Workshops Marlon Brammer van Inner self training

Marlon Brammer geeft vanaf januari 2020 workshops en cursussen vanuit Centrum Sensibel. Hieronder vind je de activiteiten van januari t/m juli 2020. Je kunt ook bij Marlon terecht voor individuele begeleiding en sessies.
Contact Marlon: info@innerselftraining.nl of 06-19424612.
Website: https://www.innerselftraining.nl/

Cursus Praktisch Kwantumbewustzijn

Al jaren is Marlon Brammer enorm geïnteresseerd in kwantumfysica en de daarbij behorende bewustzijnsverruiming. Ze zijn beide sowieso altijd al de basis van al haar workshops en cursussen.

Vanaf nu is er een cursus die alleen maar over het kwantumbewustzijn gaat, een bewustzijn dat zoveel verder gaat dan dat we vandaag de dag ervaren. Je kunt alles opnieuw bezien vanuit ‘nieuwe’ informatie en daaruit volgen de keuzes die je misschien nog niet voor mogelijk hebt gehouden. ‘Stretch your mind’ tot het uiterste en laat de ontelbare mogelijkheden die dat biedt op je inwerken in deze cursus van 2 dagdelen.

Data: Zondag 12 januari 2020. Deel 1.
Zaterdag 8 februari 2020. Deel 2.
Tijd: van 9.30 tot 13 uur.
Kosten: op basis van vrije betaling. Lees meer.
Opgeven bij Marlon zelf via het contactformulier op haar site.
Van 14 tot 18 uur geeft Marlon aansluitend sessies vanuit de praktijk van Centrum Sensibel. Er is ruimte voor 2 sessies. Ook hiervoor kun je je opgeven bij Marlon zelf.

Workshop Moeiteloos Helen 

Naar het gelijknamige boek ‘Moeiteloos Helen, vrede in jezelf’ dat op 19 oktober 2018 in eigen beheer is uitgegeven. Op 24 april 2019 is de 2e druk verschenen!
Moeiteloos Helen is een bewustzijnsmethode waarbij het uitgangspunt is dat wij al heel zijn. Er hoeft dus niets hersteld, genezen of geheeld te worden, want er zijn bij ons ‘ontwerp’ geen fouten gemaakt.Vanuit het besef van heelheid kunnen we makkelijker accepteren wat we voelen als er iets gebeurt wat we niet fijn vinden. Meestal gaan we op basis van oude overtuigingen daar tegenin, wat verkrampingen geeft in het lichaam. Doordat de energie niet doorstroomt kunnen er blokkades en ziektes in het lichaam ontstaan. Vervolgens gaan we daar ook weer tegen in verzet. Moeiteloos Helen is een manier om in vrede en volledige acceptatie met jezelf in het leven te staan; dus in onvoorwaardelijke liefde. Dat heeft een diepe uitwerking op je lichaam. De vele oefeningen in dit boek geven je de gelegenheid om het direct te ervaren. Je zult verwonderd zijn wat er verandert in jezelf, je omgeving, in de wereld en daar voorbij… In de afgelopen jaren heb ik deze methode aan vele cliënten mogen doorgeven die daardoor geheel anders in het leven zijn gaan staan.

De workshop is gebaseerd op stellingen vanuit onder andere de kwantumfysica, wet van aantrekking, eenheidsbewustzijn en leren omgaan met dualiteit.

Voor professionals
Deze bewustzijnsmethode versterkt ook de werking van bestaande energetische behandelingen of therapieën. Dus als je (energetisch) behandelaar of therapeut bent, dan kun je hiermee anderen op een nog snellere en doeltreffender manier behandelen of coachen. Zie hiervoor verder de module Moeiteloos coachen en pijnbevrijding.

Datum: zondag 1 maart 2020.
Tijd: van 10 tot 13 uur.
Kosten: op basis van vrije betaling. Lees meer.
Opgeven bij Marlon zelf via het contactformulier op haar site.
Van 14 tot 18 uur geeft Marlon aansluitend sessies vanuit de praktijk van Centrum Sensibel. Er is ruimte voor 2 sessies. Ook hiervoor kun je je opgeven bij Marlon zelf.

Workshop Anders omgaan met hooggevoeligheid

Hooggevoelig zijn betekent dat je veel emoties oppakt vanuit je omgeving, waardoor je je niet zo prettig voelt. Je bent vaak ook overgevoelig en je hebt het gevoel dat je er niets meer bij kunt hebben. Dus je bent geneigd je af te sluiten zodat je toch nog kunt blijven functioneren. Dit lukt vaak maar even en je wordt er erg moe van. Dit komt omdat je eigenlijk tegen jezelf strijdt want je bent van oorsprong een doorstromend energiewezen. Maar hoe ga je dan met al die binnenkomende emoties om en het feit dat je je al overvol voelt?
Ik kan je op een eenvoudige en snelle manier leren hoe je met je hoog- en overgevoeligheid kunt omgaan, zonder jezelf af te hoeven schermen/af te sluiten. Je zult verbaasd zijn hoe snel dit werkt en het heeft mij ook enorm geholpen om weer bij mezelf te komen.
We doen in de workshop veel oefeningen zodat je dit direct in praktijk kunt brengen.
Als je weer open èn jezelf wilt zijn, dan is dit de workshop voor je!

Datum: Zondag 17 mei.
Tijd: van 10 tot 13 uur.
Kosten: op basis van vrije betaling. Lees meer.
Opgeven bij Marlon zelf via het contactformulier op haar site.

Workshop intuïtieve stembevrijding

Omdat bij veel mensen de keel is geblokkeerd is deze workshop misschien iets voor jou!
De stem wordt niet of te weinig gebruikt om jezelf te uiten/te ontladen. We praten misschien wel veel, maar het liefst zonder emoties. En als we emoties wel willen uiten via zingen bijvoorbeeld, dan staat het bol van de regeltjes en techniek, dus alleen maar beperking, geen vrijheid. In deze workshop doen we niets met regeltjes en techniek, dus vrij en spontaan je stem gebruiken en daarbij jezelf eventueel emotioneel ontladen! Er wordt in deze workshop niet ingegaan op de oorzaak of oorsprong hiervan; het is dus geen therapie. Je hebt ook geen zangervaring nodig.
We gaan in deze workshop ook leren om in balans te blijven, dat houdt in: bij jezelf blijven versus jezelf naar buiten richten en andersom.
Deze workshop begeleid ik op basis van vele jaren ervaring op muzikaal en intuïtief gebied.

Datum: Zondag 7 juni.
Tijd: van 10 tot 13 uur.
Kosten: op basis van vrije betaling. Lees meer.
Opgeven bij Marlon zelf via het contactformulier op haar site.