Visie en missie

Visie en missie

Visie
Sensibel gelooft dat wij mensen meer zijn dan alleen ons lichaam en ons denken. Wij zijn energetische, spirituele wezens. In energie is alles en iedereen met elkaar verbonden en samen maken wij onderdeel uit van een groter geheel; de Bron van alles. Met onze energie en ons bewustzijn geven wij vorm aan onze werkelijkheid, ons lichaam en onze omgeving. Met onze energie en ons bewustzijn hebben wij ook de potentie om onze werkelijkheid positief te veranderen. Het is de wens van Sensibel om mensen bewust te maken van hun spirituele, scheppende kwaliteiten en hun (zelf) genezende vermogens.

Missie
Sensibel biedt mensen begeleiding en ondersteuning bij bewustzijnsontwikkeling, healing en spirituele groei, met als hoger doel het verhogen van het bewustzijn en de energie van het grotere geheel. Samen kunnen wij dit mogelijk maken. (Zelf)liefde, respect en mededogen zijn hierbij belangrijke waarden. Het centrum biedt een plek waar mensen in een fijne sfeer en met gelijkgestemden samen kunnen komen om zichzelf verder te ontwikkelen in hun persoonlijke en spirituele groei.

Het is de wens van Sensibel om een samenwerking te bewerkstelligen tussen de alternatieve- en reguliere medische geneeswijzen. Samen zouden we mensen zoveel verder kunnen helpen op weg naar een gezond, liefdevol en gelukkig leven.