Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

van 3d naar 5d

Vele oude volkeren, beschavingen en profeten hadden het al voorspeld: De tijd waarin de shift naar de 5e dimensie zou plaatsvinden, is NU. Het bewustzijn en de frequentie in de wereld gaan nu snel omhoog. Steeds meer mensen herinneren zich wie wij werkelijk zijn en waar wij toe in staat zijn. Velen zijn de stem van hun ware zelf gaan horen, die spreekt vanuit ons hart of via gidsen of zielendelen vanuit de spirituele wereld. Steeds meer mensen stappen uit de maatschappelijke conditioneringen en worden autonoom. We beginnen synchroniciteit te ervaren en zien dat we als energetisch spiritueel wezen de bestuurder zijn van onze realiteit.

Hier moeten we natuurlijk nog wel een beetje aan wennen. Onze geconditioneerde mind kan het nauwelijks geloven dat de wereld van kwantumbewustzijn zo anders blijkt te zijn dan wat we vaak tot nu toe van onze ouders, omgeving en leraren hadden geleerd.

De shift gaat in eerste instantie met heel wat chaos gepaard. Eeuwenoude systemen gebaseerd op macht, controle en op onderdrukking van emoties en seksualiteit, worden nu aan de kaak gesteld. Uiteraard zijn er dan nook tegenkrachten die deze oude systemen in stand willen houden. Dit gebeurt niet alleen op wereldniveau, maar ook op individueel niveau. De polariteiten lijken in deze tijd verder uit elkaar te liggen dan ooit.

De situatie rond Covid-19 brengt onze onderdrukte emoties goed zichtbaar aan de oppervlakte. Dit is natuurlijk voor veel mensen lastig om mee om te gaan. Onze overlevingsmechanismen vieren momenteel hoogtij. Angstige mensen begrijpen niet waarom sommigen zich niet aan de regels houden en anderen betichten deze mensen van het niet wakker zijn. Maar wat nu als een derde groep juist hier baat bij heeft? En wat kun je dan wel doen?

Het oude systeem wil zichzelf vooral handhaven. Dit ‘systeem’ houdt revolutionaire ideeën over het verbeteren van de gezondheidszorg, het milieu, de voedselvoorraad en de levering van goedkope duurzame energie, angstvallig buiten de mainstream media. Wetenschappers en ervaringsdeskundigen die zich bezighouden met kwantumbewustzijn en de nieuwe aarde worden structureel de mond gesnoerd. De ideeën over een nieuwe samenleving liggen allang klaar om in gebruik te worden genomen.

Ik heb op 29 september 2020 de film ‘Thrive’ gezien op Want to know, die hier op in gaat. Je kunt de film hier zien: https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/thrive-vrijgegeven-voor-vertoning/#:~:text=THRIVE%20is%20een%20documentaire%20die,onze%20vrijheid%20en%20universele%20rechten.

De boeken van Bernadette von Dreien over Christina en het boek van Christina zelf gaan ook over deze shift en deze boeken worden op dit moment door grote aantallen mensen gelezen.

Zelf hebben mijn collega’s en ik afgelopen jaren soortgelijke inzichten verkregen over het leven in 5d en over het bewerkstelligen van een samenleving waarin verbinding, respect voor elkaar en de natuur en ieders unieke kwaliteiten centraal staat. Wij geloven dat wij juist in deze periode zijn geïncarneerd om ons steentje bij te dragen aan de verhoging van het bewustzijn en de frequentie van het collectief. Wij hebben voorproefjes gekregen van onze potentie; de overgang naar een sferisch lichaam waarin we direct kunnen manifesteren wat wij denken, zonder dat we hiervoor dood hoeven te gaan.

Wij hebben daarbij ontdekt dat het essentieel is om ons juist NIET langer te verzetten tegen de wereld van dualiteit, omdat we daarmee het oude systeem in stand houden. Hoewel het natuurlijk begrijpelijk is dat een grote groep mensen tegen het oude systeem wil ingaan, hebben wij ingezien dat iedere vorm van angst, boosheid of strijd de vooruitgang waar we naar streven, juist afremt. Je blijft je dan bewegen in de wereld der polariteiten.

Angst trekt meer angstige situaties aan, boosheid trekt meer situaties aan om je boos over te voelen en strijd trekt meer strijd aan. Jouw lichaam en omgeving spiegelen alleen maar datgene wat je zelf uitzendt, want gelijke energieën trekken elkaar aan. We hebben dit zelf zo gecreëerd, met als doel om te ontdekken wie wij werkelijk zijn en om onszelf te ervaren. Iedereen is echter verbonden met de Bron van alles. Wij zijn zelf de scheppers, maar veel mensen zijn zich hier niet van bewust. In feite is afscheiding een illusie, in energie is alles en iedereen met elkaar verbonden.

Om veranderingen te kunnen bewerkstelligen, zul je dan ook de verantwoordelijkheid moeten nemen voor jouw eigen bewustzijn en energie, en hiermee aan de slag moeten gaan. Alleen vanuit vrede en balans kun je een wereld van vrede en balans creëren.  Emoties als liefde, mededogen, dankbaarheid, vrijheid en vreugde vertegenwoordigen de hoogste frequenties. Als jij ook je steentje wilt bijdragen in deze overgangstijd, zul je naar manieren moeten zoeken om je frequentie en bewustzijn omhoog te brengen en te houden.

Feitelijk gaat het erom dat je je aandacht van datgene wat je NIET wilt leert afhalen en dat je je bezig gaat houden met wat je WEL wilt. Het gaat er eigenlijk vooral om dat je zo gelukkig mogelijk wordt en jij je bezig gaat houden met dingen die je blij maken. En als je dat op dit moment niet zo ervaart, ga dan met regelmaat fantaseren over het leven wat je WEL wilt. De wet van aantrekking maakt namelijk geen onderscheid tussen fantasie en werkelijkheid. Je moet aan de slag met het ‘je goed voelen’. Iedere dag is er wel iets om je goed over te voelen. En iedere dag is er wel een moment om te fantaseren over fijne dingen. Wanneer je dit repeteert dan is die werkelijkheid naar je onderweg.

Om in te springen op de situatie die op dit moment gaande is, hebben Sascha Mols en Sandra Valk een 2-daagse training ontwikkeld die hierover gaat. Kennis vergaren over kwantumbewustzijn, creatie en de shift naar 5d is van groot belang en hierin zullen we dan ook voorzien. Daarnaast gaan we aan de slag met gerichte oefeningen om je bewustzijn en frequentie te verhogen. De eerstvolgende training vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober 2020. Voor meer informatie en opgeven: https://centrumsensibel.nl/product/2-daagse-training-van-3d-naar-5d/

Na het volgen van de training kun je eventueel ook verder met de module ‘Verhoog je bewustzijn in 5 stappen’ op zaterdag 14 november en ‘Baas over jouw eigen energie’ op zaterdag 28 november. Voor meer informatie en opgeven: https://centrumsensibel.nl/product/module-2-verhoog-je-bewustzijn-in-5-stappen/

Daarnaast zullen Sandra Valk en haar collega’s regelmatig bijeenkomsten gaan organiseren waarbij mensen praktische vragen en situaties over het kwantumbewustzijn en de shift naar 5d kunnen inbrengen. De eerstvolgende bijeenkomst is op zondag 22 november. Voor meer informatie en opgeven: https://centrumsensibel.nl/product/bewustzijnsbijeenkomsten/

Voor nieuwetijdskinderen en -jongeren gaan Sandra Valk, Daisy Hofman en Ian Quak ook spirituele bijeenkomsten organiseren. Deze bijeenkomsten gaan in november van start. Iedere eerste maandagavond van de maand zijn de bijeenkomsten voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 20 jaar. Iedere eerste woensdagmiddag van de maand zijn de bijeenkomsten voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar. Dus ken jij of ben jij een van de nieuwetijdskind of jongeren?
Meer informatie bijeenkomsten jongeren: https://centrumsensibel.nl/spirituele-bijeenkomsten-voor-jongeren-van-12-t-m-20-jaar/
Meer informatie bijeenkomsten kinderen: https://centrumsensibel.nl/spirituele-bijeenkomsten-voor-nieuwetijdskinderen-van-7-t-m-11-jaar/

Ik wens iedereen succes met het in je kracht blijven in deze rare tijden.
Liefs,
Sandra

E-mail: info@SensibelAcademie.nl
Telefoonnummer Sandra Valk (eigenaar): 06-53547643

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *