Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Zelfhelend vermogen

Zelfhelend vermogenWil je jouw gezondheid verbeteren en je gelukkiger voelen? Bij Centrum Sensibel bieden we een prachtige Zelfheling training (7 groepslessen + 2 individuele sessies) aan die jou leert om je zelfhelend vermogen aan te spreken. Ook kun je terecht voor een individueel traject.

Als mens zijn we in staat om fysieke en emotionele klachten zelf te helen. Het zelfhelend vermogen is voor veel mensen nog onbekend terrein, maar iedereen beschikt over het vermogen om om zichzelf te helen en zodoende gelukkiger en gezonder te worden.

Mensen met emotionele of fysieke klachten, aandoeningen of chronische ziektes kunnen leren om hun zelfhelend vermogen aan te spreken. Door middel van meditatie, visualisatie en specifieke oefeningen brengen we jou in contact met je zelfhelende kwaliteiten. Deze kwaliteiten leer je sturen om een blijvende verandering tot stand te brengen. Je gaat als het ware op weg naar een gelukkiger en gezonder leven.


Een training of traject om jouw zelfhelend vermogen aan te spreken

Wil je aan de slag met het aanspreken van jouw zelfhelend vermogen? Dit kan zowel in groepsverband als individueel.

Meer informatie over onze Zelfheling training.

Meer informatie over een individueel zelfheling traject.

Of droom je ervan om later als ervaringsdeskundige zelf aan de slag te gaan met mensen met emotionele of fysieke klachten of aandoeningen? Kijk dan eens bij onze 2-jarige beroeps- en levensopleiding tot Energetisch Kwantum Therapeut.

Kijk HIER voor referenties/recensies.


Wat doe je tijdens een Zelfheling training of traject bij Centrum Sensibel?

Bij Centrum Sensibel bieden we verschillende soorten oefeningen en trainingssessies aan om je zelfhelend vermogen te stimuleren. Meditatie, visualisatie en het verhogen van jouw bewustzijn en frequentie vormen de basis. Je zult veel diep innerlijk werk verrichten op zowel emotioneel, mentaal, fysiek als spiritueel niveau.

In een training of traject krijg je inzicht in de emotioneel onderliggende oorzaak van jouw klachten. Je ontdekt welke patronen of neigingen jouw klachten versterken. Onder begeleiding ontdek je wat je anders kunt doen om jouw leven te transformeren. Je ontdekt hoe je oude beperkende neigingen kunt loslaten en je leert helen op ieder niveau van bewustzijn. Daarnaast ga je leren hoe jij je aandacht structureel kunt gaan richten op de door jou gewenste situatie: Een gezond en gelukkig leven.

Neem contact op


Nieuwsgierig? Kom naar de gratis Masterclass!