middel schuwden om hun macht en rijkdom te behouden of zelfs te vergroten? Zou het echt zo zijn dat er al van het begin af aan wordt aangestuurd op een wereldwijde verplichte vaccinatie? Ik ben inmiddels bang van wel. Maar wat moeten we dan doen?

En dus ben ik hier de laatste tijd volop (tijdens meditaties) over in conclaaf gegaan met mijn onzichtbare vrienden, mijn eigen collectief. Vraag: Ben ik in gevaar? Antwoord (lachend): Alleen als je dat gelooft. Op mijn vraag of ik anderen in gevaar kon brengen, kreeg ik hetzelfde antwoord. ‘Ik word onrustig van de vele berichten die op Facebook en in de reguliere media rondgaan’. Antwoord: dan haal je daar je aandacht vanaf. In het hier en nu is er niets dan vrede.
En dat heb ik gedaan. Ik heb vaker dan ooit contact gehad met mijn (zichtbare) vrienden en ik ben maar leuke dingen gaan doen, waaronder een dansdag in de natuur o.l.v. Brenda van Biodanza (aanrader!) en een eigen georganiseerd Vollemaanfeest met wat vrienden, waarbij we muziek hebben gemaakt, hebben gezongen en gemediteerd in de natuur. Dat was gaaf.

Op mijn vragen over het hoe en waarom lieten mijn onzichtbare vrienden mij inzien dat dit te maken heeft met het feit dat wereldwijd steeds meer mensen zich bezig zijn gaan houden met bewustzijnsverhoging. Je kunt de huidige situatie zien als het gevolg van hogere energie die door de aarde gaat, waardoor de lagere energieën (angst en strijd) eerst naar de oppervlakte komen. Dit is onvermijdelijk om te kunnen groeien. En dus lijken de vele percepties wel uitvergroot aan ons gespiegeld te worden. Mensen die bang zijn zien vooral meer angstaanjagende situaties. Mensen die zich onvrij voelen zien vooral hoe zij in hun vrijheid worden beperkt. Mensen die boos zijn zien vooral datgene wat hen nog bozer maakt. Mensen die zich afwijkend voelen, en tot die groep behoorde ik zelf, zien nog meer hoe afwijkend zij zijn. Ik zeg bewust ‘behoorde’ in de verleden tijd, want inmiddels heb ik mij gerealiseerd dat ook dit slechts maar een illusie was. Ik ken juist steeds meer gelijkgestemden. De stem die zegt dat ik anders ben blijkt ook slechts het afdraaien van een oud plaatje te zijn. Het is gewoon niet waar, maar het is maar hoe je het bekijkt. En alles valt terug te herleiden naar mijn jeugd.

Op een dag, lang geleden, voelde ik mij weer eens eenzaam. En daar was weer de inmiddels zo vertrouwde stem die mij (altijd liefdevol) op mijn beperkende overtuigingen wijst en die zei: ‘Sandra, hoeveel mensen wil jij om je heen verzamelen om je niet meer eenzaam te voelen?’ En toen realiseerde ik mij dat ik zowat omringd ben met mensen die om mij geven. Het gevoel van eenzaamheid was alleen een soort vertrouwde vriend geworden, en het blijft lastig om afscheid te nemen van vrienden die al zolang in je leven zijn. Wanneer ik moe ben dan bekruipt mij nog weleens het gevoel. Ik zeg dan tegen mijzelf: ‘Ga lekker slapen joh, je bent gewoon moe’. En inderdaad, de volgende dag valt het mij dan op hoe fijn ik mij weer voel. Als je er niet bewust op let, dan zouden dit soort programma’s gewoon door blijven draaien, tot het moment dat je zegt: ‘Einde programma! En ze leefden nog lang en gelukkig 🙂

Goed, terug naar de collectieve programma’s die de mensheid extremer tegenover elkaar lijken te zetten dan ooit. Vraag: Hoe moet ik hiermee omgaan? Wat is mijn rol? Het woord ‘mededogen’ is sindsdien vaak in mijn werkelijkheid verschenen. ‘Heb mededogen, want mensen zijn bang. Angst heeft al sinds mensenheugenis onze werkelijkheid gevormd. Ook mensen die strijden of hun macht willen vergroten zijn in wezen bang, ook al zou je dit misschien niet vermoeden. Deze mensen weten ook niet wat werkelijk geluk is, omdat zij afhankelijk zijn van status en materialistische zaken. Dat is alleen maar schijngeluk. Deze mensen staan niet in verbinding met dat wat wij werkelijk zijn, maar ook dit was precies de bedoeling. Alle frequenties worden in deze wereld vertegenwoordigd. Vanuit het hogere perspectief wordt hier neutraal naar gekeken. We doen dit met z’n allen. Er is geen jij of ik, want afscheiding is alleen maar een illusie om ervaringen op te doen. Vanuit het hogere perspectief kun je het niet verkeerd doen, maar dit zijn wij vergeten omdat we het anders niet kunnen ervaren.

De energie gaat omhoog, maar dit kan alleen maar met een schok. Het plafond op deze tijdslijn was bereikt. Nu is voor een ieder de tijd aangebroken om diep in ons wezen te kijken of we nog wel doen waar we gelukkig van worden. Dan komen jullie weer dichter bij jullie ware, goddelijke natuur’.

‘Ze’ adviseerden mij om de wereld vooral van buitenaf te blijven bekijken en er niet in mee te gaan. ‘Laat het aan ons over en heb vertrouwen’, zeiden ze. ‘Wanneer je meegaat in bepaalde theorieën of angsten dan is dit juist voer voor degenen die belang hebben bij deze situatie. Alleen jij kunt je macht of vrijheid uit handen geven, een ander kan dit niet voor jou doen. Wanneer jij boven deze situatie uit kunt stijgen en ervoor zorgt dat jouw frequentie hoog blijft, dan ‘lossen’ de lagere vibraties vanzelf op. Dat zijn de wetten van het universum. Tot die tijd beweeg je op het oog mee, maar je gaat verder gewoon lekker je eigen gang’.

Ik: ‘Maar wat nu als anderen dit niet doen’? Antwoord: ‘Ook dat is een angst. Doe jij gewoon wat je altijd hebt gedaan, en vertel het tegen de mensen die hiervoor open staan. De angstige mensen of de mensen die helemaal geloven in de aardse wetten, kun je wellicht niet bereiken, maar een andere grote groep mensen wel. En je staat er niet alleen voor, want er zijn vele bewustzijnstrainers met jou. Een hogere frequentie trekt altijd de lagere vibraties omhoog, dus wijs mensen hier op, dan vertel je het ook keer op keer aan jezelf’.

Ok, het werd mij duidelijk en de rust keerde weer terug. De dagen die daarop volgden kreeg ik nog meer van dit soort berichten. Soms via anderen en soms zelfs op Facebook. Dat vind ik altijd zo mooi aan de wet van aantrekking. Op het moment dat je nieuwe inzichten krijgt, worden die altijd meerdere keren daarna bevestigd. Dat zijn de wetten van het Universum. Natuurlijk gaan mijn ideeën ook door mijn filters heen en dus zijn ze niet 100% betrouwbaar, maar ik begon mij in ieder geval steeds fijner te voelen. Ik begon zelf weer berichten op facebook te plaatsen. Ik kreeg ineens weer nieuwe energie om aan het werk te gaan, maar eerst was het voor mij nodig geweest om helemaal tot rust te komen. Wanneer ik vooral dingen doe waar ik mij fijn bij voel en mijn aandacht consequent richt op situaties waarbij ik liefde, vrijheid, waardering, vreugde en dankbaarheid bij voel, dan gaat mijn ‘vibratie’ merkbaar omhoog.

Je aandacht afhalen van situaties die onrust veroorzaken is echter zo makkelijk nog niet. Het lijkt soms wel of je daar juist bijna in mee wordt gezogen en dat zie ik om mij heen ook gebeuren. Sommige mensen zijn boos (maar eigenlijk bang) en hebben het gevoel te moeten strijden. Toch zou ik deze mensen willen adviseren om te leren om ook dáár je aandacht vanaf te halen. Met strijd bereik je alleen maar meer strijd en alleen vanuit vrede bereik je vrede. Nu kijk ik af en toe nog weleens een filmpje, maar sporadisch. Ik ben maar gaan zoeken naar een andere dagbesteding. En dus is mijn huis opgeruimder dan ooit, heb ik mijn administratie van vorig jaar zowaar afgemaakt en ben ik maar, naast de activiteiten waar ik deze blog mee begon, verder gegaan met het optimaliseren van mijn opleiding tot Energetisch zelfheling therapeut. Opvallend is dat ik nog altijd de meeste energie lijk te krijgen wanneer ik met individuele klanten werk of (online) groepslessen geef. Nou ja, blijkbaar word ik dan echt gelukkig van mijn werk. Wellicht omdat ik er goed in ben geworden en dan helemaal op mijn plekje zit.

Voor mij is het weer duidelijk wat mijn dankbare taak is: ‘Maak mensen bewust van de mechanismen. Vertel ze over de polariteiten en spiegel de frequentie waar ze zich in bevinden. De emotionele geleidingsschaal uit het boek ‘Vraag en het wordt gegeven’ van Esther en Jerry Hicks is hierbij een goede leidraad, waarin angst en machteloosheid de laagste vibratie vertegenwoordigen, boosheid al wat hoger is, hoop nog hoger is en waarbij liefde, dankbaarheid, vrijheid, kennis, vreugde en waardering de hoogste vibratie vertegenwoordigen. Vanuit die trilling kan de energie van het grotere geheel moeiteloos door je heen stromen. Leer mensen hoe ze hun bewustzijn en frequentie kunnen verhogen. En blijf zelf zoveel mogelijk uit de polariteiten. Zorg voor rust en vrede in jezelf en voor een gezond lichaam. Kijk met liefde, waardering en mededogen naar de mechanismen van de mens en met name die van jezelf. Wanneer je onrust voelt, denk dan aan fijne dingen of doe de dingen waar je blij van wordt!

En: Hier en nu is er niks aan de hand. Het speelt zich alleen maar af in jouw hoofd. Het zijn onze gedachten die ons onrustig maken, want hier en nu zit ik in een stoel en ik typ. Ik heb een dak boven mijn hoofd en eten in mijn koelkast. Ik heb nog steeds geld op mijn bankrekening en ik ga niet failliet. Ik ben omringd met liefdevolle, bewuste mensen. Wanneer je ontevreden bent over de huidige gang van zaken, richt je aandacht dan op de maatschappij die je wilt zien, namelijk een samenleving waarin verbinding, respect, vrijheid en gelijkheid centraal staat. Zie het voor je, voel het, weet het. Wanneer we Utopia willen creëren, begin dan bij jezelf.

Ik zag deze week een filmpje van o.a. Bruce Lipton waarin werd gesteld dat we maar 1% van de bevolking nodig hebben om de frequentie wereldwijd omhoog te krijgen. Voorwaarde is dat we onze aandacht uit ‘het systeem’ halen en onze aandacht dagelijks leren richten op datgene waar we fijne gevoelens van krijgen. Prachtig weer zo’n bevestiging.

Dus, wie doet er mee? Zullen we gezamenlijk dromen van een wereld hoe we deze willen zien? Mijmeren over het leven zoals we die willen beleven? En doe dan net alsof het er al is en wees dankbaar. Als jij meer vrijheid wenst, voel dan in je hart hoe het is om vrij te zijn en oefen dit. Denk aan alles waar jij je in het verleden vrij bij hebt gevoeld, of richt je op de vrijheid die je wilt gaan ervaren en roep hierbij het heerlijk bijpassende gevoel op. Het is er al, de enigen die het in de weg staan om het te ontvangen, zijn wijzelf. Alle realiteiten zijn al aanwezig, we hoeven er alleen maar op af te stemmen. We hoeven alleen maar onze weerstand los te laten. We kunnen achterover leunen en ontspannen, om het met vertrouwen naar ons toe laten komen. En er is zoveel moois in de wereld. We hebben alles al, we hadden het ons alleen niet gerealiseerd.

Dus mensen, doen jullie met mij mee?
Ik wens een ieder succes met het verhogen van jouw bewustzijn en trilling.

Liefs,
Sandra

Voor meer informatie over mijn activiteiten kun je kijken op SensibelAcademie.nl of CentrumSensibel.nl.

6 reacties op “Update Coronatijd

 1. Mary schreef:

  Dank je wel voor het delen van jou ervaringen en inzichten. Heel mooi en verhelderend. Herkenning ook.
  Ik stuur je nu heel veel liefde voor het creeren van een magische toekomst pionier😙❤
  Mary 💋

 2. Laura schreef:

  Hoi Sandra, wat een mooi stuk. Zo herkenbaar. Ik doe met je mee en velen met ons. 😘😘

 3. Margie schreef:

  Wat een mooi geschreven verhaal Sandra en wat een herkenning. Ja, ik doe met je mee!

 4. Bea schreef:

  Wat een mooi en inspirerend stuk lieve Sandra. Dank je wel .
  En ja, ik doe heel graag met je mee. Warme Hartegroet, Bea

 5. Nicolette schreef:

  Mooi beschreven !!! Zo heb ik zelf ook zo’n beetje deze periode beleeft .
  Gericht blijven op wat ik wel graag wil.
  Nieuws en media vermijden, complot denken ….wat heb ik eraan ?
  De natuur in , boek geschreven een mooie manier Mika dichtbij te voelen nu we niet mochten bezoeken, gezond eten, bewegen focus op genezen schildklier en de rust heerlijk ! Maffe mooie tijd 🙂

 6. Ellen schreef:

  Hallo Sandra, wat fijn om te horen dat jij nu zoveel gezonder bent geworden! Ik onderschrijf jouw benadering van het leven met volle overtuiging. Mocht ik weer in Nederland zijn, zou ik weer opnieuw een afspraak voor een individuele sessie willen maken. Dus
  spoedig tot ziens., Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *