Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Zelfheling training (12 wk) inclusief retreat

 

Spreek je zelfgenezend vermogen aan met onze Zelfheling training
inclusief 8-daagse retreat!
Word de bewuste regisseur van je eigen leven en help jezelf
in 12 weken tijd op weg naar meer gezondheid en geluk.

 • Kamp je al langere tijd met emotionele- of fysieke stress-gerelateerde klachten, angsten of trauma’s?
 • Of lijd jij aan long-Covid, een ernstige huidziekte, fibromyalgie of iets anders?
 • Of heb je te maken met een ernstige ziekte zoals kanker, een hartaandoening, MS, een auto-immuunziekte of iets anders?

En wil jij:

 • Je gezonder, gelukkiger, tevredener gaan voelen en meer zelfliefde ervaren?
 • Leren hoe jij jezelf kunt her-programmeren?
 • De onderliggende reden ontdekken van jouw klachten of aandoening?
 • Weten wat je vanaf nu anders kunt doen?
 • Ontdekken hoe je met je bewustzijn en energie jouw lichaam en werkelijkheid vormgeeft
  en daar de regie over krijgen?

Ben jij er klaar voor om de stap te maken om tot blijvende verandering te komen?

Dan is deze intensieve Zelfheling training iets voor jou!

Bekijk HIER de ervaringen van mensen die jou zijn voorgegaan.

Centrum Sensibel heeft een uniek, intensief en effectief traject voor Zelfheling samengesteld waarin we jou leren om je klachten holistisch te benaderen: op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je ontdekt wat de onderliggende reden is van jouw klachten of aandoening en wat ervoor nodig is om dit te transformeren. Vervolgens leer je hoe je jouw bewustzijn en energie kunt afstemmen op datgene wat je werkelijk wilt: een gezond en gelukkig leven! Het Zelfheling basistraject bestaat uit diverse groepssessies, individuele sessies en behandelingen.

Wat levert het je op?

 • Inzicht en zelfliefde;
 • Een significante verbetering van je gevoel van welbevinden en gezondheid;
 • Een positieve mindset. Alles is mogelijk!;
 • Alle tools om een gelukkig en gezond leven te leiden;
 • Je bewustzijn en energie verhogen;
 • Gevoel van zelfbeschikking en vrijheid!

Sandra Valk, ervaringsdeskundige

Het programma is ontwikkeld door Sandra Valk; ervaringsdeskundige op het gebied van zelfgenezing.
Zij is geboren met een ernstige vorm van eczeem, astma en allergieën waardoor zij een groot deel van haar leven in ziekenhuizen opgenomen is geweest.

De vraag ‘Hoe kan ik genezen’, heeft haar hele leven centraal gestaan en hier heeft zij antwoord op gekregen. Eerst heeft zij zichzelf genezen en vervolgens is zij therapievormen en programma’s gaan ontwikkelen (o.a. geïnspireerd door de inzichten van Dr. Joe Dispenza) om anderen te ondersteunen in hun genezingsprocessen. Ook leidt Sandra inmiddels therapeuten op om haar methodiek door te geven.

Bekijk HIER het hele verhaal van Sandra.

Neem een diepere duik!

Misschien hoor jij bij de mensen die helemaal vastgelopen zijn in het leven. Of wellicht heb je het gevoel dat alleen de huidige reguliere behandelingen niet genoeg aansluiten bij jouw situatie. Veel reguliere behandelingen zijn gebaseerd op het bestrijden van ziekte en symptomen, en niet op het aanspreken van de eigen zelfgenezende vermogens. Het kan zijn dat je al van alles hebt geprobeerd, maar het wil maar niet lukken om je leven op de rit te krijgen. Verscheidene therapieën, cursussen of medicijnen zorgden wellicht voor een tijdelijke verbetering, maar uiteindelijk kom je niet tot een blijvende verandering of tot daadwerkelijk herstel. Super frustrerend!

Het concept van Zelfheling

Het programma is gebaseerd op de visie dat transformatieprocessen doorgaans zo’n 3 maanden in beslag nemen. Vanuit dat principe hebben we een Programma voor Zelfheling van in totaal 12 weken ontwikkeld waarin verschillende aspecten behandeld worden om tot blijvende verandering te kunnen komen.

Binnen het programma verblijf je in totaal 8 dagen op basis van ‘all inclusive‘ bij ‘Centrum Athanor’ in Lochem; een prachtige locatie voor retreats in een bosrijke omgeving. Zodoende kun je jezelf, samen met je nieuwe gezondheids-lotgenoten, helemaal onderdompelen in het vormen van een nieuwe realiteit. Je wordt even helemaal niet herinnerd aan je ‘bekende’ leven en kunt je volledig richten op je gezondheid. Website Centrum Athanor: https://centrumathanor.nl/
In de overige weken kom je ongeveer 1 dag per week naar Centrum Sensibel in Capelle aan den IJssel.

Leer her-programmeren

Wat komt zoal aan de orde?
Geleide meditatie en visualisatie vormen de rode draad binnen het programma; bewezen technieken om je immuunsysteem en zelf genezend vermogen te versterken. Je maakt kennis met kwantumbewustzijn, de wet van aantrekking en (zelf)heling.

Alles bestaat uit energie en deze kunnen we beïnvloeden met ons bewustzijn. Je gaat aan de slag met her-programmeren om zodoende de bewuste regisseur van jouw eigen gezondheid te worden. Alles is mogelijk want wij zijn scheppers!

We geven je 3 pijlers mee om gezond en gelukkig te worden:

 1. Het aanleren van een gebalanceerde, gezonde levensstijl.
 2. Het opsporen en ontladen van onverwerkte emoties/energieën die opgeslagen zijn in het lichaam en het energetische systeem. De vraag ‘Waarom heb ik deze klachten of aandoening’, zal worden beantwoord.
 3. Herprogrammering in het onderbewustzijn:
  – Je leert vanuit diepe meditatie jouw aandacht te richten op gezondheid. liefde, vrijheid, mogelijkheden en levensgeluk. Je hart is je kompas.
  – Het bewerkstelligen van hart-hoofdcoherentie om je neurale netwerk te leren richten op zelfgenezing. Je gaat oefenen met het je ‘goed voelen’.

De kracht van de groep zal maken dat de energie enorm snel zal stijgen! Bereid je voor op wonderen! De sfeer zal intiem, speels en veilig zijn.

Let op: Dit Programma voor Zelfheling is bedoeld als complementair aan reguliere behandelingen. Wij stellen geen diagnoses en geven ook geen advies omtrent het gebruik van medicatie. We gaan voor stabilisatie, verbetering of zelfs genezing van je klachten/aandoening. Dit laatste mogen wij natuurlijk niet garanderen, maar dit is wel de inzet.

Ben jij bereid om dit avontuur van zelfheling aan te gaan?

Investeren in jezelf! Jezelf ontmantelen en transformeren! Werken aan een gezond en gelukkig leven!

Bekijk het rooster en ontmoet het team van maar liefst 14 specialisten!

Belangrijke data & team

Geef je op voor één van de gratis kennismakingsbijeenkomsten! 

Informatiebijeenkomst

Kan je niet wachten om te beginnen? Meld je dan direct aan!

Aanmelden!