Workshop aura- en chakra foto’s lezen

dav

In deze inspirerende workshop leer je hoe je het aura en de chakra’s kunt lezen aan de hand van een aura- en chakrafoto. Aan het begin van de dag worden eerst de foto’s gemaakt. Daarna volgen de lessen en de oefeningen in tweetallen.
Deze workshop zal het begrip over de werking van kleur in de aura en chakra’s enorm verdiepen. Dat wil je toch niet missen?

De workshop is o.l.v. de twee deskundige docenten Kor Kuiper en Elisabeth Veerbeek.

Kor
is healer,  medium en aurafotograaf. Hij komt voor deze workshop met liefde helemaal uit Groningen om zijn kennis te delen.
Website Kor: https://korkuiper.webs.com/

Elisabeth is kunstenares, medium en spirit artist. Vanuit Centrum Sensibel geeft zij les binnen de door haar ontwikkelde opleiding Art & Mediumschap en de los te volgen modules Psychic art & reading en spirit art & mediumschap. Daarnaast is zij bij Sensibel docent van de trainingen in Reading en Mediumschap (basis en mixed levels).
Website Elisabeth: https://www.wingsoflight.nl/

Voor wie?
De workshop is alleen toegankelijk voor mensen met enige ervaring in reading en mediumschap of art en mediumschap, waarin de basiskennis over de chakra’s, het aura en de kleurbetekenissen aan de orde is geweest.

Mensen die bij Sensibel de volgende trainingen volgen of hebben gevolgd, mogen sowieso meedoen:
* Deelnemers van de trainingen in Reading en Mediumschap
* Deelnemers van de opleiding Art & Mediumschap (module 1, 2, 3 en 4).
* Deelnemers van de opleiding Energetisch Zelfheling therapeut (vanaf deel 2).

Neem bij twijfel contact op met Elisabeth Bieze-Veerbeek via info@wingsoflight.nl

Praktische informatie
Datum: Zondag 1 december 2019.
Tijd: inloop 9.30 uur, start 10 uur en einde 17 uur.
Kosten: € 105,-
Kosten (ex)deelnemers van de trainingen in Reading en Mediumschap en de modules van de opleiding Art & Mediumschap: € 95,-
Inclusief koffie, thee, lesmateriaal en een gelamineerde aura- en chakra foto.
Graag zelf je lunch meenemen.
Let op: max. 16 deelnemers. Vol=vol!
Inschrijven via bovenstaande link.

Informatie over aurafotografie
Elk mens heeft een levensopdracht en die kan vervuld worden door optimaal alle aanwezige kwaliteiten te ontwikkelen en te gebruiken. De aurafoto brengt inzicht in de persoonlijkheid en de zielenwil en heeft een onschatbare waarde in de persoonlijke evolutie, op weg naar een universeel bewustzijn.
Daar een camera niet in staat is om de aura te zien, worden d.m.v. echografie de trillingsfrequenties van de hoofdchakra’s vastgesteld. Vervolgens worden de gemeten waarden omgezet in kleur. Zo krijgt u een objectieve voorstelling van uw persoonlijk aura. De aurafoto wordt gemaakt via een handbiosensor die in verbinding staan met een computer en een camera. Via de hand wordt informatie verkregen en verwerkt en via kleuren weergegeven. Het wordt veel gebruikt in de spirituele wereld en verschaft, mits juist geïnterpreteerd, veel informatie.