Yoga & Maanceremonies o.l.v. Chi Motion Lifestyle

Maan Ceremonies

2 x per maand kun je op donderdagavond terecht voor een Maan ceremonie o.l.v. Samantha Verouden van Chi Motion Lifestyle.

Wil je werken met de krachtige energie van de maan? Wil je leren hoe de maancirkels voor jou werken? Elk thema in je leven versterken en verbeteren door je af te stemmen op de huidige energieën van de maan en de planeten? Je dromen manifesteren en kracht bij zetten?

Samantha werkt met de energie van de maan. De maan is een weerspiegeling. Letterlijk een weerspiegeling van het zonlicht. Ze vertegenwoordigt het vrouwelijke, mysterieuze en magische deel in ons. Door de maandelijkse fasen te volgen en te begrijpen, verbind je je opnieuw met de fase van de natuur en het universum in jezelf. Je wordt je bewust van de verschuivingen in de maancirkels en je eigen stemmingen. Ze reflecteert en inspireert je om in jezelf te ontdekken en bewust / puur te werken aan je levensvisie, dromen en doelen. Je voelt je meer geaard, minder gestrest en het leven wordt gemakkelijker als we synchroon lopen met de maan. Het is alsof je thuiskomt bij jezelf.

Terwijl de aarde haar jaarlijkse reis rond de zon maakt, is er elke maand een nieuw thema om ons op te focussen. Deze thema’s worden gedefinieerd door de 12 tekens van de dierenriem. Door onze aandacht te richten op het thema dat door deze tekens wordt gepresenteerd, kunnen we dieper duiken in het begrijpen van onszelf. Elke 28 dagen beweegt de maan door haar eigen cyclus. Terwijl zij groeit, ontwikkelen we ons. Als zij kleiner wordt, laten we los. Meditatie, yoga en andere helende practises kunnen richting geven aan ons leven. We krijgen een dieper zelfbewustzijn.

Praktische informatie
Begeleider: Samantha Verouden
Contact en opgeven: chimotionlifestyle@gmail.com of 06 16193996.
Website:
 www.chimotionlifestyle.com

Data: Donderdagavond 1 april, 15 april, 29 april, 13 mei, 27 mei. Latere data volgen nog…
Tijd: van 19 tot 20.45 uur
Kosten: € 28,50
—————————————————————————————————————————————————————-

Yoga Ceremonie

Dicht bij jezelf blijven. Meer rust, ontspanning en energie?

2 x per maand kun je op donderdagmiddag terecht voor een Yoga ceremonie o.l.v. Samantha Verouden van Chi Motion Lifestyle.

Ga tijdens deze yoga ceremonie op ontdekkingsreis in jezelf. Door twee verschillende yogastijlen (Vinyasa flow en Yin Yoga) te combineren met een ademsessie en een meditatie, doorlopen we een proces van zijn, ervaren, loslaten en herstellen. We nemen tijdelijk afstand van onze oneindige gedachten door ons over te geven aan alles wat er in ons lichaam aanwezig is. Je lichaam is een landingsplaats voor al je ervaringen en emoties. Door regelmatig een ceremonie te doen kunnen al deze ervaringen, emoties en gedachten in je lichaam landen en kun je er energetisch doorheen bewegen. Yoga helpt je bij dit proces en nodigt de blokkades uit om uit je systeem te komen. Je laat dingen los die je niet meer goed doen, waardoor je energie beter kan stromen en je ruimte creëert voor nieuw. Na de sessie voel je je meer verbonden met jezelf en ervaar je meer rust en ruimte in lichaam en geest. Verbinding met jezelf zorgt voor zelfliefde en zelfvertrouwen. De emmer zal minder vaak overlopen, omdat regelmatig zelfzorgmomenten je in balans houden.

Praktische informatie
Begeleider: Samantha Verouden
Contact en opgeven: chimotionlifestyle@gmail.com of 06 16193996.
Website:
 www.chimotionlifestyle.com

Data: Donderdagmiddag 1 april, 15 april, 29 april, 13 mei, 27 mei. Latere data volgen nog…
Tijd: van 16.30 tot 18 uur.
Kosten: € 22,50