Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Visie en missie


Visie

Body, mind & soul: Bij Sensibel gaan wij uit van de visie dat wij scheppende, spirituele wezens zijn. Wij zijn zoveel meer dan alleen ons lichaam en denken. Met ons bewustzijn geven wij vorm aan energie; onze werkelijkheid, ons lichaam en onze omgeving. In energie is alles en iedereen met elkaar verbonden. Samen maken wij onderdeel uit van een groter geheel; de Bron van alles.

Vanuit het Kwantumbewustzijn is alles mogelijk, want wij zijn zelf de makers. Het is de wens van het team van Sensibel om mensen bewust te maken van hun spirituele, scheppende kwaliteiten en (zelf)genezende vermogens. Herinner je wie je bent en er gaat een wereld voor je open!


Missie

Sensibel biedt activiteiten op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, het verhogen van je frequentie, zelfheling en spirituele groei, met als hoger doel het verhogen van het bewustzijn en de frequentie van de aarde en het grotere geheel. Samen kunnen wij dit mogelijk maken. (Zelf)liefde, respect en kompassie zijn hierbij belangrijke waarden.

Het is de wens van Sensibel om een samenwerking te bewerkstelligen tussen de alternatieve- en reguliere geneeswijzen. Samen zouden we mensen zoveel verder kunnen helpen op weg naar een gezond, liefdevol en gelukkig leven.

Neem contact op Bekijk referenties