Verkorte specialisatie ‘Cliëntbegeleiding zelfheling’

Deze verkorte specialisatie bestaat uit modules die onderdeel uitmaken van de opleiding Energetisch Zelfheling Therapeut. De specialisatie is bedoeld als bij- of nascholing voor coaches en therapeuten.

Let op: het zelf op hebben gedaan van ruime ervaring met meditatie en visualisatie is vereist. Voorwaarde voor deelname is verder dat je voldoende ervaring hebt met coaching en communicatievaardigheden. Ook is het lezen van de Reader van de training ‘Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling’ (BM&SO) verplicht.

In deze specialisatie leer je hoe je cliënten kunt begeleiden in het proces van zelfheling via meditatie, visualisatie en oefeningen. De begeleiding is gebaseerd op de geleerde vaardigheden in de training ‘Bewustwording, meditatie en spirituele ontwikkeling’ en ‘Verhoog je bewustzijn in 5 stappen’.

Onderdeel van de training zijn ‘hartcoherentie’ en bewustzijnsontwikkeling. Je leert hoe je cliënten kunt begeleiden naar de juiste bewustzijnsstaat om in het onderbewustzijn te kunnen ‘herprogrammeren’.

De specialisatie bestaat uit 4 modules:
Module 2: Verhoog je bewustzijnzijn in 5 stappen. Kosten: € 95,-
Module 9: Meditatie begeleiden. Kosten: € 105,-
Module 10: De therapeutische sessie. Kosten: € 210,-
Module 14: Cliëntbegeleiding zelfheling. Kosten: € 210,-

Klik voor meer informatie over de modules op de naam van de module.

Bij de modules ontvang je schriftelijke informatie in de vorm van een reader.

Tarief 2020: € 575,- (i.p.v. € 620,-) bij betaling in één keer vooraf.
Of in 3 termijnen van € 207,- (= € 621,-).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Valk via centrumsensibel@gmail.com.