Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Sistership Circle

Vrouwen Cirkel Bijeenkomsten – Doe mee met een avond vol verbinding, beweging en zusterschap.

Doe mee tijdens cirkel uitwisselingen, activiteiten en meditaties waardoor je je geaard, verbonden, verjongd, geliefd en aanwezig zult voelen. Ervaar de magie die er gebeurt wanneer vrouwen samenkomen, tijd voor jezelf nemen en je kopje vullen.


Wat is Sistership Circle?

VrouwenkringWanneer vrouwen samenkomen, is er een collectieve kracht om te helen, onze stem te vinden, op te staan ​​en een verschil te maken.

Deze Sistership Circle is ontwikkeld zodat vrouwen een veilige ruimte ervaren om te vertrouwen, lief te hebben, te dromen en te delen.

Ben je op zoek geweest naar…
…een plek die veiligheid biedt om te creëren, lief te hebben, te dansen, te lachen, te huilen of gewoon te zijn
…een plek waar je authentieke zelf altijd wordt gevierd
…een plek waar je je kunt openstellen om verlangens, gedachten en gevoelens te delen

Zo ja, dan nodigen we je uit om opnieuw contact te maken met je wijsheid, schoonheid, instincten, mededogen en creativiteit tijdens onze ervaringskringbijeenkomst. Kom kijken waar het allemaal om draait!


Sluit je aan bij een Vrouwenkring

VrouwencirkelDoe mee aan het delen in de kring, diverse activiteiten en verschillende meditaties waardoor je je geaard, verbonden, verjongd, geliefd en aanwezig zult voelen. Ervaar de magie die er gebeurt wanneer vrouwen samenkomen, tijd voor jezelf nemen en je kopje vullen.

Eens per maand organiseren we een inloopcirkel voor vrouwen waaraan elke vrouw kan deelnemen. Het is een vrijblijvende gelegenheid voor vrouwen om te komen ervaren waar Sistership Cirkel om draait.

Bijeenkomsten hebben doorgaans 3 tot 30 vrouwen, duren tussen de 2 en 3 uur op een doordeweekse avond en bestaan ​​uit uitwisselings-, rituele en verbindingsoefeningen.

Wil je een vrouwenkring bij jou in de buurt? Ik kom graag naar je toe!
Mail me en ik informeer je over de mogelijkheden.


Nieuwsgierig? Deelnemen?

Elke maand vindt er een Vrouwen Cirkel Bijeenkomst in de avond plaats en iedereen is welkom. Elke maand wordt door de begeleider Bianca Meijsen het programma en het thema uitgelegd, waarbij veiligheid en verbinding de sleutelwoorden zijn.

De avonden zijn elke 4e vrijdag van de maand tussen 19 en 22 uur, tenzij anders aangegeven.
Inloop vanaf 18:30 uur. Je kunt je aanmelden via de online agenda of per email.

Reserveer jouw deelname


Aanmelden en overige informatie:

Begeleider: Bianca Meijsen
Contact Bianca: admin@expectamiracle.nl
Opgeven via: online agenda

Tijd: van 19.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 18.30 uur. Uitloop mogelijk tot 22.30 uur.
Grootte van de groep is per avond verschillend tussen de 3 en 30 deelnemers.

Vrouwen community

Data 2024:

 • Vrijdagavond 26 januari 2024 (Nieuwjaars Potluck om 17:00 uur)
 • Vrijdagavond 23 februari 2024
 • Vrijdagavond 22 maart 2024
 • Vrijdagavond 26 april 2024
 • Vrijdagavond 24 mei 2024
 • Vrijdagavond 28 juni 2024
 • Vrijdagavond 26 juli 2024
 • Vrijdagavond 23 augustus 2024
 • Vrijdagavond 27 september 2024
 • Vrijdagavond 25 oktober 2024
 • Vrijdagavond 22 november 2024
 • Vrijdagavond 20 december 2024

Investering kennismaking is de 1e keer € 15,-, daarna € 30,- per avond inclusief benodigde materialen, eventuele hand-outs, koffie/thee en andere traktaties.

Wil je vaker deelnemen en/of een vaste bijdrage leveren binnen ons vrouwennetwerk? Dan ben je van harte welkom om gebruik te maken van ons Membership voor € 120,- per halfjaar oftewel 20€ per maand. Vraag naar de voorwaarden.

Reserveer jouw deelname


Wil je zelf een vrouwencirkel begeleiden?

Sistership Circle is een gemeenschap van toegewijde vrouwen die zich inzetten om het collectieve bewustzijn van onze huidige samenleving te veranderen. We staan ​​voor het helen van onszelf, de zusterwond en het versterken van vrouwelijk leiderschap over de hele wereld.

We eren het pad van de facilitator als een heilige overgangsrite. Het is niet makkelijk; het vereist dat we MOEDIG zijn – gedurfd, verantwoordelijk, authentiek, kwetsbaar en empathisch. Vrouwen die ervoor kiezen om in deze rol te stappen, worden letterlijk getransformeerd door het proces.

Ons facilitatorpad ondersteunt onze visie van een miljoen Sistership Circles over de hele wereld. We hebben een beproefd trainings- en licentiemodel ontworpen om vrouwen op elk moment van hun reis in leidende vrouwenkringen sterker te maken.

Het nieuwe model van vrouwelijk leiderschap gaat niet over hiërarchieën van macht maar over cirkels van samenwerking. Als we echte leiders willen worden, moeten we onze zusters omarmen als onze bondgenoten en elkaar toestemming geven om te schitteren.

Meer weten? Klik hier of stuur een mail naar admin@expectamiracle.nl en ik help je graag verder.