Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Zelfheling & Manifestatie

Zelfheling & Manifestatie; Sascha Mols en ik (Sandra) houden ons al een tijdje met deze begrippen bezig. En meer en meer komen we tot de conclusie dat het neerkomt op juist NIKS DOEN! (als in met wilskracht).

Wat je wél kunt doen, is beginnen te begrijpen hoe wij mensen ‘werken’ en hoe wij met z’n allen een oud programmaatje hebben lopen wat ons vertelt wat er allemaal NIET mogelijk is. Dit programmaatje kun je bijstellen:-) Vanuit het Kwantum bezien is namelijk alles mogelijk.

Kwantum bewustwording is een belangrijk onderdeel van het proces. Je kunt kennis opdoen over de wetten van het Kwantum en over transformatie processen.

Vervolgens is het een kwestie van beginnen te ERVAREN dat wij mensen scheppende, zelfhelende wezens zijn. Dit kun je uiteindelijk alleen maar VOELEN en WETEN.

Verder is het juist een kwestie van ‘uit de weg leren gaan’! Jouw lichaam en onbewuste weten namelijk zelf precies de weg!

Overgave, dat kun je gelukkig ook leren. Met (geleide) meditatie, visualisatie en oefeningen kun je jouw controlerende mind stapje voor stapje leren vertrouwen op jouw ware natuur en ingebouwde zelfhelende vermogens.

Het gaat dus om een soort herinneren van onze oorspronkelijke natuur. Die natuur is nooit weggeweest; we waren ons er alleen nog niet bewust van. Dit proces noemen we ook wel ‘Spiritueel ontwaken’.

Wil je weten wat Sascha en ik nog meer hebben ontdekt afgelopen jaren?

Zowel Sascha als ik hebben beiden een heel spiritueel proces doorgemaakt waarin we ontdekten dat wij onszelf konden helen.
We kwamen erachter dat wij mensen met ons bewustzijn onze realiteit vormgeven en hoe je deze realiteit kunt veranderen naar de gewenste. Ons beider leven is sindsdien rigoureus veranderd.

Tijdens de gratis online Q&A op woensdag 20 september krijg je informatie over zelfheling & manifestatie processen. Wat moet je doen om het leven te creëren waar je werkelijk naar verlangt? En wat juist niet?
Hoe spreek je jouw zelfhelende vermogens aan?
Je ontvangt tips waar je direct mee aan de slag kunt!
Daarnaast geven Sandra en Sascha nog een inspirerende geleide meditatie of oefening.
Vervolgens is er volop ruimte om vragen te stellen aan de dames!

Datum: woensdagavond 20 september 2023.
Tijd: van 19.30 tot ongeveer 21 uur.

Interesse? Geef je dan op via centrumsensibel@gmail.com
Je ontvangt dan een link naar de online bijeenkomst.

Voor meer informatie: https://centrumsensibel.nl/product/q-en-a-zh/

We verwelkomen je graag!

Liefs,
Sandra en Sascha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *