Vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma

Het vitaliteitsprogramma o.l.v. Esmeralda Beelt is een traject van vier weken waarbij je oude eetpatronen opruimt en tijd en ruimte voor jezelf creëert om een nieuwe duurzame lifestyle  te omarmen. Dit doe je door te leren maar vooral te ervaren wat goede en (h)eerlijke voeding met jou doet terwijl je je lichaam ontdoet van gifstoffen.  De nadruk ligt op het luisteren naar je eigen lichaam en het herkennen van de signalen. Een goede voorbereiding is erg belangrijk. Denk aan ruimte in je agenda maken en het oude voedingspatroon langzaam afbouwen en vervangen. Tijdens het intakegesprek wordt hier nader op ingegaan.

Het boek  ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’ geschreven door Jacqueline van Lieshout biedt ondersteuning tijdens het vitaliteitsprogramma.

Het vitaltiteitsprogramma wordt aangeboden in twee vormen: in de vorm van groepscoaching en 1 op 1 coaching.
1. Groepscoaching is een laagdrempelige manier om in groepsverband aan de slag te gaan met het vierweekse vitaliteitsprogramma. In vier wekelijkse bijeenkomsten praten we uitgebreid over gezond eten, boodschappen doen, ontspannen en wisselen we natuurlijk veel ervaringen uit. De besloten Facebook maakt het mogelijk elkaar digitaal te volgen.

Er staat een vitaliteitsprogramma gepland vanaf 14 februari vanuit de ruimte van Sensibel.
Wanneer: woensdag middag 14 en 21 februari en 7 en 14 maart 2018.
Tijd: inloop 13.45 uur, start 14 uur en einde 16 uur.
Kosten: € 135,- inclusief het boek ‘in 28 dagen van Gifbelt naar tempel’ van Jacqueline van Lieshout.
Opgeven bij Esmeralda zelf via haar website: www.vitaalinbeelt.nl
Contact Esmeralda: info@vitaalinbeelt.nl en 06  24 54 93 62.

2. 1 op 1 coaching is een intensievere vorm van begeleiding waarbij je vanuit de comfort van je eigen woning wekelijks wordt begeleid.  We ruimen samen jouw keuken(kastjes) uit en krijgt hulp bij het maken van je weekplanning en boodschappenlijstje. Iedere week wordt het proces geëvalueerd en is er veel ruimte voor het stellen van vragen.

Kosten 1 op 1 begeleiding: € 350,-
Losse coaching sessie: € 65,-
Voor meer informatie: www.vitaalinbeelt.nl
Contact Esmeralda: info@vitaalinbeelt.nl en 06  24 54 93 62.