Voeding en Lifestyle coaching Esmeralda Beelt

Op vrijdagen (overdag en ‘s avonds) kun je in de praktijkruimte van Centrum Sensibel terecht voor voeding- en lifestyle coaching op afspraak. Als je niet op vrijdagen kunt, dan is coaching aan huis en coaching via Skype ook een optie. Neem contact op met Esmeralda via info@vitaalinbeelt.nl of 06  24 54 93 62. Website: www.vitaalinbeelt.nl.

Klik HIER voor het profiel van Esmeralda. Naast de voeding- en lifestyle coaching die Esmeralda biedt, is zij bij Sensibel ook contactpersoon voor de zaalverhuur.

Esmeralda Beelt is voedingsdeskundige en lifestyle coach. Zij heeft zich gespecialiseerd in het detoxen van het lichaam. Daarnaast heeft zij zich bekwaamd in het ondersteunen van mensen die last hebben van emotie-eten of suikerverslaving. vanuit Vanuit haar bedrijf ‘Vitaal in Beelt’ begeleidt zij mensen naar een duurzame lifestyle waarbij bewustzijn, gezonde voeding en ontspanning centraal staan. Esmeralda vindt het belangrijk dat mensen leren luisteren naar hun lichaam en zelf ontdekken wat werkt voor hen.

Esmeralda weet als geen ander welke voedingsstoffen en supplementen bij jou aansluiten om je lekker en fit te gaan voelen.

Esmeralda: “Mijn interesse voor eerlijke en gezonde voeding ontwikkelde zich al vroeg. Als kleuter bakte ik al mijn eigen broodjes op de vrije school en thuis was vegetarisme een onderdeel van mijn leven. Na mijn 30ste ontstond de behoefte om op professioneel vlak met voeding en vitaliteit aan de slag te gaan”.

Goed voor jezelf zorgen is de basis voor je levenskracht, ook wel je vitaliteit genoemd. Gezond eten, meer bewegen en meer tijd voor jezelf zijn daar belangrijke onderdelen in. Vaak moeilijk te realiseren, laat staan vast te houden! Op de lange termijn kan dit een negatief effect hebben op lichaam en geest.

Wil jij je graag vitaler voelen? En ben je bereid je oude eetpatroon op te ruimen en je mindset te veranderen? Ik kan je helpen!

Vitaliteitsprogramma
In een programma van vijf weken ga je aan de slag met een duurzaam eetpatroon van (h)eerlijke voeding en een meer ontspannen lifestyle. Leer weer naar je eigen lichaam te luisteren en geniet van het proces!

10 daagse detox (Vegan Switch)
Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detox waarbij je je lichaam effectief ontgift op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen. Hierdoor krijg je meer energie en een verbeterde stofwisseling. De begeleiding bestaat uit 5 telefonische sessies.

Losse coaching sessies
In een coaching sessie ga in op jouw specifieke hulpvraag. Denk aan ideeën, tips en trucs bij het maken van gezonde weekmenu’s die toch makkelijk te bereiden zijn, aan boodschappen doen of het oefenen met mindful eten. Daarnaast help ik je met het omgaan met emoties en het doorbreken van gedrag wat een gezond eetpatroon in de weg staat.

Tarieven
Vitaliteitsprogramma: € 350 (inclusief 4 sessies, programma op maat en boek).
10 daagse detox Vegan Switch: € 200 (inclusief 5 telefonische sessies en voedingssupplementen)
Losse coaching sessie  per uur vanuit de praktijk van Sensibel: € 65
Coaching aan huis: € 80 (Rotterdam en Capelle aan den IJssel)
Voedingsprogramma op maat: € 75

Gezondheid is datgene wat je het gevoel geeft, dat het nu de mooiste tijd van het jaar is.’’
Citaat van Franklin Pierce Adams Amerikaans journalist, columnist en dichter 1881-1960