Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Zelfhelend vermogen

Wil je jouw gezondheid verbeteren en je gelukkiger voelen? Bij Centrum Sensibel bieden we trainingen en trajecten aan die jou leren om je zelfhelend vermogen aan te spreken. Als mens zijn we in staat om fysieke en emotionele klachten zelf te helen. Dit vermogen kan versterkt worden en gericht worden ingezet wanneer je een training of traject volgt. Op verschillende manieren word je bij Centrum Sensibel gestimuleerd om je zelfgenezend vermogen te benutten. Dit kan in de vorm van groepstrainingen of individuele trajecten. Ervaar op je eigen manier wat je zelfhelend vermogen voor jouw klachten kan betekenen.

Wat doet je zelfhelend vermogen en waarom kan het jou helpen?

Het zelfhelend vermogen is voor veel mensen nog onbekend terrein, maar iedereen beschikt over het vermogen om om zichzelf te helen en zodoende gelukkiger en gezonder te worden. Mensen met aandoeningen, emotionele of fysieke klachten en chronische ziektes kunnen leren om hun zelfhelend vermogen aan te spreken. Door middel van training en specifieke oefeningen brengen we jou in contact met je zelfhelende kwaliteiten. Deze kwaliteiten leer je sturen om een blijvende verandering tot stand te brengen. Je gaat als het ware op weg naar een gelukkiger en gezonder leven.

 

Meer informatie Zelfheling trainingen en trajecten.


Wat doe je tijdens een Zelfheling training of traject bij Centrum Sensibel?

Bij Centrum Sensibel bieden we verschillende soorten oefeningen en trainingssessies aan om je zelfhelend vermogen te stimuleren. Dit zijn bijvoorbeeld meditatie en visualisatie of je bewustzijn vergroten. Je zult veel diep innerlijk werk verrichten op emotioneel en fysiek niveau. Tijdens onze trainingen en trajecten krijg je inzicht in patronen in je leven die je klachten versterken of zelfs veroorzaakt hebben. Onder begeleiding ontdek je wat je anders kunt doen om positiever in het leven te staan. Je ontdekt hoe je oude beperkende neigingen kunt loslaten en je leert helen op ieder niveau van bewustzijn. Daarnaast herpak je de controle over je gedachten en je acties door op een constructieve manier je aandacht en energie te besteden aan een gezond leven.

 

Zelfhelend vermogen

 

Neem contact op


Een training of traject in zelfhelend vermogen die bij jou past

Wil je leren hoe je jouw zelfhelend vermogen kunt benutten? Dit kan op verschillende manieren. Het basistraject bestaat uit een combinatie van 6 individuele sessies bij diverse therapeuten of behandelaars en een groepstraining. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de basis groepstraining of het individuele traject te volgen, maar de combinatie maakt de kans op succes natuurlijk veel groter!

Zelfheling trainingen en trajecten,

 

Ook kun je ervoor kiezen om jouw eigen ervaring over te gaan brengen op anderen in de energetisch therapeut opleiding.


Nieuwsgierig?

Referentie: klik hier